Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מניע וישר נכבה ,נאמר לי שייתכן שהבעיה נובעת מחיישן קראנק תקול או מלוכלך ויש לבצע דבר ראשון ניקוי ייסודי לחיישן ולאחר מכן לבדוק עליו התנגדויות בעזרת הרב מודד, אני לא מוצא את מיקומו על הבלוק, צירפתי תמונה מקדמת המנוע להמחשה אשמח לסימון על התמונה המצורפת על מיקומו המדויק של החיישן

ודבר נוסף ,הסבר קצר ונתונים טכניים לגביי בדיקת ההתנגדות שלו ע"מ לוודאות אם הוא אכן תקול או לא

תודה מראש והמשך שבת נעימה לכולם

הרכב מסוג שברולט קמארו 92 בעל הזרקת דלק חד נקודתית/TBI ,מנוע סמול בלוק 305 V8 ,בנפח 5.0 ליטר בנזין

התמונה המצורפת: מנוע סמול בלוק v8 ,GM : בבקשה

Motord.jpg

אם יהיה צורך אני אעלה תמונות נוספות מכיוונים שונים

פורסם

שבת נעימה לכולם אכן תהיה, אך דגם רכב ושנת יצור הכרחיים בהחלט, גם בכותרת,

על מנת שנוכל לעזור לך. אתה לא חדש בפורום.

ולמה...? כי רוב הסיכויים שאין לך בכלל חיישן קראנק. או חיישן קאם. או כל חיישן אחר.

פורסם

אוקיי קיבלתי, נתוניי הרכב עודכנו בתוך ההודעה, עמכם הסליחה

תמונה נוספת ממבט על של אותו סוג מנוע אוליי תעזור יותר לאיתור החיישן אם בכלל קיים, בבקשה:

Motora.jpg

פורסם

חיישן הקראנק נקרא גם חיישן הצתה או שזה שניי חיישנים שונים?

החיישן קראנק נמצא על המפלג או על איזור הפולי מנוע או אוליי על הבלוק עצמו, היכן עליי לחפש אותו במנוע המדובר?

פורסם

בדוק קודם את הסוויץ החשמלי, אם מניע, סימן שבזמן פקודה לסטרטר יש פקודה גם להצתה והזרקה, כפי שצריך להיות. בעת שהאוטו הניע ואתה משחרר את המפתח ממצב סטרטר למצב רגיל, יתכן ויש לך בעיה בסוויץ' החשמלי, ו/או בחיוט שלו, באם התיאור שלך אכן מדוייק.

יתכנו עוד המון תקלות אחרות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ניתן לחשב את מיקום הבוכנה ע"י מדידה של כל גל המחובר באופן קשיח לקראנק.

אפשר בקראנק עצמו , אפשר במפלג, בגל"ז...

פורסם

חנן, וחיישן נקישות יש במנוע שלי?

אני מניח שאם קיים כזה אז מיקומו אמור להיות בקירבת הראש מנוע נכון?

יכול להיות 2 חיישניי נקישות כל אחד ליד כל ראש?

יש לך מושג במקרה האם הוא נמצא בסביבת הראש הימני או השמאלי, כי אני לא מצליח לאתר אותו?

חיישן הנקישות גם מספק נתונים למחשב ניהול מנוע?

במידה והוא תקול או מזייף יש לו יכולת לגרום לקשיי הנעה ?

פורסם

מחשב המנוע שלך יודע לעבוד עם חיישן נקישות. אני לא יודע היכן הוא ממוקם במנוע שלך, ואם הוא ממוקם. למיטב ידיעתי חיישן כזה לא יכול להפריע להתנעה.

לגבי חיישן ההצתה, היחידים שאני מכיר שמשתמשים בשם הזה לחיישן מהירות/מיקום מנוע הם רנו. ברכב שלך אין חיישן הצתה. כמו שכתבתי כבר, מה שכן יש אצלך זה חיישן מהירות/מיקום שממוקם בתוך המפלג.

פורסם

חנן תודה, כרגיל תמיד ניתן לסמוך על תשובותיך המפורטות והמיקצועיות, לצערי כבר נוכחתי לדעת שאין הרבה מומחים שמבינים לגביי מנועיי v8 בעל הזרקה TBI ולכן תמיד אני שמח לקרוא את תגובותיך לשאלותיי וללמוד מהם

• תוכן חדש...