Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאוורר CPU מת. מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרחתי את הציר בשמן יבש של שרשרת לאופניים, אבל זה לא עוזר...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית - לפני שאתה מורח את הציר של המאוורר, תבדוק שהכנפיים שלו מסתובבות חופשי.

דבר שני - אם אתה רוצה לגרז את המאוורר, תסיר בעדינות את המדבקה שלו (במרכז הציר) גרז מתחתיה ותחזיר את המדבקה למקום.

כל התזה חיצונית תגרום להדבקת אבק וטינופת למקום (המשפט הזה נכון לכל סוגי ההתזות... :wink: ).

פורסם

אל תדאג אני לא מתיז התזות אחרות... :-) (לפחות משתדל...)

הכנפיים שלו מסתובבות כאילו אתה מנסה לסובב את הכנפיים של האלטרנטור אצלך ברכב...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

לפני מס' חודשים היתה לי בעיה דומה, היה ברור שאני מחליף מאורר, במעבד לא משחקים. מחיר מאוורר עם גוף קירור יעודי התחיל מ20(!!) ש"ח והלאה לסביבות 80-100 לרכיבי איכות.

פורסם

LOW - מחיר של מאוורר איכותי מתחיל מסביבות ה40-50 ש"ח , ומאוורר + גוף קירור בטופ מגיעים גם ל400 ש"ח , כאשר כאלו שכבר נחשבים איכותיים נעים סביבות ה200+

אני מדבר על חלקים רציניים , לא OEMים פשוטים עם התכנונים הבסיסיים של אינטל (שאולי טובים כשמחפשים לחסוך ביצור)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין לך איזה מאוורר של APPLE ב1500 ש"ח להמליץ עליו ? :D

סתאאאםם...

פתרונות הקירור הסטנדרטיים של אינטל טובים למשתמש הבסיסי שלא עושה OVERCLOCKING,

אבל הם לא הכי שקטים בעולם. לי אישית הם מספיקים.

רוצה המלצה למאוורר יחסית זול, שקט יותר מהממוצע ?

קבל:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1015

יש לי נסיון טוב איתו באחד המחשבים. המאוורר יושב על מעין בולם זעזועים מגומי ככה שאתה לא שומע אותו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה בדיוק הבעיה שהתחילה אצלי - אחרי שהתקנתי ספק כח של EZCOOL, התחלתי לשמוע את שאר המאווררים (אחרי כשעה עבודה על המחשב זה די מתחיל להציק, אפילו עם חלון פתוח)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אייל , הבעיה היא לא שהם לא מספיקים - הם כן , אבל בגלל היכולת קירור המינימאלית (בדגמים החדשים - סידרת 8XXX) בשילוב עם המאווררים המרעישים (והלא ממש איכותיים) זה די מרגיז.

ד"א , רוב ה"חיסכון" ברעש של הקירור נובע מהמאוורר ולא מהתושבות גומי (שאכן מונעות ויברציות בעיקר , יותר חשוב במאווררים גדולים למארז).

גם הקירור שהבאת יעשה את העבודה (והוא דגם בסיסי יותר של מה שאני המלצתי עליו)

ולגבי הרעשי מאווררים :) זה אכן מחלה , ברגע שאתה מתחיל להתעסק עם הקירור - זה ממש ממכר.

כבר במחשב שיש לי כרגע רוב הקירור הוחלף (ומדובר עוד בנקודת פתיחה איכותית של מארז של סילברסטון וספק שלהם 600W) ואם הייתי בונה מחשב חדש - לא היה נשאר מאוורר אחד מקורי בתוכו.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לא יודע מה קורה איתכם - הבנאדם קנה מחשב לפני חודש, התגלתה תקלה, אתם מציעים לו להשקיע עוד כסף כפתרון?

יש אחריות, אם פירקת משהו, חבר בחזרה. גש לחנות ממנה קנית את המחשב, ובקש ניצול של האחריות.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

אלעד - תרחת לקרא את ההודעה שלי ?

על מאווררים לרוב אין! אחריות (תבדוק מול כל החנויות מחשבים הגדולות) , ואם הוא פירק אותו - אז הסיכויים בכלל קטנים בהרבה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מצטרף להמלצה על ARCTIC COOLING- העברתי את אחד המחשבים בבית "שדרוגון" שכלל בין היתר החלפת מאווררים מפשוטים ל AC (והחלפה של שניים מהדיסקים הקשיחים- אבל זה כבר סיפור לפעם אחרת). עם המאווררים הישנים המחשב נשמע כמו תחנת כוח קטנה, ועכשיו המאוורר שהכי מרעיש הוא המאוורר הקטן של הכרטיס מסך (שאגב, עושה די הרבה רעש בעצמו).

"ai motoare capul doare"

פורסם
אלעד - תרחת לקרא את ההודעה שלי ?

על מאווררים לרוב אין! אחריות (תבדוק מול כל החנויות מחשבים הגדולות) , ואם הוא פירק אותו - אז הסיכויים בכלל קטנים בהרבה.

ליביו

יש אחריות אם מדובר בפרק זמן כזה קצר.

אדיוט מי שלא יכסה כזה דבר.

לא צריכה להיות שום בעיה לבוא רק עם המאוורר עצמו לחנות ולקבל אחד תמורת אחד.

זה לא כמו לפני 5 שנים, שהיית צריך להביא את המחשב לאיבחון, היום חנויות זורמות עם זה שאנשים קונים רק חלקים

או יודעים לאבחן דברים בעצמם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל צודק ליביו, לי היו כל מיני מקרים מוזרים שהאחריות כיסתה ללא שאלות, פה מדובר במחשב בן חודש, אפילו המקלדת והעכבר מכוסים בחודש אחריות ולו רק בשביל השם הטוב של המוכר.

*תוספת:

הרגע התקשרתי לחנות ממנה אני קונה בד"כ, אמרתי למוכר שהמאוורר של המעבד הפסיק לעבוד המחשב שקניתי לפני חודשיים (כאילו שהוא זוכר..), אמר לי לבוא אליו והוא יחליף לי במקום למרות שמבחינה רשמית אין אחריות.

עדיף לו להחליף את המאוורר ולא להחליף מעבד עוד יומיים כשהוא יישרף.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...