Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CDT AUDIO

E_M777
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על הפוליגלאס V2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טעיתי קצת במחיר (וצדק איתמר לגבי הצרופים הרבים לכול סט)

CL 1000 ש"ח

CL משודרג 1500 ש"ח

לגבי הHD אני עדיין מנסה לברר - עזרה תתקבל בברכה!

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב... כמה דברים קרו

א - אחרי בדיקות מעמיקות,אין הרבה צירופים לכול סט הסטים די מוגמרים בפני עצמם (ניתן ליראות גם באתר היצרן וגם באתרי מכירות למיניהם) ככה שהרבה התלבטויות נעלמו מעצמם

ב - היום יצא לי סוף כל סוף לשמוע את הHD שסיקרן אותי כל כך

באתי עם ציפיות... המון!

לפי הביקורות זה אמור להיות סט שאמור להיות מדהים מכול הבחינות

היחיד שיש לו את הסט מותקן שמצאתי לבדיקה זה היבואן עצמו (צחי מאקא מערכות) שהתקין רק אתמול את הHD

הוא התחייב שהסט נשמע לו יותר טוב גם מהפוקל אוטופיה שהיה לו בעבר

זה כבר העלה את הרף שלי בעוד מדרגה...:mm_wink:

שמעתי את הסט,בהתחלה נשמע לי נחמד מאוד (אולי גודל הציפיות)

אחר כמה דקות וכמה שירים פתאום הבנתי - זה אחד הדברים המדהימים ששמעתי

לקח לי קצת זמן להכנס למוסיקה ולהרגיש כל צליל - אבל ברגע שעצמתי את העיניים הלהקה נגנה לי מול הפרצוף

פה כינור שם הטרומבון והתופים... היה מדהים ויצאתי רועד ולא הבנתי למה

הסט היחיד שאהבתי יותר היה ההרץ מיילה שגם הוא אגב לא היה רחוק ממנו בכלל

ככה שההתלבטות שלי הולכת לשלושה סטים

HERTZ MILE

INFINITY KAPPA PERFECT/CDT AUDIO HD

ולמי שהולך לזרוק מורל - שמעתי וזה ממש לא דיבר אלי,טעם וריח אתם יודעים...:mm_wink:

אה... כמעט שכחתי...

הסט הנ"ל עולה כ1800 ש"ח!

לא מתחייב בדיוק אבל זה בערך המחיר

אני חושב שלסטים אחרים במחיר הנ"ל (HI ENERGY) הוא עושה יותר מבית ספר...

הוא עושה אוניברסיטה :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אתה לא מאמין איך אני מתגעגע לפרה

:?

אותו קטן, מצ'וקמק לא נוח ודי עגלה או יותר נכון עגלה מוחלטת - אבל איזה רכב מדליק זה היה!

פורד פיאסטה C 89

בכל מקרה אלעד - אתה מוזמן לפני שאתה נסגר לתת עוד צ'אנס למורל ולשמוע אצלי ברכב, הסט אף שיש לי היום הוא שונה לחלוטין ממה שאתה זוכר אצלי והטוויטרים הם גולת הקוטרת בסט הזה - רנסנס CR101 שזה בעצם אומגה אודיו שזה בעצם דגם מקביל לסופרימו רק קצת יותר "מתוק".

אבל נראה לי שאולי כדאי סוף סוף למישהו בפורום יהיה CDT - אולי אתה ההתחלה של עדר חדש? :wink:

באותה הנימה אני רוצה להעלות לידיעה שלך גם לנסות את הקלארוס של הייבריד אודיו - אם כי הוא קצת יקר יותר, וכן אני יודע שיגידו לי שיש לי אינטרס ובלה בלה בלה אבל הסט באמת מעולה והוא עומד בשורה אחת עם כל האחרים שדיברת עליהם ואתה יכול לשמוע אותו מותקן ברכב של אליקו.

אם כי אני באמת הייתי רוצה סוף סוף לראות מישהו מגיע למפגשים עם CDT.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי תוותר על האינפיניטי קאפא פארפאקט.

ותחשוב על דימונד אודיו. HEX.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

+1

המלצה מצויינת

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...