Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לסיוויק הייבריד יש מנוע בנזין יחסית קטן-90 כ"ס ומנוע חשמלי-25 כ"ס, כלומר סה"כ 115( לעומת פריוס 145 כ"ס). נראה כמו רכב יחסית חלש, כיבשה בעור של זאב הייתי מגדיר. האם יש למישהו התנסות בה? איך ההאצה? איך הסחיבה? יכול להיות שאני טועה בקשר לכיבשה?

ועוד דבר, הטיפולים לעומת סיוויק הרגילה יקרים יותר? בהרבה?

תודה!

פורסם

לי יש, סיוויק הייבריד 2007

הרכב מתנהג כמו כל רכב 1600 רגיל. רק בתוספת של חיסכון בדלק.

הצריכה הממוצעת אצלי היא 6.5ל/100ק"מ

70% עיר.

הרכב מגיע ברמת אבזור ES , זאת הרמה הגבוה ביותר לסיוויק.

אין שום טיפול למערכת הייברידית, כלומר הטיפולים הם כמו לסיוויק רגילה 15000----30000--וכו"

קיבלתי 10% הנחה בביטוח מחברת ביטוח בגלל שהרכב הייברידי.

עשיתי כמעת 15000 ק"מ ללא שום תקלות.

קיבלתי אחריות ל 3 שנים על כל הרכב ו 8 שנים על המערכת הייברידית.

עם יש עוד שאלות אני אשמח לענות לך....

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

לאו,

אהבתי את החתימה שלך, וגם, את הפרסומת של הונדה אקורד החדשה.. (שהם חוזרים אחורה בזמן...:-D זה הרי חזרה לעתיד, הסרט, עם הפסי אש שנשארים).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

החישוב שלך לא נכון.

מנועים לא עובדים ביחד.

פריום רכב יותר גדול, וזה יתרונו. לכן יחס הספק משקל לא כזה קריטי.

ואחרון, WHO CARES כמה כח סוס יש .

Omnia mea mecum porto

פורסם
WHO CARES כמה כח סוס יש .

אין חובב רכב שלא אכפת לו כמה כח סוס יש לרכב שלו.

מה לעשות שלרכבים מסויימים יש יותר כח סוס ממה שחברת "הונדה" מציעה . . . :roll:

ואם כבר - לפריוס יש מומנט מהמנוע החשמלי של למעלה מ- 40 קג"מ, ועוד 12 קג"מ ממנוע הבנזין.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...