Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאלו שכן

ויש כאלו שלא

הרבה ציוד נמכר בארץ ולא רק בחו"ל

בשביל זה צריך לבדוק ספציפית לגבי רכב כדי לדעת מה הסיפור שלו

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אובכן- היום, בשעה טובה ומוצלחת (אני מקווה)- המשאית שלי עברה ל"מקום מגורים" החדש - במשק של אחד מחברי הפורום כאן (לא יודע, אם רוצה להיחשף, או לא- אז...).

העברה עברה יחסית חלק.

המשאית ללא קושי יצאה ממקום החניה, שעמדה בו במשך השנה האחרונה, תוך כדי, שעברה מעל ערמת האדמה ואבנים די רצינית- ללא כל קושי, ונעמדה באמצע החניון- בהמתנה לגרר. כאשר הגיע- יצאה מהחניון, ועלתה עליו (אפשר להגיד, שבכוחות עצמה - ראו ההמשך). העליה לגרר הייתה עוברת בשקט, לו לא הייתי מגלה, איך ניקרא לזה- "הפתעה": באמצע העליה, כאשר בטעות קפץ לי הילוך, ומשאית התחילה להידרדר לאחור- גיליתי לתדהמתי, שאין לי ברקסים!!!!:shock: זה היה מפחיד- המשאית מתדרדרת לאחור (מגובה הגרר- כמעט עלתה לגמרי), ואני לא יכול לעצור אותה! למזלי, ה-MAXI עבד, פשוט משכתי אותו, ואת השאר העליה משאית עשתה בעזרת הכננת- לא רצינו לקחת סיכון מיותר!

אחרי זה הייתה לנו "חוויה"- לחפש מקום, שבו אפשר לנפח צמיגי משאית - היה חסר אוויר, ו"אם כבר- אז כבר".

ורק אחרי כל זה, כאשר סופסוף הגענו למושב, המשאית ירדה מהגרר, ובכוחות עצמה הגיעה למקום החניה החדש! (הברקסים לא עובדים - אבל זה לא ממש קריטי בשדה - אין שום אפשרות לתפוס תאוצה- נעצרת מייד, גם ללא ברקסים).

תודה מיוחדת לנהג של "גרר חיים", שסבל את כל ההרפתקעה הזו, עם חיפושי פנצ'ריות, וכאלה. אני רוצה לציין, שבפעם השניה "נפלתי" על הגרריסת "גבר"- ותודה לו מיוחדת. ושוב שכחתי לשאול את שמו אפילו, אבל הפעם זה היה בחור עם הדאף לבנה, עם תא נהג ללא תא שינה. אני מקווה, שזה רק מעיד על כלל של נהגי "גרר חיים", וגרריסטים בכלל! טפו טפו טפו!:-D:twisted:

ותודה לחברה מפנצ'ריה הגדולה באזה"ת יבנה, ומתעסקת עם הצמיגי המשאיות והטרקטורים (וגם את שמה אני לא זוכר)- על הסבלנות ועזרה בניפוח צמיגים (משהו, שלקח המון זמן- המשאית על הגרר, הוונטילים מלוכלכים, מה לא...). וכל זה- חינם!

יש עוד אנשים טובים בארץ, שמוכנים לעזור- ממש מחמם את הלב! 8):mm_yeah::king::wave2:

ושוב- תודה, כמובן, לאותו חבר הפורום, שנתן לי "מקלט"- אני מאמין, שבקרוב הוא בכל מיקרה הולך "לרדת" עליי בפורום- המילים הראשונות שלו, כשראה, מה הבאתי, היו: אייייייייככככ, מה זה הדבר הזה?!:shock::-D

בקיצור- להיום- זהו, מספיק!

למישהו יש מושג, למה פתאום הפסיקו לעבוד הבלמים? - עבדו מקודם, בטוח!

מדובר במערכת משולבת- אוויר ונוזל בלמים. מצד האוויר - הכל נראה עובד: יש לחץ קבוע, בכל המיכלים, יש "פסס" כשלוחצים על דוושת הברקס, וגם ה-MAXI עובד. לי נראה, שמשהו קרה במעגל הידראולי- יצאה נוזל בלמים או משהו... העניין ייבדק בקרוב!

זהו, שוב תודה לכל המעורבים- וסוף שבוע ניפלא לכולם!

גנאדי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתמול ראיתי בכביש, בר"ג, גרר מאן מאד ישן - משנות ה-70, אני חושב, של דן. הוא היה באותו הצבע הכחול, כמו הליילנד הזו. והוא גם נראה במצב טוב- אין לי מושג, האם עדיין בשימוש יומיומי, או סתם "הוציאו אותו לסיבוב". מישהו יודע, אגב, האם יש גם לדן משהו בסיגנון "המוזיאון"?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אין לך פרטים על המשאית הזו? לנו יש הרבה, ביחוד פרט אחד מאוד חשוב והוא שהיא נגנבה בפסח...

לכן, חשוב לנו מאוד מאוד לדעת מתי צולמו התמונות!

למי שלא מזהה, מדובר בליילנד קליידסדייל מודל 70, שעד כמה שאנחנו יודעים, הוא האחרון מהדגם הזה שעוד נסע עם רישוי. המשאית (היתה?) במצב מקורי מאוד, ממש פיסת היסטוריה יקרת מציאות. היתה לפני השתתפות בתערוכת "תוצרת הארץ" של מועדון החמש, ובכיוון רכישה על ידי גנאדי שלנו.

כל היודע על מקום המצאה יזכה בפרס כספי (לא מתחייב על הסכום...)

