Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם!

היום קרה לי מקרה מוזר, אני נוסע בעיר בנסיעה רגוע עם מזגן, הבתי גז ושמעתי כמו חריקה כזה ומהשו נישבר וניכבע לי האוטו במידית!

טוב, חיביתי הכל, התנעתי הדלקתי שוב מזגן לחצתי Ac הכפתור של המזגן, מביא גז והאוטו ניכבע.

הבעיה היא שאני מדליק מזגן ורק כאשר לוחץ את הכפתור Ac ונותן גז אני שומע רעש מוזר והאוטו ניכבע במיידית!

מישהו יודע מה הבעיה?

:cry::cry::cry:

פורסם

בכותרת.

באיזה אוטו מדובר ? איזה גז הבאת ? לאן הבאת את הגז ? אתה נהג חלוקה של בלוני גז ? או אולי הבאת גז מזגנים ? למה אתה לא מוסר פרטים אינפורמטיביים ? זה סוד ? כתב חידה נושא פרסים ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בכותרת.

באיזה אוטו מדובר ? איזה גז הבאת ? לאן הבאת את הגז ? אתה נהג חלוקה של בלוני גז ? או אולי הבאת גז מזגנים ? למה אתה לא מוסר פרטים אינפורמטיביים ? זה סוד ? כתב חידה נושא פרסים ?

מצטער ידידי

= רנו מגאן 98

= דוושת גז

פורסם

עדיין חסרים פרטים.

האוטו כבה ? מה הקשר למזגן ? אולי נקרעה רצועת טיימינג ? אולי נגמר הדלק ?

ללא מזגן המנוע עובד בצורה תקינה ? האלטרנטור עובד ? יש טעינה ?

בדקת אם רואים נזק בעין ? התנתקות המדחס ? קריעת רצועת איבזרים ?

אם אתה יודע לבדוק - עדיף שאתה תבדוק מאשר שאנחנו סתם ננחש.

אם אתה לא יודע לבדוק - גש למוסך עם הרכב.

אם הרכב נוסע ללא מזגן - סע ללא מזגן לחשמלאי / מוסך.

אם הרכב לא מניע בכלל - אל תנסה להניעו וגרור אותו למוסך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...