Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת AUDI A4 95-96

Guest H.S
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן ,

מה נשמע?

אני רוצה בבקשה חוות דעת על AUDI A4 שנת 95-96?

קודם כל איזה סוג הזרקה הוא ?

מה עדיף גיר רגיל או אוטומט?

איזה נפח עדיף ולמה?

ובכללי איך הרכב? בעייתי לא בעייתי ...

שמעתי שיש לגרמניות מחלות עם הגירים, A3,A6 פאסאט וכו' ...

זה כולל את הA4 ?

בתודה מראש

פורסם

יופי,שמח לשמוע

אתם מוכנים עכשיו לעזור בבקשה?

פורסם

זה רכב מצוין, אבל אל תצפה לעלויות אחזקה של פיאט אונו. ה-A4 גם לא פונה לקהל יעד של חסכנים, ומי שבוחר מכונית אך ורק מתוך שיקולים כלכליים הרי לא יסתכל לכיוון של אאודי בכל מקרה.

מה שאני מכיר מקרוב זה A4 מודל 96' 1600 סמ"ק אוטומט (לא שלי, של חבר טוב). הגיר התחיל לעשות בעיות בסביבות ה-170,000 ק"מ, לא יודע עד כמה התופעה הזו נפוצה. אגב, גם גירים של לאנטיס מתפרקים בקילומטרז' דומה, והיא הרי נחשבת למלכת האמינות הבלתי מעורערת. בכל מקרה, אם תמצא אחת ידנית זה יהיה עדיף מכל הבחינות, אבל הידניות נדירות יותר.

לגבי נפח מנוע - ה-1.6 ליטר קטן מידי על הרכב. חפש 1.8 ומעלה, בהתאם לכמה חשובים לך הביצועים.

בהצלחה.

פורסם

קודם כל תודה ..

עכשיו בלי להתפלצן..אני לא מחפש לחסוך,וזה לא כי אני לא איזה טחון או שאבא שלי מליונר, פשוט כי המשפחה שלי בעלי יידע נרחב במכונאות(ואני מתכוון ל3 מכונאים במשפחה ועוד 2 חברים ממש קרובים שהם גם מכונאים)

וגם חלקים אני יכול להשיג בזול (כבר הייתי בסרט הזה של לחפש חלק שלא מייצרים עוד, באסה גדולה אבל אפשרי)

אני רוצה להנות מהרכב,שזה אומר לאמץ אותו אבל לטפל בו היטב היטב לכן אני רוצה גיר רגיל,

אין להם בעיות הגיר רגיל?

ברור שאני מעדיף 1.8 לביצועים, אם כבר אאודי אז עד הסוף ..

מה אתה אומר ? 1.8 גיר רגיל ?

פורסם

אם יש לך גב של מכונאים מאחורייך, הייתי שוקל גם את ה-1.8 טורבו.

ה-1.6 (102 כ"ס) כבד, ה-1.8 (125 כ"ס) נחמד אבל לא משהו מיוחד, ה-1.8 טורבו (150 כ"ס) זה כבר מתחיל להיות הדבר האמיתי. יש גם גרסאות עם מנועי V6 שונים, אבל הן נדירות ביותר.

לא ידוע לי על בעיות עם הגיר הידני. אם אתה מוצא 1.8T ידנית שמורה אתה תהנה ממנה מאוד, אבל שוב, ההיצע של האוטומטיות יותר גבוה.

בכל מקרה, מדובר ביופי של רכב - אלגנטי, מאובזר, שקט, מעוצב, ויכול גם להיות חזק, תלוי בגרסה.

פורסם

ברור שהיצע האוטומטיות גדולה יותר,סה"כ זה רכב מנהלים.. ואנשים כאלו לא מחפשים את ה"ספורט" .. הם רוצים נחות,

אבל יש גיר רגיל.. הם קיימים, מנועי V6 לא בא בחשבון, סבא שלי לא הוריש לי תחנת דלק ..

