Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני לא יודע אם זה המקום המתאים לרשום את זה אבל זה הפורום שראיתי לנכון לכתוב בו...

הבעיה היא ככה :

במכונית של המשפחה שלי אאודי a 4 מותקנים פנסי קסנון מקוריים ...

אבי לקח את המכונית לעשות טסט בראשון במכון קומפיוטסט ופסלו אותו על הפנסי קסנון בטענה שזה מסנוור.

הבעיה היא שלהחליף לנורות רגילות המוסך ביקש מאיתנו 250 שקל לבצע את ההחלפה כולל נורות רגילות...

יש איזו שהיא דרך להישאר עם הקסנון אוליי מכון אחר? או להחליף במקום אחר בזול יותר...

את האוטו קנינו לא ממזמן והוא בא ככה עם הקסנון שהותקן ע"י הבעלים שלו , הבעלים הקודמים בחו"ל ואין לנו דרך ליצור איתם קשר ולדעת איך הם העבירו טסט איפה וכו' אז באתי לפה לקבל את עזרתכם...

תודה מראש ויום טוב :)

פורסם

במכונית של המשפחה שלי אאודי a 4 מותקנים פנסי קסנון מקוריים

את האוטו קנינו לא ממזמן והוא בא ככה עם הקסנון שהותקן ע"י הבעלים שלו

ברור לך שאתה סותר את עצמך?

בכל מקרה הקסנון לא מקורי ולכן לא יעבור טסט!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה מודע לזה שאתה מסנוור אנשים אחרים, אבל אתה עדיין מנסה למצוא קומבינה להעביר את הרכב שלך טסט.

בגלל אנשים כמוך אני בעד המלחמה נגד הקסנון החאפרמרקט!

פורסם

פשוט לא חוקי וההצעה שלי אלייך בתור מי שכמעט הורידו לו את הרכב מהכביש בגלל זה שתחליף

אותם ולא במכון הטסטים כמובן, ותחסוך לעצמך עיכובים מיותרים של משטרה בצידי הכביש לאחר ארוחת חג טובה(המקרה שלי:-))

או אי מעבר טסט. בהצלחה

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

יש מצב שכותב ההודעה התכוון להגיד שהקסנון מקורי מהחברה

ושהוא קנה את האוטו אז היה עליו כבר הקסנון.

אם הוא מקורי צריך להיות דף אישור או משהו בסגנון אם אני לא טועה,שווה ללכת לנסות לחברה עצמה ולברר.

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

A4 לא הגיעו ארצה עם תאורת קסנון מקורית. חלקם הורכבו ע"י "רדיו מילאנו" ובעלי רכבים אלו מכריזים עקב זאת על "מקוריותם"(רדיו מילאנו הינו מרכיב מורשה של צ'מפיון).

פורסם
A4 לא הגיעו ארצה עם תאורת קסנון מקורית. חלקם הורכבו ע"י "רדיו מילאנו" ובעלי רכבים אלו מכריזים עקב זאת על "מקוריותם"(רדיו מילאנו הינו מרכיב מורשה של צ'מפיון).

ממש לא מדויק חלק מהדגמים כן הגיעו ואת זה תוכלו לזהות ע"י השפריצרים שמתווספים אל הפנסים וממוקמים בטמבון

הקידמי.

פורסם

אני לא מבין למה אתם תוקפים ?

1. אני לא ממש מבין בעיניין הקסנון. בעל הרכב הקודם אמר לי שהוא התקין מקורי ולפי מה שהבאתי יש חיקויים שעולים 300 שקל ויש את המקורי שעולים הרבה יותר והם לא מסנוורים...

האוטו נקנה ככה יד שנייה (אני לא הוספתי שום דבר ומיוזמתי לא הייתי מוסיף 4000 שקל על "פנסים" ... אני לא מסוג האנשים האלה)

פשוט חבל על ה250 שקל האלה וחשבתי שיש איזו שהיא דרך להוכיח שזה מקורי

אבל לפי מה שכתבתם פה כל מה שמותקן שלא מהחברה הוא אינו מקורי (תקנו אותי אם אני טועה)...

בכל מקרה אם זה לא חוקי כמובן שאני אסיר את זה מיד אני וההורים שלי לא הולכים לעבור על החוק בשביל פנסים ואני ממש לא בקטע שיורידו אותו מהכביש בגלל שטות שכזאת.

אשמח אם תשפכו קצת אור על הדברים.

תודה מראש

פורסם
ממש לא מדויק חלק מהדגמים כן הגיעו ואת זה תוכלו לזהות ע"י השפריצרים שמתווספים אל הפנסים וממוקמים בטמבון

הקידמי.

שוב, אולי חלק מהדגמים הגיעו עם מתזים מקוריים במגן הקדמי, אך ברכב היו מורכבים פנסים רגילים. את ההרכבה ביצעו ע"פ הזמנת הלקוח פה בארץ אצל "רדיו מילאנו".

מאז צאת התקנה החדשה, הפסיקו בצ'מפיון עם הנוהל הזה.

פורסם

אולי אפשר לבדוק בצ'מפיון אם זאת ערכה מקורית ואם כן לקבל מהם אישור.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...