Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות בעיות בהתנעת הרכב (כל פעם שהוא עומד יותר מ-24 שעות ללא התנעה), הומלץ לי ע"י המוסך להחליף את משאבת הסולר שעשתה כבר בעיות בעבר... (שאר המערכות תקינות - הזרקה, חוטי חשמל, מצבר, סטארטר וכו').

הרכב הוא רנו מגאן דיזל שנת 2000. זו משאבת סולר חשמלית (הזרקה) הנמצאת בצמוד למנוע מסוג F8Q.

אין לי שם חברה ודגם של המשאבה.

יש לי אפשרות להשיג משאבה משומשת אך צריך תיאור מדוייק של המשאבה או תמונה.

אני לא מבין הרבה במנועים ובספר הרכב לא מצויינים כמובן כל חלקי המנוע.

לכן צילמתי מה שמתאים לתיאור והתיפקוד, מה דעתכם האם זו המשאבה? (ראו צילום מצ"ב)

האם מישהו יודע עוד פרטים על המשאבה הנ"ל?

בתודה מראש,

IMG_0904_r.jpg

פורסם

אני חושב שהתבלבלת בתמונה, מה שצילמת זה כנראה ה ABS של הרכב.

ברכב אמורה להיות משאבה ידנית קטנה (כמו פומפה) שמתפקדת גם כשסתום אל-חזור. בנוסף אליה (על הטיימינג) יש את המשאבת סולר בלחץ גבוה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אכן, הפעם צילמת את המשאבה וחבל שהיא לוקאס כי עם המשאבה הזו עדיף שלא תמלא ביודיזל..:(

אני הייתי בודק בחברה אם יש משאבה של BOSCH שאפשר להתאים במקום הלוקאס הזו, כך תוכל (כשמחיר הסולר יגיע ל 10 ש"ח) למלא ביודיזל.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...