Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה למוסך מומלץ בקלקיליה, שיודע להחליף טיימינג לפוקסוואגן מסחרית עבודה טובה

אם מישהו מתעסק איתם ויכל להעביר רכב מוזמן לפנות באישי

:roll:

פורסם

אני חושב שזאת עבירה פלילית לתקן רכב בשטחים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

וגם הרכב עלול שלא לחזור (להעלם).

כמו שקרה לקרוב רחוק שלי, גנבו לו את הרכב עם כל הכלים שהיו בו. הגנבים מהשטחים התקשרו אליו וביקשו 21000 ש"ח

כדי להחזירו. הוא שלח פועל ערבי שעובד אצלו לשלם להם את הכסף, הבחור חזר בלי האוטו וסיפר שהם היכו אותו ולקחו לו את הכסף. אז אני מציע לך לרדת מהעניין.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
אני חושב שזאת עבירה פלילית לתקן רכב בשטחים.

אכן הוגשה הצעת חוק, שבה אנשים ירצו עד 3 שנים מאסר על עברה מסוג זה, כמו כן רכבים הנתפסים מעבר לקו הירוק(בזמן

תיקונים) מוחרמים על ידי המשטרה.

אתה לא חייב לעבור את הקו הירוק על מנת לתקן את הרכב יש מוסכים טובים גם בתוך הארץ שעושים עבודה טובה ובמחיר שווה לכל כיס.

יש לך מוסכים טובים ואמינים די קרוב לקלקיליה, אבל מהצד הנכון של הקו, בטירה.

שם אף אחד לא יעצור אותך, ואין לך כל חשש מלשהות במקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טיפלתי ברכב רנו קנגו ב קלנסווה הטיפול זוועה החלפתי קלאץ ועבדו עליי

וזה מוסך באישור משרד התחבורה

אז מי שמחפש בזול משלם דיי ביוקר

אגב החלפתי קלאץ לאחר חצי שנה במחיר טיפה יותר אבל חלקים מקוריים

פורסם

יש לי חבר שהוא רופא שיניים במקצועו.

אדם די מיושב בדעתו אבל תמיד טיפל ברכבו אצל בני דודים כעקרון.

עד שהוא גילה שכשהוא הכניס את הרכב שלו לטיפול - מנוע ה 1900 הפך איכשהו ל 1600..

פורסם

שלום רב!

מוסך מומלץ בקלקיליה"מושח אבו עלי", רחוב סחטיין עליך יה יהוד, פינת "עוד יהוד פריאר, מה רוצה לחסוך ביותר, ל72 בתולות בגן עדן.

דרישת שלום חמה למחמוד.

על הכיפכ

בברכה

שר הבטחון

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

או קי הבנתי את השיעור

:-)

אני לפעמים מטפל בכפר קאסם אבל המחירים שם בכלל לא זולים וגם נאלצתי לחזור למוסך שם כמה פעמים עד שהוא "נזכר" שאולי צריך את היוניט שמן האורגינלית כדי שלא תהיה נזילה.

יש המלצה אולי על טירה?

פורסם

תגיד, מה לא הבנת ? זול מתחיל ב-ז', מה שזול בסוף עולה ביוקר.

לא חסר מוסכים בישראל, שיעשו עבודה טובה מספיק, אלא אם אתה הולך לעשות לאוטו אובראול כללי ואז כבר הנושא מקבל פנים אחרות

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
תגיד, מה לא הבנת ? זול מתחיל ב-ז', מה שזול בסוף עולה ביוקר.

לא חסר מוסכים בישראל, שיעשו עבודה טובה מספיק, אלא אם אתה הולך לעשות לאוטו אובראול כללי ואז כבר הנושא מקבל פנים אחרות

הייתי לפני כמה שבועות במוסך משרקה בעפולה זה מוסך מורשה של פולקסוואגן, אפילו פקידות הקבלה שם ערביות והוא אינו שונה ממוטור אפ או הקר מסלטון - מקצועי וטוב.

אז מה הסיפור שלכם? לא הייתם אצל מוסך ישראלי שדפק אותכם? המוסך היחיד שדפק אותי הייה דווקא ישראלי

דווקא עם הערבים היה לי נסיון טוב תצאו מהסרט הזה יש מוסכים ויש מוסכים, החלפתי מנוע סוברו אצל ערבי והייתי מרוצה מאד.

יש מוסכניקים ערבים בעלי מקצוע טובים בדיוק כמו הישראלים.

פורסם

נכון אבל,מדוע אתה לא מנסה אצל מומחה לVW אשר אינו תחת מטרייה של החברה.

תתקשר לרון ןתתיעץ לפני שאתה פוסל.

אין לי קשר לרון חוץ מאשר פורום זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...