Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת AUDI A4 95-96

Guest H.S
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מוולבו שאר המכוניות באותה שנה לא היו משהו, תבדוק סיטרואן פיגו' ועוד כל מיני רכבים ותראה שרובם סביב ה 3 כוכבים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
חוץ מוולבו שאר המכוניות באותה שנה לא היו משהו, תבדוק סיטרואן פיגו' ועוד כל מיני רכבים ותראה שרובם סביב ה 3 כוכבים.

OK, אבל מה שאני מכוון אליו נוגע לא כלכך לשנתון הרכב, כמו לאלטרנטיבות באותו מחיר.

בין אם האאודי בטוחה כמו מתחרות מאותו שנתון או לא, אני שאלתי את עצמי שאלה אחת: האם הייתי נותן למשפחתי להסתובב בה בראש שקט, והתשובה שלילית לצערי.

האאודי יקרה יחסית לשנתון, מה שאומר שידידנו יכול לבחור רכב בטיחותי יותר (אפילו חדיש יותר) בנקל אם רק ירצה באותו סכום.

זו המלצתי לפחות, ככל שמדובר במשפחה.

HFturbo

פורסם

האודי A4 שנתון 95'-96 אינה בטיחותית מספיק גם בקריטריונים של אותם שנים.

מבחן ריסוק של EURONCAP לאודי 97' מראה ציון עלוב של 2.5 כוכבים מתוך 5

thumb__testsplashtop.png

• תוכן חדש...