Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים.

לפני חודשיים קיבלתי דו"ח בפ"ת משוטרת מתחילה שהיא כתבה לי "נהגת ברכב הנ"ל ולא צייתת לתמרור ב-42 המוצב במקום (ממה שראיתי,התמרור הזה מראה שעלי לנסוע אחרי התמרור ימינה בלבד) בכך שנסעת ימינה אחרי התמרור" (מה שסותר בשניה את מה שהיא כתבה מקודם).

בכל מקרה,בסעיף של "נסיבות מיוחדות" שבו היא מתארת הכל לפרטי פרטים,היא כתבה בדיוק ההפך,כלומר,מה שקרה באמת. שבתמרור הזה אני לא נסעתי ימינה אחרי התמרור אלא נסעתי ישר לכיוונה.

אני ערערתי לביטול לפני כחודש ולא החזירו לי תשובה מהמשטרה בטענה שעדיין לא קיבלו אותו.גם לא ראיתי אותו באתר שלהם.

היום ראיתי את הדוח באתר.

אבל מה שהכי הרגיז אותי,שישבה שם אז שוטרת מה זה מטומטמת שאני הייתי צריך ללמד אותה את החוקים ועל זה היא לא רצתה לשמוע בכלל את מה שיש לי להגיד על הדוח! (כנראה שבגלל הטמטום שלה לא ביטלו לי את הדוח וזה הכי מעצבן) ואני אסביר:

הסברתי לה למה אני רוצה לבטל והיא חשבה להתחכם איתי,כאילו שלא עשיתי שיעורי בית,ואמרה לי:אבל אתה רואה שזה תמרור שאוסר עליך לקחת ימינה אע"פ שכתוב שם שנסעת ימינה. אמרתי לה: את טועה.התמרור אומר שוהיה והתמרור בצבע צהוב-אז המעבר הוא רק לכלי רכב ציבורי. (והיא נתקעה איתי על הדבר הזה.מ-ט-ו-מ-ט-מ-ת) אז היא אומרת אז נסעת בנתיב ציבורי!

אמרתי לה,בואי איתי רגע לתמרורים. הלכנו. והראיתי לה שכתוב "והיה והתמרור...." והסברתי לה בעדינות ש"והיה" זו מילה מקבילה ל"אם". אז היא אומרת לי:זה לא "אם". לא כתוב פה "אם" . אתה רואה פה "אם"? אל תנסה להגיד מה שלא כתוב.

אללה יסתוררררררר!!!! "אתה חונן לאדם דעת...." באמת יושבים שם אנשים בלי שכל?!

רק תראו איך היא הגיעה איתי לנושא של עבירה על כניסה לנתיב ציבורי מהתמרור ב-42. מה הקשר בכלל למה שהתלוננתי למה שהיא הביאה את זה עלי?

בקיצור,עברו חודשיים ואני שוקל אם ללכת עם זה למשפט.כדאי או שהשופטת תעשה ממני צחוק על זה שהיה טעות כביכול בדוח?

מצד שני אולי אני יכול לחזור שוב לתחנת משטרה ההיא ולגשת לקצינה של השוטרת המטומטמת ולהתלונן על אי ביטול דוח רק בגלל שהיא לא יודעת לקרוא את מה שכתוב לה שם. (זה מה שרציתי לעשות באותו הרגע רק שהקצינה שלה לא הייתה שם)

תודה רבה לכולם מראש ואני מקווה שלא טחנתי לכם פה את המוח.......... :oops:

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

התח"צ לא נכנס כאן ללא קשר.

אולי תפרט בדיוק, רצוי בצירוף איור, מה היה.

צילומים של המקום המדובר רק יוסיפו לדעה שלנו.

בכל אופן תמרור ב-42 אומר "סע ימינה - עבור אחרי התמרור. חץ בצבע צהוב מורה על כיוון נסיעה לתח"צ בלבד".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא הצלחתי להבין את הסיפור שלך

נשמע כאילו אתה חוכמולוג

מצב כזה עשוי מאוד לעצבן את השופט

אם ביצעת עבירה ואתה מודה רק אומר שהדו"ח נרשם בטעות

לא הייתי הולך על זה

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

• תוכן חדש...