Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי ואלדד - חללים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להגיד על הישראלים הכל. אבל פרייארים אנחנו לא.

המילה "פרייאר" או התחושה של פרייאריזם גורמים לנו לגירוד עצבני בעמוד השידרה, גירוד שמציק יומם וליל.

אני לא מאמין שאנחנו נבליג על התרגיל הקטן הזה של נסראללה שהחליט לשתוק לגבי מצבם של החטופים על מנת לבצע את העיסקה בעוד קונטאר יחזור חי. אחד הניחושים שלי הוא שהמוסד כבר רוקם לו תוכנית איך לסגור עיסקה עם הרוצח.

זכור את מינכן

לסיום, עצה קטנה לסמיר קונטאר. שאל את חבריך באש"ף ובחיזבאללה, מה עלה בגורלם של רוצחי אזרחים ישראלים ויהודים שנים אחרי שנדמה היה להם שמעשיהם נשכחו; מה קרה, למשל, לרוצחי הספורטאים במינכן ולשולחיהם, שהאחרון ביניהם השיב את נשמתו לבורא בנסיבות לא טבעיות 24 שנים אחרי הטבח המזוויע. למד מהעבר ותסיק מסקנות.

נלקח מכתבתו של רון בן ישי "הנאום שאולמרט לא ינאם": http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3568806,00.html

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חי באשליה שנתנו לקונטאר "משהו טוב" מתוצרת המכון הביולוגי שבנס ציונה.

החומר ששפכו על חאלד משעל יכול בהחלט להתאים (אולי גירסה מוחלשת כדי שקונטאר יחיה יום - יומים נוספים).

פורסם
אל תחיה בסרט . למרות שהפצצנו את המיני כור בסוריה , הכשלונות גדולים מההצלחות בתקופה האחרונה . לא בגלל חוסר כוח צבאי אלא בגלל ממשלה שרק לפעמים מקבלת הבזק של היגיון .

לדעתי, אתה טועה. אני מתבייש לומר את זה, אבל בכל התחומים הצבאיים שבהם לחזבאללה יש מקבילה לצה"ל, הם מתעלים עליו, ולו רק בשל הסיבה שמדובר בצבא של מתנדבים, ולא בצבא שהשירות בו הוא חובה. מי שחושב שאנו ניצבים בפני ארגון גרילה כפי שהורגלנו אליו בעשור וחצי הקודמים, פשוט חי עם הראש באדמה. זהו צבא מאורגן, מתורגל ומזויין מכף רגל ועד ראש. לא הייתי מתנגד שקצת מהאידאולוגיה של חייליו תדבוק גם בחיילי צה"ל. למרבה הצער, אם היום נשארו כאלה שהאידאולוגיה שלהם היא לא להשתמט, אז המטרה היחידה שנשארה להם היא להעביר את זה כמה שיותר מהר ולעוף מפה. אתה באמת חושב שצבא כזה יכול לנצח?

טוב יעשו שפנפני השולחן העגול אם יבטלו את העסקה בטרם העברת קונטאר.

יש גבול לכמה אפשר לבזות את עם ישראל.

לא, ולו רק בגלל שהדבר עלול לזמן לנו סכסוך עם חברינו הגרמנים. יש הסכם, וחובה לקיים את מה שסוכם עליו. כמובן, שאין זה גורע מהאפשרות לחתוך לקונטאר את הלשון לפני החזרתו (שמעתי שמייעדים לו את תפקיד דובר חזבאללה. קצת קשה לי לראות אותו ממלא את תפקידו בהצלחה כשאינו יכול לדבר :wink:).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד ,

אף אחד לא טוען שהחיזבאלה זה בדיחה . אני טוען שהכוח הצבאי שלנו מסוגל לגרום לנזקים חמורים מאוד לחיזבאלה או לאירן בכלל . הבעיה היא שלא נותנים לו .

נכון שיש משתמטים . מה זה לעזאזל קשור לצבא ? בצבא אין משתמטים . משתמטים יש מחוץ לצבא...

יש עדיין חברה' עם מוטיבציה בצבא . אל תכליל .

אם ניתן לצה"ל לבצע את מה שהוא יודע ולא לחשוש מדעת קהל כי גם ככה , בינינו , אנחנו נהיה האשמים , אתה תבין כמה עוצמה יש למדינה הקטנטונת שלך .

