Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית חריקות ב 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי בעיה עם פיג'ו 205 gr בציר 95'.

בכל פעם שאני עולה על באמפר או מרכיב מישהו במושב האחורי יש לי חריקות איומות מכיוון הציר האחורי / הבולמים האחוריים. ניסיתי לבדוק את הבולמים לפי הידע שלי, והם נראים לי בסדר ( מאחר והם חוזרים בחזרה כאשר לוחצים אותם כלפי מטה). יכול להיות שמשהו לא בסדר עם הציר האחורי?! אודה לכם חברי הפורופ בסיוע לפתרון הבעיה. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות, החריקות האלה כבר חפרו לי 'במוח......:cry:

נ.ב. לצורך הפרוטוקול, האוטו עשה עד היום 171,000 ק"מ. מנוע 1400.

פורסם

תופעה נפוצה ב205 (ובשאר הצרפתיות שהגיעו עם סרן אחורי דומה) היא שחיקה של מסבי הלחץ שנמצאים בתוך הסרן האחורי. הסרן הזה בנוי בצורה שונה מזאת שנפוצה ברוב הרכבים הפרטיים.

שיפוץ של סרן כזה, במידה ואכן זה מה שנדרש לעשות, הוא לא עסק זול. צפה פגיעה באזור ה2000 ש"ח. מצד שני, כבר עלה לפורום לפחות פרויקט מצולם אחד של מישהו ששיפץ סרן כזה בתנאיים בייתים. מצד שלישי, לפעמים אפשר לפתור את החריקות האלו בזול ע"י הברגה של פטמות גירוז למסבים החורקים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...