Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1 היום יש חוק דרומי ככה שמותר בתנאים מסויימים להכות את הגנב.

2. כיום אם יש על דלת הבית שמתריע על כלב, החוק מתיר לכלב לנשוך גנב, וזה בנוסף לחוק שמתיר לכלב לנשוך גם ברחוב כדי להגן על עצמו או על בעליו.

ואם אתם רוצים לדעת כמה גנבים יכולים להיות חלאות, ביום שלישי האחרון היתה הלוויה של דודה של אמא שלי בירקונים (ליד פ"ת), כל מי שהשאיר תיק או משהו דומה ברכב, חטף פריצה. עכשיו תחשבו לבד לכמה אנשים פורצים שם, במיוחד בזמן שכזה הגנבים מנצלים את ההזדמנות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
1 היום יש חוק דרומי ככה שמותר בתנאים מסויימים להכות את הגנב.

2. כיום אם יש על דלת הבית שמתריע על כלב, החוק מתיר לכלב לנשוך גנב, וזה בנוסף לחוק שמתיר לכלב לנשוך גם ברחוב כדי להגן על עצמו או על בעליו.

ואם אתם רוצים לדעת כמה גנבים יכולים להיות חלאות, ביום שלישי האחרון היתה הלוויה של דודה של אמא שלי בירקונים (ליד פ"ת), כל מי שהשאיר תיק או משהו דומה ברכב, חטף פריצה. עכשיו תחשבו לבד לכמה אנשים פורצים שם, במיוחד בזמן שכזה הגנבים מנצלים את ההזדמנות.

למען האמת, שמעתי על החוק שמתיר לכלב לתקוף אויבים בביתו, אך כל פעם שסיפרתי את זה למישהו, הוא צחק ולא האמין לי (יש לך קישור לנושא, במקרה?).

דבר נוסף, אני לא מאמין שתקיפת כלב ברחוב היא מותרת לחלוטין. (ז"א, אני לא חושב שקיים חוק שמתייחס לכך).

לגבי בית הקברות בירקונים, זה אכן ידוע, לצערי.

פורסם

חוק דרומי... טקסס בישראל... ממש....

יש בעיה אחת והיא שאלימות גוררת אלימות. מי שמכיר אותי יודע שאני לא מחבב את ה"תאוריה" של יד רכה לאשנים שעברו עברות רכוש.

אבל, אם גנב ידע שהוא עלול לעמוד מול "בעיה" בדמות בעל בית עם "פסון" ואקדח הוא יצטייד בכלי ירי גם כן. וכאן החבר'ה האילו לא מגבילים את עצמם ל-9 מ"מ ה"סטנדרטי". OK? יש??

הבעיה היא ברשות המחוקקת ובזרוע המבצעת. ולא, אני לא מתכוון לבתי המשפט ולמשטרה, אני מתכוון לממשלה ולאותם אנשים שאמורים להגות את השיטה של הלחמות בפשע.

בעבר היתה יחידה ללכידת גנבי רכב. היחידה ניבנתה מיוצאי סיירות, כאילו שיודעים טוב-טוב "הישרדות" בשטח בנוי.

אפקטיבי או לא, זו היתה יחידה שתפסה. האפקטיביות "הלאה" ניבלמה ע"י מערכת המשפט "הרכה" שלנו מהסיבה הפשוטה, בתי הכלא מלאים, וניראה כאילו "אם זו לא עברה רצינית, שישאר בחוץ".

ושוב, בעיה. תשתיתית ומושרשת.

מי שחושב שעידוד הרג של גנבים יבלום את "תנופת הגנבה" טועה. במקרה הטוב הוא יגרום להאטה זמנית, במקרה הגרוע יוביל למקרים של שפיכות דמים ונקמה מרובת משתתפים. אנחנו הרי יודעים עם מי יש לנו עסק, לא?

מה אני אומר? לעזור למי שצריך לעזור, להרים את השכבות החלשות טיפה, לקדם את הנוער ולהשקיע באוכלוסיה.

מצד שני לקדם את חוק שלושת הפסילות, ובמקביל לזום עבודות בכפיה. לצור מצב שבתי הכלא הופכים לכלליים, מיצרים לעצמם כסף ומכלכלים את עצמם, או לפחות חלקית.

חלק מהדברים מיושמים בחו"ל בכל מיני צורות.

ביום שתהיה לנו מערכת חוק איתנה וזרוע מבצעת טובה, החיים כאן יראו הרבה יותר טוב. היום שזה יקרה הוא היום שלא יהיו לנו חברי כנסת מושחתים, שופטים מושחתים, עורכי דין מושחתים, ראשי עריות מושחתים וכו'...

כשנתחיל לחשוב בהגינות, כולנו נוכל לחיות כאן יותר טוב. ולא רק בארץ אלא גם מסביבה לה.

עד אז, לילה טוב לכולם, ואל תשכחו לשמן את הנשק ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
למען האמת, שמעתי על החוק שמתיר לכלב לתקוף אויבים בביתו, אך כל פעם שסיפרתי את זה למישהו, הוא צחק ולא האמין לי (יש לך קישור לנושא, במקרה?).

דבר נוסף, אני לא מאמין שתקיפת כלב ברחוב היא מותרת לחלוטין. (ז"א, אני לא חושב שקיים חוק שמתייחס לכך).

לגבי בית הקברות בירקונים, זה אכן ידוע, לצערי.

אין לי קישור לזה אבל אני יודע את זה משיטות בפורום כלבים בתפוז

לכלב מותר "לתקוף" לצורך הגנה על עצמו או על בעליו.

זאת אומרת שאם אתה תכה למשל את הכלב שלי באמצע הרחוב, חוקית לכלב מותר לנשוך אותך כדי להתגונן. ואותו הדבר כלפי הגנה על הבעלים, אם יתקיפו אותי, לכלב מותר להגן עלי באמצעות נשיכת התוקף.

הכלב בעצם מוגדר כסוג של כלי הגנתי.

בתוך הבית, מותר לו לנשוך גנב אבל חובה עליך להציב שלט ברור שמזהיר מפני הימצאותו של כלב בבית. השלט צריך להיות על דלת הכניסה ככה שכל מי שנכנס ידע מה עומד מולו ולגנב לא תהיה אפשרות להגיד "לא ידעתי" וכ"ו.

לפעמים כדאי לשים שלט כזה סתם כמקדם ביטחון גם אם אין באמת כלב

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...