Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע מיגון ברכב בדרגת C1, מדובר בקודנית רגילה שלא ניתן להתניע בלעדיה.

בחברת הביטוח כלל ביטוח דורשים C5, שזה כולל עלוקה או עטלף משהו כזה, והעלות של זה נעה בין 550-650 שקל.

המקיף שלי עולה 6600 שקל, והחובה 2500~, אני עם סוכן ביטוח, כל החברות הגדולות נתנו הצעות למקיף בסביבות ה7-8 אלף שקל, ולא האמינו שבכלל קיבלתי 6600, כלל מבטחים צעירים רק דרך סוכני ביטוח ולא דרך החברה עצמה.

אני לא מעוניין לבזבז עוד 500-600 שקל על מיגון, כי זה מיותר וחבל, גנב שירצה לגנוב את המכונית יעשה את זה גם עם 3 עלוקות ואיתוראן.

מה עלי לעשות? הייתי ב3 מכוני התקנה ואף אחד לא מוכן לחתום על המיגון שיש לי מאחר ומבקשים C5, ולי יש C1.

אם אני כבר מתקין, איפה כדאי לעשות זאת באזור המרכז, בצורה הזולה ביותר?

תודה מראש.

פורסם
...אני לא מעוניין לבזבז עוד 500-600 שקל על מיגון, כי זה מיותר וחבל, גנב שירצה לגנוב את המכונית יעשה את זה גם עם 3 עלוקות ואיתוראן.

...אם אני כבר מתקין, איפה כדאי לעשות זאת באזור המרכז, בצורה הזולה ביותר?

תודה מראש.

לא יותר פשוט לרשום, "היכן מומלץ להתקין אימובילייזר בעל עלוקות באיזור תל אביב"?

לגבי המחיר, המחיר היה תמיד קבוע מראש, אמנם למעלה משנה אינני מתעסק בזה יותר, אך אני מאמין שהמחיר נשאר קבוע, והנחה כלשהי שתשיג, ככל שתצליח להשיג, איננה צריכה להיות הדבר שיוביל אותך לעסק כזה או אחר, כי בסך הכל הולכים להתעסק עם 2-3 ניתוקים במערכות אלקטרוניות של הרכב, וממש לא בא לך שהזול יצא יקר, ואם בכלל.

לגבי עניין ה"נוכלות" שציינת:

נוכלות, הינה בין היתר, לגרום לאדם לעשות מעשה תוך שהוא רומה.

אתה לא רומית. אתה רוצה להתחבר עם חברת ביטוח לפי תנאים והסכמות מסוימות, ובמחיר מסוים, והם מתנים זאת במיגון מסויים, ואשר את הדרישה הם מציגים בפניך בצורה ברורה והגונה , גם אם איננה מוצאת חן בעינך.

אין כאן הונאה, לא 50 אחוזים של הונאה, ולא פרומיל של הונאה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ללא קשר כלל לנושא - תמשיך לקחת הצעות מחיר מעוד חברות , בתור נהג על הונדה סיוויק 2005 היני משלם על צעיר + מבוגר מחיר ביטוח מקיף כולל רק 6100 ואין דרישה לכל רמת אבטחה שכזו , מספיק קודנית וזהו.

בהונדה צריך לבדוק היטב היטב , אני כשביררתי אצל למעלה מ-7 חברות ביטוח וסוכנים למינהם קיבלתי פערים של למעלה מ-2500 שקל , היו כאלו שנתנו לי 13 אלף , 10 אלף , 9 אלף , וכל אחד הגזים והגזים , תבדוק חברות שידועות במתן מחירים נוחים לצעירים , רק תבדוק שהם אמינות ובעלות שם.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

אני אשמח לשמוע באיזו חברה אתה מבוטח? הפרמייה שלי עוד לא אושרה. :shock:

וזו תיהיה הנחה משמעותית עבורי, 500 שקל על הפרמייה ובסביבות ה600 על הקודנית, 1100~ שקל ששווה לחסוך.

ד"א, אין לי עדיין שנה וותק לרישיון, אז אולי זה קשור, אני גם עוד לא מעל 21.

• תוכן חדש...