Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו ראה מה הולך בחצר של בונדי "תעבורה" בלוד ?

יש בחצר בצד בערך כ 10 משאיות ישנות שעברו שיפוץ ונראות מדהימות

נראה לי שהוא פותח שם מוזיאון .

אשמח לקבל פרטים ממישהו שמכיר את הסיפור

וגם מתי אפשר לבוא לסיור?

תודה

למה "נראה לך"- כתוב שם בפרוש, בכניסה: מוזיאון תעבורה!:-D8) כן, הם החליטו לפתוח מוזיאון במקום, ועכשיו עוסקים בחיפוש של המשאיות הישנות ושיפוצן...8) יש להם כבר עוד כמה כלים, שממתינים לתורם להשטפץ. ביניהם, אגב, יש שופל עננננננקקק, שכבר שופץ, שכנראה גם נכנס לשם, ועוד אוטוקאר מדהים, ועוד כל מיני דברים. יהיה מעניין!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיין לא...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היום הייתי במוזיאון

נסעתי לתשתית וראיתי את השער פתוח..

אז כמובן שעצרתי ונכנסתי לבפנים

מוזיאון נחמד...צילמתי כמה תמונות יפות

אני יעלה אותם יותר מאוחר..שיהיה לי זמן

בנוסף יש שלט צמוד לגדר עם מס טלפון איפה אפשר להשיג את המפתחות

פורסם

אגב במתחם תעבורה עצמו עומדת עוד משאית עתיקה וחלודה שכנראה עומדת להשתפץ. (אפשר לראות מהכביש הראשי)

מדובר בגרר כבד תוצרת מאק בצבע אדום שנראה די מרשים . סביר להניח שבקרוב יעבור שיפוץ ושיקום .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
מה הדבר הזה?

נדמה לי שמגרש המכרזים של "לוגיסטיקר" בלוד בחלקה הסגורה (שבה עומדים עשרות כלי רכב נדירים מאד שלעולם לא יצאו משם עוד וחבל) עומדת משאית כזו ומשתזפת לה .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אגב במתחם תעבורה עצמו עומדת עוד משאית עתיקה וחלודה שכנראה עומדת להשתפץ. (אפשר לראות מהכביש הראשי)

מדובר בגרר כבד תוצרת מאק בצבע אדום שנראה די מרשים . סביר להניח שבקרוב יעבור שיפוץ ושיקום .

הגרר האדום הזה חילק את המשק עם המשאיות שלי כמה שנים טובות, ותמיד קיוויתי, שיום אחד יגיע לידיים הטובות- וכ"כ התבאסתי, שלפני כמה חודשים פשוט נעלם לו, הייתי בטוח, שהלך לברזלים- ולשמחתי מצאתי אותו לפני כמה ימים במיגרש של התעבורה!8):-D

ת'אמת- תמיד רציתי אותו לעצמי, אבל אף פעם אפילו לא שאלתי- כי הייתי בטוח שהוא שם "לנצח", וזה לא, שיש לי כסף פנוי עכשיו...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
סוס מאן, היה במוסך בקרית-גת לצורך תיקון בבלמים, משמש לעבודות תשתית (אין לי מושג בשביל מה).

עוף מוזר ונדיר...

למה עוף מוזר? החברה הזאת עוסקת בעבודות תשתית כפי שצינת רב העבודה של המשאיות שלה היא מקומית בפיזור זפת לבנית כבישים ואין להם סיבה להעמיד רכב חדש ויקר.בעבר הם רכשו רכבים במכרזי תע"ש בין היתר היו להם וויטים יחודיים לתע"ש 4X2 מודל 79 וכמו כן אם אני לא טועה הם רכשו את המאנים שהיו שם כמו זה בתמונה רק משנתונים יותר מוקדמים.

פורסם
למה עוף מוזר? החברה הזאת עוסקת בעבודות תשתית כפי שצינת רב העבודה של המשאיות שלה היא מקומית בפיזור זפת לבנית כבישים ואין להם סיבה להעמיד רכב חדש ויקר.בעבר הם רכשו רכבים במכרזי תע"ש בין היתר היו להם וויטים יחודיים לתע"ש 4X2 מודל 79 וכמו כן אם אני לא טועה הם רכשו את המאנים שהיו שם כמו זה בתמונה רק משנתונים יותר מוקדמים.

לדעתי גם המאן הזה בוגר תע"ש

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...