Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת שמן גיר ב-205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג'ו 205 שנת 88 מנוע שוכב ידני 1400

המוסכניק אמר לי יש לך נזילת שמן גיר!

לפי מה שהבנתי פה בפורום הגיר והמנוע ברכב שלי הם יחידה אחת והם ניזונים מאותו שמן(שמן מנוע).

לפי בדקתי האחרונה(היום בבוקר) לא חסר לי שמן מנוע אפילו גרם.

אז השאלה שלי היא העם זה נכון שהגיר והמנוע ניזונים מאותו שמן?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

עכשיו ביליתי את זמני מתחת לאוטו.

וגיליתי שיש באמת נזילת שמן(מהזמן האחרון. מהיום או אתמול)מהמרכב התחתון, מהאזור של איפה שמנקזים את השמן.

מה זה יכול להיות?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

עם אתה מדבר על השרשור שפתחתי לא מזמן על הטיפול 10000, אז עוד לא ביצעתי אותה!

אף אחד לא נגע במערכת הזאת מאז שקניתי את האוטו ולא ירד לי מילימטר שמן מהמדיד מאז הקניה (חודשיים וחצי בערך) ופתאום היום אני הולך לאוטו לסדר דבר רגיל(השטנגה של ההילוכים)ואני רואה טיפות שמן מתחת לאוטו, נכנסתי מתחת לאוטו וראיתי שהנזילה(לא יודע אולי זה הזעה אבל לא ניראה לי) באזור של הקרטר איפה שנאסף השמן.

יכול להיות זה האטם של הקרטר?

• תוכן חדש...