Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WTCC - ברנדס-האץ', אנגליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המסלול בברנדס-האץ' הוא מסלול המרוצים האהוב עליי ואני מניח שכתבתי את זה איזה מיליון פעם בפורום פה.

למי שעדיין לא יודע , בברנדס-האץ' נערך ב-85 אני חושב הגראן-פרי האירופי וזכיתי בפעם הראשונה לראות אותו LIVE בטלויזיה תודות לשידורי הכבלים הלכאורה "חוקיים" שהיו בנתניה - "קו-חד" למי שזוכר .

בהמשך, כשהתחברנו לעולם המודרני ויכולנו לקלוט SKY SPORT ויורוספורט רוב תוכניות הספורט המוטורי היו אנגליות וכמעט בכל סופ"ש זכיתי לראות מרוץ כזה או אחר מהמסלול שנמצא לא רחוק מלונדון .

סופ"ש הקרוב מגיעים החבר'ה של אליפות העולם בטורינג למסלול הזה שכולל, להבדיל מסילברסטון השטוח, שינוי גובה וכיוונים ובעיקר הרבה יותר אפשרויות עקיפה לנהגים, בכל הקטגוריות .

אוגוסטו פארפוס יזנק מחר מהפול-פוזישן ולידו יהיה מניו, שהיה המהיר ביותר באימונים.

רבורט האף, עם שברולט נוספת יזנק שלישי ואנדי פריו, במירוץ הביתי שלו יזנק רביעי ואולי סוף סוף ינצח.

אורחים במרוץ הזה יהיו קבוצת וולבו משבדיה

שידורים ישירים - מחר ביורוספורט כרגיל , שימו לב לשעות ולעדכונים בגלל השידור הישיר של הקטע האחרון בטור-דה-פראנס.

454819--320-224.jpg

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

היה שידור בסוף? חשבתי שלא ישדרו בגלל הטור..

איזה פספוס :x

לפעמים ברביעי בלילה יש שידור חוזר,אני מקווה שיורוספורט לא ידפקו שוב.

פורסם

שוב, לראות את זנארדי על הפודיום עושה טוב על הלב :-D

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...