Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשכורת של טופ גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתכלס, קלרקסון עושה את כל התוכנית.

אז מגיע לו שכר גובה יותר, בקשר להפרשים שהמנהלים של ה- BBC יעשו מה שהם חושבים, רק שלא יורידו את התוכנית.!

פורסם

ברור שלג'רמי מגיע יותר כי הוא כבר המון שנים בטלוויזיה וב-BBC (לפי מה שאני יודע הוא שם מ-1991).

ג'יימס וריצ'ארד הם החדשים ולכן מגיע להם פחות, אבל מגיע להם העלאה בשכר.

אל תפרקו את השלישיה. התוכנית כלכך מוצלחת וחלק ניכר הודות למנחים מוצלחים (להבדיל מארצנו:evil:).

פורסם

לדעתי - מגיע להם, רק בתנאי שייתנו יותר תמורה לשכרם (ולא 6 פרקים לעונה

:evil:)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אל תפרקו את השלישיה.
אתה צריך לכתוב את הבקשה שוב, באנגלית.

אף אחד ב- BBC2 לא קורא עברית.

בעצם, אין צורך.

זה בסך הכל משא ומתן, ומלכתחילה לא היתה באמת סכנה לפירוק השלישיה ולפגיעה בתרנגולת ביצי הזהב של ה- BBC.

נחתמה עסקה חדשה לפני חודש כמעט, וכולנו נקבל את מנת טופ-גיר שלנו בסתיו הקרוב.

פורסם

אני בכלל בדיעה שהם מנסים לחקות פורמט ישראלי המוכר לכולנו.

שלישיית טופ גיר היא הגרסה הבריטית להגשש החיוור. קלראקסון בתפקיד שייקה, המונד בתפקיד גברי הגמד וג'ימס בתפקיד פולי האשכנזי.

קדימה א"מי, לתבוע אותם על זכויות יוצרים.

פורסם

בחברים לא היה שחקן דומיננטי יחיד.

את המקרה של טופ גיר ניתן להשוות לסיינפלד. ברור שכולם קיבלו משכורות יפות אבל סיינפלד עצמו קיבל יותר מכולם, בסוף, שהוא פרש, הוא קיבל הצעה לקבל 5 מיליון דולר לפרק :!:

אין ספק אבל שהצמד ראויים להעלאת משכורת. אני שמח שהחוזה נחתם, אני מניח שכל אחד מהם הכפיל את שכרו הלא צנוע במיוחד גם ככה ...

פורסם

אני לא מבין מה הטענות.

הם הרי מנחים של תוכנית שמביאה רייטינג ע-צ-ו-ם לערוץ של הBBC.

טופגיר היא אחת מתוכניות העוגן של הBBC והיא בהחלט מושכת גדולה של מנויים לערוץ.

מה גם שהיא נמכרת למדינות אחרות, הן בצורת פרקים מוכנים והן בצורת "פורמט שידור", כך שהBBC עושה על התוכנית ה-מ-ו-ן כסף.

ואני בספק גדול אם יש לטופגיר זכות קיום בלי השלישיה הזו (בתור תוכנית רכב? בהחלט. בתור תוכנית למשפחה? ממש לא.)

אז למה שהמנחים לא ירוויחו מכך? הרי הם הם אלו שעושים את התוכנית - וכבר ראינו מה מנחים "לא משהו" יכולים לעשות לתוכנית רכב (מישהו אמר המופע המוטורי?).

אם הם חושבים שהם לא מתוגמלים מספיק, וזה דבר שבהחלט יכול לקרות.

אל תשכחו שבארץ יש אנשים כמו אסי כהן שמקבלים 500+ אלף שקל לשנה בשביל להיות בלעדיים לחברת הפקה מסויימת/ערוץ מסויים.

אז להם לא מגיע ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

משעשע בהחלט.

עכשיו הבנתי מאיפה לג'רמי יש תקציבים לפורד GT, מרצדס SL AMG משהו, לאמבו גיירדו ספיידר וכו'.

ביניינו - גם משכורות של 250,000 ליש"ט לשנה זה המון בבריטניה - כך ש-2 חברי האחרים לא מקופחים במיוחד.

אני אישית גם לא יודע מה חלקו של ג'רמי בהפקת התכנית ובבימויה (אצל סיינפלד לא לשקוח שהוא גם היוצר וגם המפיק).

ביניינו מס' 2 - ג'יימס והאמסטר יכולים לפרוש מהתכנית וכבר ימצאו אנשים אחרים שישלימו את מקומם בסדרה.

ז"א - התכנית שווה גם בלעדיהם (נוכחתו של קלארקסון היא בגדר חובה) אבל הם בלי התכנית כנראה לא שווים הרבה - הם יעלמו בלוח שידורים ובעוד 3 שנים כבר אף לא יזכור מי הם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ג'יימס והאמסטר עושים הרבה דברים בטלוויזיה הבריטית בנוסף לטופ גיר. זה לא נכון שהם לא שווים כלום בלי התוכנית ושהם יעלמו.

emotion of motion

פורסם

יש לי סקופ!

BBC בכוונה לא משפרים להם את החוזה בגלל שכבר זמן מה מתנהל משא ומתן עם אלי אילדיס וחיים כהן במטרה לרשת את מקומם לצד קלארקסון :lol:

• תוכן חדש...