Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה תמונות שצילם ארנון ושלח לדב ואני מעלה כאן .מדובר בליילנד סופר ביבר מסוף 1972 ממש בין האחרונים עם בק אקס גדול עם גיר רגיל עם הייבר 5.20 מטר,רואים מאחור את שניי החורים ששם היו הרלסים שהיו פותחים לשם השכבת הדלת האחורית להעמסת עוד שני משטחים או מיכליי פרי דבר חוקי באותם ימים,8 משטחי נמל או 20 מיכלים לפרדסים,על הגג באמצע עדיין רואים את הגגון של האנטנה של מוטורולה,בשנת 1973 כשהחלו להרכיב מכשירי מוטורולה היו חייבים בסיס מפח 30x30 ,עודני זוכר שנסעתי עם אבי בשנת 73 לקרמנצקי 16 להרכיב מכשירמוטורולה דבר נדיר באותם ימים,הגגות של הליינדים היו מפיבר לכן עשו כל מיני גגונים מפח,הדלתות היו מחולקות לכמה שיותר כאן לשלושה דלתות לא היתה הובלה אחידה ונהג היה צריך מספר פעמים ביום להרכיב דלתות וסולמות או לפתוח מהצד לפריקה ידנית עם סבלים,

נימחקו מספר תמונות שכללו צילום של מספר הרישוי של המשאית.

חן מנהל הפורום.

ביבר 5.jpg

ביבר4.jpg

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיליון תודות לארנון שאיתר, הודיע וצילם, ולישראל שטרח עם התמונות (לא הולך לי טוב העסק הזה, בושה...).

זה אחד הכיפים הגדולים, למצוא פתאום ענתיקה כזו, שלימה לחלוטין, כאילו מוכנה להתנעה וליציאה לדרך (בד"כ עבודות עפר מקומיות).

מקווה להגיע לבעלים ולהציל אותה.

אלו הם הימים האחרונים של הביברים האלה, יש עוד כמה בודדים שנוסעים עם רישוי, אחד למכירה, ביוקר יחסית שממש כדאי שמישהו עם יכולת יקח אותו ויחזיק אותו "חי" (עם רישוי וביטוח).

תמשיכו לגלות משאיות כאלה!

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב, בהצלחה באיתור הבעלים.

זו היתה הפתעה נעימה לגלותה ב"קצה שומקום", לגמרי במקרה.

היא עומדת לה עם צמיגים מנופחים מול האנגר ענק שנראה נטוש, נראית כאילו המפעיל שלה עזב אותה לרגע באמצעו של יום עבודה, ומאז הזמן עצר עבורה מלכת.

חזרתי הביתה, פתחתי את שרשור המשאיות (אני מודה שבפעם הראשונה ...) וקראתי את כולו כדי לבדוק אם מישהו כבר דיווח עליה.

שמחתי לגלות שלא, ואני שמח עוד יותר שאתה כל כך מתרגש מגילויה ! :-)

אם אתה או ישראל מגלים פרטים נוספים אודותיה, אשמח מאוד להתעדכן.

פורסם

אותרו הבעלים של הליילנד הזה, שטוענים שהוא שופץ למטרות עבודה. לא נראה שיש מה לדבר על רכישה (עדיין לא ראיתי קונה רציני).

אני מבין שיש שם איזו בעיה טכנית, לא ברור לי עם יש טסט (ארנון, אתה עוד מגיע למקום? תוכל להציץ במדבקה של הטסט?) והאמת - כנראה שזו עוד כבשה אבודה שגורלה לא ברור.

אנחנו העברנו מסר שאנחנו מעוניינים, בבוא היום, ונראה מה יקרה.

שוב תודה על העזרה, גם למיקי דה לאו, החבר שלי שחולה על המשאיות האלה כמו כולנו פה, רק אין לו סבלנות למחשבים ואינטרנט...

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
משאית קאמאז (kamaz) ירוקה משנות ה-80 נצפתה נוסעת על איילון צפון ליד היציאה להרצליה.

קאמאז מחיפה... ציר קבוע- חיפה-ת"א-חיפה. היה לו פעם אחד אחר, שאחר-כך הפך ל"תורם איברים" לזה, ואחר-כך נעלם לגמרי... מעניין, איזה רישיון צריך בשבילו- עד, או מעל 15 טון?- מעולם לא נהגתי בכזה דבר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מחפש משאית עד 15 טון לשיפוץ קל עד שנת 77 אפשרות החלפה במרצדס 280 שנת 81 לשיפוץ

:-o:-):shock: -גם אתה התחלת להתעניין במשאיות? - ברוך הבא ל"מועדון"!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

פתחו ליד העסק שלי חניון לילה למשאיות. ובעל הבית הדליק אותי עם סיפורים על המשאיות שהיו לו לפני 40 שנה. הוא הבטיח לי שיעזור לי לשפץ משהו חניה כבר יש (כמובן שבתשלום)

פורסם
מחפש משאית עד 15 טון לשיפוץ קל עד שנת 77
למיטב זיכרוני ההקלות ברישוי וביטוח למשאיות אספנות הן רק עד 12 טון. אם תקנה משאית 15 טון, תשלם ביטוח מלא.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
למיטב זיכרוני ההקלות ברישוי וביטוח למשאיות אספנות הן רק עד 12 טון. אם תקנה משאית 15 טון, תשלם ביטוח מלא.
מי אמר, שחייבים כל הזמן ביטוח בתוקף? כלומר, אם אתה מחזיק משאית במקום סגור, ואך ורק בתור "תחביב", כדי לנסוע איתה פעם ב... לאיזה אירוע- אפשר לעשות זמני! באופן עיקרוני, הטסט למשאית עולה באותו סדר -גודל, כמו על הפרייבט- כ-1300 ש"ח בשנה, בערך- אפשר לחיות עם זה.

פורסם

מכיוון שהתעייפתי מלקרוא את כל התגובות אז אין לי מושג אם כתבו את זה או לא

אבל יש בחדרה חברה בשם "ביירון" שהיא קונה משאיות וטרקטורים מכל העולם

בכל מיני מודלים, משפצת ומוכרת אותם למרבה במחיר

במגרשים שם עומדות משאיות צבאיות ישנות כמו מאקים סקאניות ועוד כל מיני דברים שלא זיהיתי

מה שכן התחלופה גבוהה וכלי שיוצא משם הוא במצב עבודה\נסיעה.

אני זוכר שהמאקים ששם הם מתחילת שנות השבעים ונוסעות כמו חדשות (ניסיון אישי)

אני לא זוכר מחירים כלכך אבל הם לא בשמיים

למי שמתעניין בציוד כזה שווה לבדוק.

החברה נמצאת על כביש 4 ביציאה מחדרה לכיוון דרום,משהו כמו 500 מטר אחרי הרמזור

רואים בצד הכביש טרקטורים ומשאיות עומדים לאורך הכביש.

מקווה שהמידע יעזור למישהו

פורסם

במגרשים שם עומדות משאיות צבאיות ישנות

מה שכן התחלופה גבוהה

התחלופה שם היא ע"ג מובילים וסמיטרילרים, איתם הם אכן נוסעים לחו"ל.

אין למשאיות הצבאיות רישוי לנוע במדינת ישראל

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...