Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מישהו גילח לי את הדלת, הלכנו לפחח והוא טוען שחובה להחליף את הדלת, + עבודה פחחות על הדלת האחורית + עבודות פחחות וצבע, הבנאדם הרס לי צד מהמכונית, הפחח טוען שהתיקון יעלה 4500 ש"ח, הלכנו לעוד פחח וקיבלנו הצעה דומה.

כנראה שגם הטמבון האחורי שגם לא היה מקורי, יוחלף, אולי במקורי יד 2.

השאלה שלי אם יורד ערך על נזק כזה? ואם אפשר לדעת שהחליפו דלת, במידה והדלת החדשה מגיעה בצבע המקורי של הרכב אך הדלת משנת 05, יש לפחח במלאי, דלת ממש יפה, הוא יטשטש את הצבע אחרי הצביעה כדי שלא יהיו הבדלים.

שאלה נוספת שלי היא אם אני יכול לתבוע את הביטוח שלו על ירידת הערך במידה ותיהיה כזו?

אני מעוניין לעשות לאוטו טיפול דייטלינג בקלין קאר, חיצוני בלבד, כמה זמן אחרי הצביעה זה אפשרי? תיהיה בעיה בגלל שהצבע מטאלי? (עם הפוליש)

תודה לעוזרים.

פורסם

אור,מי אשם בתאונה ? אתה או הרכב שגילח אותך ?

אם אתה לא אשם שיעלה גם 10K.

מבחינתך אתה נותן מעין צ'ק ל-60 יום על סכום התיקון ואז תובע באמצעות סוכן הביטוח שלך את זה שנכנס בך זאת בהנחה שיש לך מקיף.

דלת לא אמורה להיות כ"כ יקרה,שווה לברר קודם בפירוקים ואפילו אולי יש באותו צבע של הרכב וגם אם לא,אז פחח בסה"כ יעשה צבע ולפחות תחסוך את הפחחות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אינני יודע אם קיימת השיטה הזו בארץ, אך כאן, בארה"ב, ניתן לפרק למשל את המכסה המסתיר את פקק מילוי הדלק, נגשים אתו למקום שסורק את הצבע ומוציא צבע זהה ממש לצביעת חלקים ברכב, ללא צורך בביצוע טישטושים.

רוצה לשלוח את המכסה לארה"ב? (סתם..)

בכל אופן, כדי לראות שהוחלפה דלת, ניתן לראות על פי ברגי החיזוק שבדכ הצבע נשרט ואו מתקלף עת הפתיחה והסגירה, ניתן לטשטש זאת.

לאחר החלפת הדלת, יש לדאוג לכיוון מדוייק, כי דלת שנסגרת באופן לא סימטרי לחלוטין (מרגישים שהמנעול לא סמטרי עת הסגירה) מעלה חשד שמשהו קרה שם, וזו עילה לבדיקה יסודית יותר לאיזור הזה.

בכל אופן, ואדגיש, אינני שמאי, אך לדעתי האישית, אין ירידת ערך, ובמיוחד אם לא נפגעו העמודים סביבה.

לגבי דיטלינג, ניתן לעשות זאת בחלוף 24 שעות ממועד הצביעה, אך עדיף להמתין מס' ימים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה, וכן האדם שגילח אותי הודיע כבר בחברת הביטוח שלו וסוכן הביטוח שלי מבצע את התביעה.

רציתי לדעת רק אם זה יוריד לי ערך, כנראה שיחליפו את 2 הדלתות הימניות, ואת הטמבון האחורי, עם צבע ופחחות העלות תיהיה לא פחות מ6000 ש"ח.

בעיקרון מצאתי דלתות מפירוקייה, 2 ב1500, שלמות(כוללות את כל המנגנונים), ואני גם מקבל עם הדלת הקדמית את המראה הימנית (ששווה בהונדה 500-600 שקל ביד2), בכל אופן פחדתי פשוט שישימו לב, כי זה כן יוריד את הערך.

בעבר גם ירדתי ממדרכה גבוהה ברוורס וקיבלתי מכה די חזקה בקורות התחתונות שלאורך הרכב, יש מצב שכתוצאה מהמכה יהיה לי קצה שילדה? או "חור בשילדה"? מדובר בסיוויק 04.

אם אני אכנס למוסך רגיל ואבקש שיעלו את הרכב על ליפט, יוכלו לדעת אם אכן יש פגישה בשילדה?

פורסם

שמע, אם שתי דלתות, הרי שאינני יודע האם נפגעו עמודים.

קבלת מכה ממדרכה, יתכן ולא קרה כלום מעבר לשפשוף, יתכן שקרה משהו, בכל אופן זה לא "קצה שלדה", כי קצה שלדה זה בקצות השלדה ולא באמצע מתחת הרכב.

גש לכל פחח מומחה, והוא יאמר לך מה קורה אצלך באוטו.

ליתן תשובות ראויות ללא תמונות ברורות, ו/או לצפות לקבל כאלה, זה לא רציני, אז די לזה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לפי ועדת ששון ,

יש ירידת ערך על החלפת דלת חדשה 0,3 % , על החלפת דלת משומשת באותו הצבע המכוונת היטב כולל טיטוש סימני הפתיחה של הברגים , אין ירידת ערך.

במו שדני כתב, היות ושתי הדלתות נפגעו יש לבדוק אם אין פגיעה או עיוות בעמודים.

בודק רכב עם עין חדה יגלה את החלפת הדלת.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...