ד"א .. איך צריכת הדלק של ה1.8 טורבו ?

תודה רבה לך ושיהיה לך יום נעים

פורסם

הייתי ממליץ לך בחום על גירסת 1.8 טורבו גיר ידני בלבד.

מנוע אחר יותר קטן פשוט לא סוחב ת'אוטו

מנוע V6 רק בתנאי שאתה כמעט ולא נוסע או שיש לך תחנת דלק משלך

אתה צודק בהחלט לגבי גיר אוטומטי, לא מומלץ במיוחד אם אתה רוכש רכב עם ק"מ גבוה

ואילו עם גיר ידני בשילוב מנוע 1.8 טורבו 150כ"ס, תקבל ביצועים קרובים לגולף GTI באותו הספק 150כ"ס

פורסם
הייתי ממליץ לך בחום על גירסת 1.8 טורבו גיר ידני בלבד.

מנוע אחר יותר קטן פשוט לא סוחב ת'אוטו

מנוע V6 רק בתנאי שאתה כמעט ולא נוסע או שיש לך תחנת דלק משלך

אתה צודק בהחלט לגבי גיר אוטומטי, לא מומלץ במיוחד אם אתה רוכש רכב עם ק"מ גבוה

ואילו עם גיר ידני בשילוב מנוע 1.8 טורבו 150כ"ס, תקבל ביצועים קרובים לגולף GTI באותו הספק 150כ"ס

אל תגזים ב 5 שנים האחרונות לא ממש נשארתי מאחור בעליות של ירושלים, למנוע 1.8 ידני יש מספיק כח לרכב מסוגו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בסטנדרטים של היום זה נחשב "לא בטוח"

אבל למי שמחפש רכב בן 12-13 שנה, אם יש בו ABS ו-2 כריות אוויר זה יתרון בכלל לא מובן מאליו

פורסם

מה לא בטיחותי ?

אבא'לה זה אאודי הוא חייב להיות בטיחותי,למכר שלי היה אאודי שנת 2001 1800T

הוא סטה מהכביש ונכנס לתעלת ניקוז,הרכב פשוט התפרק, ג'אנט 18' של אאודי אורגינל פשוט התפרק

כריות אוויר נפתחו, הרכב עשה בערך 7 סיבובים.. הרכב הושבת

זה קרה בערך ב140 קמ"ש .. הבחור יצא עם כמה שריטות ומכות

השמאי אמר שאם הוא היה עם רכב אחר שהוא לא אאודי הוא היה מסיים את חייו במהירות כזאת.

(אחת הסיבות שאני קונה)

פורסם
מה לא בטיחותי ?

אבא'לה זה אאודי הוא חייב להיות בטיחותי,למכר שלי היה אאודי שנת 2001 1800T

הוא סטה מהכביש ונכנס לתעלת ניקוז,הרכב פשוט התפרק, ג'אנט 18' של אאודי אורגינל פשוט התפרק

כריות אוויר נפתחו, הרכב עשה בערך 7 סיבובים.. הרכב הושבת

זה קרה בערך ב140 קמ"ש .. הבחור יצא עם כמה שריטות ומכות

השמאי אמר שאם הוא היה עם רכב אחר שהוא לא אאודי הוא היה מסיים את חייו במהירות כזאת.

(אחת הסיבות שאני קונה)

לפי מה הקביעה המוזרה הזאת שאם זאת אודי אז היא חייבת להיות בטיחותית?

יחסית לרכב משנת 96 הבטיחות בסדר, אבל אם נשווה להיום זאת לא מכונית בטיחותית.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

2.5 כוכבים גם יחסית ל96 זה מדד לבטיחות לא טובה כלל.

וולבו S40 למשל מאותו שנתון השיגה 4 כוכבים בלי מאמץ.

לאאודי היו בעיות בטיחות באותם שנים, וזה ניכר גם בA2 למשל וגם כאן.

HFturbo

• תוכן חדש...