Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי אפלאוז 94 הרכב עושה בעיות של התנעה קשה כבר הרבה זמן, היום בבוקר הרכב הגיע למצב שהוא לא מניע, פתחתי את פקק השמן וראיתי נוזל סמיך בצבע לבן על הפקק, האם יש קשר לבעיית ההתנעה?

פורסם

כן. ראש המנוע ברכבך התעוות עקב התחממות ויש בריחת לחצים (אין קומפרסיה).

כמו כן מים בתאי השריפה יקשו על ההנעה גם כן.

הסימנים שאתה רואה אלה מים שכתוצאה מאטם ראש שרוף התערבבו עם השמן.

יש להרים ראש, לשלוח לשיפוץ, במידה וניתן לשפץ. יש לבדוק גם את מצב המנוע.

פורסם

הרכב היה מעשן לפני כן ?

אם לא - רוב הסיכויים שהרינגים בסדר.

לראות שהשטח של הבלוק ישר ויפה.

אז התחמם לך האוטו לפני שזה התחיל ?

פורסם

הרכב לא היה מעשן.

כן, הרכב התחמם בדיוק לפני שבוע, המחוג עלה ל3/4 עקב חוסר מים ברדיאטור, לא נסעתי יותר מכמה דקות במצב הזה מיד לאחר מכן החלפתי את הרדיאטור, אבל בעיית ההתנעה הקשה הייתה עוד לפני ההתחממות.

פורסם

בכל מקרה אתה צריך עכשיו לשפץ ראש מנוע ולאחר מכן אם עדין

תהיה בעיית הנעה קשה, לחפש את מקור הבעיה, למרות שזה לא נשמע לי רציני

ויכול להיות שזה יסתדר אחרי שיפוץ ראש.

פורסם

תבדוק טוב את המנוע, מפני שלא ראיתי ולא בדקתי את הרכב קח את עצתי בגדר המלצה בלבד.

אני מקווה שהכל יסתדר לך, אבל אם לא, אני לא יודע אם שווה לך להשקיע מנוע שלם ברכב הזה.

פורסם

חוץ מהפקק שיש בו טחינה. מה מצב השמן על המדיד? האם יש חוסר בנוזל קירור? אגב בהרבה מכוניות יש קצת איבוי של מים בפקק שנראה כמו טחינה . אבל זה רק בפקק. וזה תקין.ובדרך כלל אחרי נסיעה ארוכה זה נעלם

אגב אצלך זה קרבורטור או הזרקה?

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

• תוכן חדש...