אתה יודע , סיימתי לקורא במשך חג השבועות את ספרו של יפתח ספקטור "רם וברור" ( ספר מעולה ואני מאוד ממליץ לקרוא ) ובו הוא מספר על עברו המפואר בחיל האוויר ובכלל על עצמו מאז ילדותו ועד היום . למי שלא מכיר יפתח ספקטור הוא אחד הטייסים הגדולים יותר שידעה המדינה ואיש עשייה גדול . כמו כן הוא התפרסם לאחרונה בגלל מכתב הסרבנים . כנראה שעקב הלינץ' התקשורתי הוא החליט לפרסם את הספר הזה . ולנושא , הוא טוען שצה"ל מגזים עם ההפגזות כי חפים מפשע נפגעים וכו'...

אני טוען שיש אמת במה שהוא אומר , רק שישנה בעיה .

אתם יודעים מה , אני אסיים ככה שאת התגובה שלי . מכיוון שאסור לדבר על פוליטיקה אצלנו בפורום ואני לא אנצל את מעמדי כמנהל , אני אסיים ככה את התגובה . אפילו לא רשמתי רבע ממה השיש לי על הלב .

הזוי ככל שיהיה , אני מסיים את התגובה ככה . לא אמשיך .

יאשה , לוחם גבעתי לשעבר שהשירות הצבאי שלו בוצע בזמנים שהיה צריך להיות בתוך לבנון ולהתמודד מול חיזבאלה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יהיה זכרם ברוך.

אבל זה היה ידוע מראש , אבל למרות זאת הדרך שחיזבאאללה עשו את זה היה אכזרי.

אנחנו מדינה של פראיירים , קונטאר וארבעת המחבלים האלו היו צריכים להגיע ללבנון בארונות , להכין להם הפתעה כזו שהם לא היו שוכחים , אבל במקום זה הם הולכים לחגוג הלילה , הולכים לחגוג עלינו .

אין מה לצפות מהמדינה הזאת שיושבים לנו סמרטוטים כאלה בשילטון , עוד על אולמארט אין כבר מה להתפלאות הבנאדם הזה שבר כבר שיאים שלא היו מעולם פה , אבל על בנאדם כמו ברק אני מתפלא (למרות שאני הפוך ממנו בדיעות) , הבנאדם הזה הרג עשרות מחבלים בידיים שלו , החייל הכי מעוטר בצבא שהוביל את המבצעים הכי נועזים שהיו לצה"ל נתן יד ליציאתם של חמשת הרוצחים האלו חיים מהמדינה.

וזה לא רק הם אלא כל הממשלה שנתנה יד לזה , ואני לא נגד העיסקה (כי בסה"כ מחובתנו להחזיר את השבויים בחזרה לישראל) אבל חמשת הרוצחים ששוחררו היום היו צריכים לחזור ללבנון מתים!

בתור חייל סדיר שנמצא כיום בצבא ורואה מה הולך , הצבא אומנם חטף סטירה במלחמה האחרונה (למרות שלדעתי אומנם היה כישלון מסויים אבל לא בפרופורציות שמדברים עליהם בתקשורת) אבל הסטירה הזאת העירה את המערכת שהיתה די רדומה לפני המלחמה ,אני מעריך שאם תיהיה כיום מלחמה אם זה מצד הסורים או מצד החיזבאללה , הם יחטפו כזאת מכה שתושיב אותם בשקט לכמה עשרות שנים.

פורסם

יהי זכרם ברוך.

ברגע שראו שיש גופות, היה צריך לירות בראש של כל המחבלים כולל סמיר קונטאר הזה.

פישלנו בענק בעסקה הזו.

העסקה הייתה חייבת להתבצע "אסור להשאיר חייל בשטח".

אז כל אלה שנגד העסקה, אני לא מסכים איתם.

ונראה מה יהיה בעסקה עם גלעד שליט.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

גם אני שותף לעובדה של הפראייריות.

אבל, עצרו שנייה בצד ותחשבו על משפחות החטופים שחיים כבר שנתיים באי וודאות מוחלטת.

המדינה ואנחנו בתוכה חייבת להם את זה ומה לעשות, זה המחיר שהיינו צריכים לשלם.

אני רוצה להאמין שיומו של נסראללה ושות יגיע אבל עד אז, עדיף שלשמשפחות המסכנות האלה יהיה וודאות מסויימת.

פורסם

לא, ולו רק בגלל שהדבר עלול לזמן לנו סכסוך עם חברינו הגרמנים. יש הסכם, וחובה לקיים את מה שסוכם עליו. כמובן, שאין זה גורע מהאפשרות לחתוך לקונטאר את הלשון לפני החזרתו (שמעתי שמייעדים לו את תפקיד דובר חזבאללה. קצת קשה לי לראות אותו ממלא את תפקידו בהצלחה כשאינו יכול לדבר :wink:).

העולם יבין, ואם הוא לא יבין - נקבל נו נו נו.

אבל התוצאה הישירה של חילופי השבויים הללו הן חטיפות נוספות, שכן חמאס הצהיר בגלוי שהוא מבין שרק כך אפשר.