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

טוב, עכשיו לפחות, יש לי את התמונות שלה... אני לא הספקתי לצלם (טוב, גם לא ראיתי צורך- בין כו, תכננתי שתהיה שלי, אז...)! לצערינו, התמונות צולמו, לפי מה שנראה, במקום החניה הלפני-האחרון שלה- במיגרש בחולון. לשם היא הועברה כאשר הפסיקה לנסוע, עמדה כמה חודשים (כאשר, אין לי מושג איך - נשארה בלי גרגיר אבק), ממש כמה ימים לפני זה חזרה למקומה ה"קבוע"- ב"פרופסור שור" (מכוון, שבמיגרש הזה גנבו לה סולר), וככל הידוע - ניגנבה משם, ממש יום-יומיים לפני, שהייתה אמורה להגיע לתערוכה... זה מה שיש לי להוסיף לדברי דב. אין הרבה סיכוי, שנימצא אותה יותר, אבל אני עדיין מקווה!

כדי להזכירכם:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=111609&highlight=%F0%E9%E2%F0%E1%E4+%E4%EE%F9%E0%E9%FA

אתה לא רוצה להגיד, שצילמת אותה שם לא מזמן, נכון?!!???:shock: :shock:

פורסם

אז תאמת אני צילמתי אותה שבוע או שבועיים לפניי שהיא ניגנבה

אחרי זה נסעתי לקריית שמונה ועצרתי אצל בן אדם שגם אוסף משאיות ישנות בחצר

(אתה מכיר אותו דב)

והוא סיפר לי שהמשאית הזו ניגנבה והיא הייתה צריכה ללכת למוזיאון

זה כל מה שאני יודע

פורסם
:cry::-(:-?:sad::(:bigcry:

פורסם

חברה, שאלה: מישהו ראה היום בכביש החוף, נוסע לכיוון הדרום, גרר, ועליו משאית סופר-ווייט משנות ה-40-50 בצבע ירוק? -מי שראה את זה- הוא ידידנו דב קרדו, שמאד סקרן לדעת, איך זה, שיש בארץ משאית עתיקה, שאין לו מושג עליה! (טוב, ואותי מעניין, מה זה לעזאזל בכלל "סופר-ווייט"?:shock: ). ומאד מעניין אותנו, לאן הדבר הזה נסע- יש צילומי סרט או משהו, או מישהו בונה אוסף חדש?

בקיצור: כל מי שיש לו מידע כלשהו בעניין- אנא, להודיע, אפשר לי בפרטי, אם לא רוצים לחשוף. דב ואני מתים מסקרנות!

פורסם

לפני שבוע הייתי במוזיאון אגד.

ונאמר לי כי יש צילום של סרט כלשהוא בדרום.

והם צריכים משאית או סמי טריילר של המוזיאון .

עדיין לא קיבלתי טלפון מנח סלוצקי לנסוע עם הטריילר לדרום.

יכול להיות שזה קשור לסרט.

ניתן לקבל פרטים מדוייקים יותר

בפורום תח"צ באתר תפוז.

ירון מאיר

פורסם

תודה!

אתה יכול לפרט בבקשה- לא מצאתי שם כלום בנושא...

פורסם

לעזאזל! עד לא מזמן, עמדה במקום מסויים בראשון עוד משאית ליילנד -צ'פטיין, כמו זו, שרציתי ליקנות, וניגנבה. היא עמדה שם כמה שנים, והבעלים לא היה מוכן למכור (דיברתי איתו פעם). אז, היום, כאשר עשיתי "סיבוב-תורן" (נעשה כל כמה זמן:loco: )-גיליתי, לתדהמתי, שהיא נעלמה!

What the FUCK?!?!?!?!?!:bad-word::bigcry::conf:

כלומר, סביר להניח, שהוא בסוף מכר אותה לברזלים, או שהעיריה לקחה אותה - קשה לי להאמין, ששכנים אהבו משאית ענקית תופסת מקום החניה המשותפת! כך או כך- הפעם, זו כנראה באמת המשאית האחרונה מהדגם הזה, שעוד הייתה קיימת שלמה- ותמו חלומותיי שתהיה לי אחת כזאת! מבאס...:mm_sad::mm_eek::?:mm_cry::bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

פורסם

תנסה לבדוק בכפר אביב ( ישובי גדרות ) אצל בחור שמתעסק בשיפוץ ג'יפים בעיקר .

נדמה לי ששמו אבי ... יש לו אוסף של כמה רבים כמו בל אייר, מוסטנג ועוד

פורסם
לעזאזל! עד לא מזמן, עמדה במקום מסויים בראשון עוד משאית ליילנד -צ'פטיין, כמו זו, שרציתי ליקנות, וניגנבה. היא עמדה שם כמה שנים, והבעלים לא היה מוכן למכור (דיברתי איתו פעם). אז, היום, כאשר עשיתי "סיבוב-תורן" (נעשה כל כמה זמן:loco: )-גיליתי, לתדהמתי, שהיא נעלמה!

What the FUCK?!?!?!?!?!:bad-word::bigcry::conf:

כלומר, סביר להניח, שהוא בסוף מכר אותה לברזלים, או שהעיריה לקחה אותה - קשה לי להאמין, ששכנים אהבו משאית ענקית תופסת מקום החניה המשותפת! כך או כך- הפעם, זו כנראה באמת המשאית האחרונה מהדגם הזה, שעוד הייתה קיימת שלמה- ותמו חלומותיי שתהיה לי אחת כזאת! מבאס...:mm_sad::mm_eek::?:mm_cry::bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

לעזאזל... דיברתי עם מישהו מהילדים שלו - הוא מכר את המשאית, כנראה לברזלים! לך תבנה מדינה...:?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...