Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשכורת של טופ גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משכורת של 250 אלף ליש"ט לשנה לתוכנית פריים טיים שמשדורת בכל העולם זה לא הרבה בכלל.

הייתי מצפה שיקבלו לפחות 500-750 אלף לשנה.

TFSI Power

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי סקופ!

BBC בכוונה לא משפרים להם את החוזה בגלל שכבר זמן מה מתנהל משא ומתן עם אלי אילדיס וחיים כהן במטרה לרשת את מקומם לצד קלארקסון :lol:

את זה אני צריך לראות...

אלי, תתחיל לעבוד על המבטא הבריטי.

S2000

פורסם

רוב שחקני הכדורגל לא עושים עשרות מליונים ביורו.

למען האמת, אין אפילו שחקן 1 שעושה 10 מליון יורו בשנה.

הכסף הגדול של השחקנים הגדולים באמת, לא מגיע מחוזי המשחק שלהם - אלא מחוזי הפרסום שלהם.

(ע"ע פלפס שהרוויח כמה מאות אלפי דולרים מזכייה ב8 מדליות, ויעשה כ50-100 מליון דולר מחוזי פרסום וכו').

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני חושב שהמשכורת הגיונית בשביל איש טלוויזיה שגם תכף יהיה ראש עיריית לונדון :lol:

http://libertyscott.blogspot.com/2006/08/jeremy-clarkson-for-mayor-of-london.html

ג'רמי כבר כמה שנים אומר וטוען שהוא הולך להגיע לשלטון אבל לא חשבתי שזה ברצינות.

פורסם
אתה צריך לכתוב את הבקשה שוב, באנגלית.

אף אחד ב- BBC2 לא קורא עברית

BBC2, don't you dare to disband the trio

:cry:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש לי סקופ!

BBC בכוונה לא משפרים להם את החוזה בגלל שכבר זמן מה מתנהל משא ומתן עם אלי אילדיס וחיים כהן במטרה לרשת את מקומם לצד קלארקסון :lol:

תפסיק נו יש לי צמרמורת:shock2:

פורסם

זאת התוכנית הכי טובה בתחום שאני מכיר בעולם.

כל הכבוד להם .!!!

שייתנו להם יותר כסף וימשיכו להרוויח מיליונים .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

עוד סקופ !

אלי והשמן השני החליטו לסרב בתוקף להצעה המגוחכת של הBBC ל2 שקל לשעה, בגלל שהחציל והחסה זועקים להם במטבח,והנקמה של המחוננים עוד לא נגמרה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מיי והמונד עלו על זה כשהם גילו שקלרקסון מגיע לצילומים עם GT40, לחניה שמורה, בצל, והם צריכים לחנות בכחול לבן, את ה-106 של האמונד וה-DL של מיי. (אמנם ה-106 היא XS, וה-DL 1.6 פול אוטומט הדגם המפואר עם מזגן, אבל דחילק, בכחול לבן, כל שעה לצאת להחליף תו חניה ?).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זו ידיעה כ"כ ישנה :0

בכל אופן הם ממזמן כבר הגיעו להסכם וכמו שכתב מישהו כאן מעל גם אני מוכן לשלם לBBC 5000 ליש"ט כדי להנחות פרק של טופגיר

אבי.

פורסם

עכשיו רשמית אני יכול להגיד שיש לג'רמי את העבודה הטובה ביותר שקיימת.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

• תוכן חדש...