קליע קטן, ומה יקרה? לא יעשו איתנו עוד עסקאות חילופי שבויים?

שליט זה קוץ בתחת עבורם. כשהם (אם הם, זו ההתניה הנכונה) יבינו שיש גבול למחיר שנשלם, הם יסתפקו בפחות, העיקר לסיים עם זה.

בעולם של סדיסטים, הרופא ההומני הוא בדיחה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

אפשר לקחת קצת אוויר.

אל תחפשו כבוד בעיסקאות החלפת שבויים כי לא תמצאו.

נסאראללה מכיר מצויין את המנטליות הישראלית ואת מבנה החברה הישראלית, כמו גם את הערך העליון שאנו רוכשים לחיי אדם, ומנצל את זה היטב.

בסיכמו של עיניין המחיר ששילמה ישראל אינו כבד כלל במונחים מוחלטים; בעיסקת ג'יבריל שוחררו 1500 מחבלים, כולל קוזו אוקמוטו שביצע את הטבח בנתב"ג.

הבעייה היא בדרך ובצורה שבה בוצעה העיסקה, אבל זהו עיניין פוליטי פרופר שלא ניכנס אליו כאן ועכשיו.

מי שסבור שחיזבאללה ניצח את צה"ל שוגה, ובגדול.

לא קל להלחם באירגון טרור שנהנה ממשאבים כספיים כמעט אין סופיים, שלוחמיו ציודו באמר"לים, נשק וציוד אישי ברמה שחיילי צה"ל רק יכולים לחלום עליהם.

אירגון שלא מבצע שום פעילות שוטפת למעט התכוננות ליום פקודה, וזה הבדל גדול.

בלוחמת חי"ר צה"ל הפגין עליונות מוחצת על פני לוחמי החיזבאללה שהפתיעו מאד ברמת החיילות הנמוכה שלהם - ובזה שום מוטיבצייה ולהט דתי לא יכולה לעזור.

היכן שהיו קרבות חי"ר, חיילי צה"ל פתחו לחיזבאלונים את השושנה, ובסיכומו של העיניין הם שילמו מחיר כבד בכל המובנים.

לא קל להלחם באירגון גרילה, ומי שלא מאמין שישאל את הרוסים ששהו באפגניסטן או את האמריקאיים שהיו בוויטנאם.

מי שכשל במלחמה הזו בגדול הוא הצבא, כן הצבא.

מח"טים שלא תיפקדו, אוגדונרים שלא ידעו מי נגד מי, אלוף פיקוד צפון שלא הצליח להציג ולו תוכנית פעולה אחת נורמאלית למעט שליפות חסרות תוחלת, וכלה ברמטכ"ל שלא ידע איך ניראה טנק מקרוב.

הימחי"ם היו ריקים? שלח את הסמח"ט ב' שלו הביתה. נקודה.

מח"ט בשיריון שרואה כיצד מורידים טנק אחרי טנק ולא עושה מאום, שילך גם הוא הביתה.

לא צריך לשלם להם 20K משכורת שישבו מול מסכי פלזמה וישחקו בנדמה לי.

ומעניין לאן נעלם "המנצח הגדול", חסן נסאראללה. מיסתתר כמו ארנבת מפוחדת.

ותאמינו לי שהוא יודע מצויין שלשיבה טובה הוא לא יגיע.

נקווה רק שלקחי המלחמה הופקו היטב, ובעימות הבא שיגיע, והוא יגיע, ניפעל בצורה שונה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יום קשה ועצוב לכל המדינה :-(

וחן, לצערי הרב (ע"פ מה שאני רואה ויודע) - בקרב הבא המצב לא יהיה טוב יותר.

משתתף בצער המשפחות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא קל להלחם באירגון טרור שנהנה ממשאבים כספיים כמעט אין סופיים, שלוחמיו ציודו באמר"לים, נשק וציוד אישי ברמה שחיילי צה"ל רק יכולים לחלום עליהם.

.

אמת שכואב לקרוא אותה. :idea:

פורסם

סמיר קונטאר יחוסל, לא הייתי דואג בעניין הזה.

ידה הארוכה של מדינת ישראל תגיע עד אליו.

בקשר לעסקת השבויים - אני לא אגיד מה שיש לי לומר, כי אלו דברים קשים מאוד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יום עצוב מאוד. מהבוקר אני עוקב אחרי הנעשה וברגע שהראו את הארונות היה לי מאוד קשה.

הרגשה גדולה של פספוס, הקופים חוגגים ובארץ בוכים. ח"כ אלדד אמר היום דבר נכון, צריך להפציץ את חגיגות השמחה בלבנון.

• תוכן חדש...