Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתאום בין רגע הרכב בקושי נוסע במיוחד בעליות, ההילוך השני והשלישי נהיו מאוד חלשים, בנוסף יש רעש מוזר מהאגזוז.

הרכב עבר טיפול 10K לפני 7000 ק"מ.

עליות שהרכב היה נוסע בקלות על 90 קמ"ש פתאום בקושי מגרד את ה-60 קמ"ש בהילוך שלישי כשהרכב כבר נחנק.

אנא עזרו.

פורסם

שלום רב!

בדוק אפשרות,של אגזוז סתום, ו/או קלאץ מחליק.

האם הרכב מתפקד היטב במישור ומתקשה רק בעליות, או שאזור מגורייך הוא עליות בלבד, ולא בדקת זאת במישור.

פרט יותר בהרחבה את מקום מגורייך, והאם סלד המנוע עולה יחסית לרמה גבוהה בעליות, אך הספק המנוע יורד בהתאם?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הרכב לא מתפקד טוב גם במישור ובמיוחד בעליות, אני גר בירושלים.

לוקח לי במישור להגיע ל-60 קמ"ש במשך זמן ממושך מאוד.

פורסם
במצב כזה ההיתי ממליץ לך לעשות קומפיטסט כדי עשיות להתגלות בעיות שלא ניתן להבחין בהן בעין.

לא הגזמת?!

קיבלת אבחנה קרובה למציאות מחברייDan-idin, שהכוון הוא פלטינה סגורה, וזאת היתה אבחנתי הראשונה, בשיחה

טלפונית שניהל איתי פותח השרשור, ואתה כבר מספיד את המנוע?

מנוע לא הולך כל כך מהר באם הוא מטופל בזמן, ועל ידי מקצוען, שלא הורג את המנוע כבר בכניסה למוסך.

בעל הרכב קיבל המלצה לפנות לצוסך המטפל שלו, עם הכוונה ראשונית של בדיקת מרווח פלטינות וכוון הצתה, ועם בקשה לעדכן אותי בהתאם לממצא שיתגלה.

בברכה

צביקה

פורסם

הבעיה נפתרה- הוחלפו כבלי הצתה והכל חזר לקדמותו. לא מנוע ולא נעליים.

תודה לצביקה על העזרה.

פורסם

למרות שהרכב נוסע מצוין התחילו מן צלצולים שמופיעים מדי פעם אחרי שכיוונו לי את הדיסטרביוטר.

מישהו יכול להסביר לי איך לכוון את זה לבד? איזה ברגים לסובב וכמה?

פורסם
למרות שהרכב נוסע מצוין התחילו מן צלצולים שמופיעים מדי פעם אחרי שכיוונו לי את הדיסטרביוטר.

מישהו יכול להסביר לי איך לכוון את זה לבד? איזה ברגים לסובב וכמה?

כנראה שההצתה מעט מוקדמת מידי.

אם הציצולים מופיעים רק בזמן מאמץ ניכר, אך תשנה כלום, בייחוד אם הצילצולים לא מופיעים בצורה של הרעשה ארטילרית.

כיוון הפלטינה בשרייד 1.3 מסובך יחסית, ורצוי שיעשה אותו בעל מקצוע שמכיר את הרכב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני הייתי כותב ליצרן. דייהטסו 93 שסוחבת בעליות? לא תקין בעליל...

למה כבודו רומז?

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...