Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי אני אוותר על הדרייבר עד שמישהו יסביר לי איך משתמשיך בו. אני מקווה לשים תמונות בקרוב הפרויקט עדין בחיתולים אבל המחשב עצמו כבר די מוכן מה שנשאר זה בעצם כל תהליך ההתקנה שבעצם זאת העבודה האמיתית.

פורסם

מפגש הבא אני גם אבוא, אני מניח שבתחום הCAR-PC יש לי דבר או2 לתרום

בשורה התחתונה, אני רק רוצה לחדד נקודה, אני לא מתכוון להכנס לדיון הזה כי מבחינתי ברגע שמבקש העזרה

מתחיל להתווכח באותו הרגע הדיון נהיה מהותי ולא מתן עזרה - אין לי עיניין בדיון מהותי

אז שוב - שורה תחתונה, liran017 אתה באת ושאלת מספק שאלות, אנשים עונים לך מתוך המון המון ניסיון, הפרוייקט שלי רץ באופן מושלם (ובלי להשתחצן אין הרבה פרוייקטים שרצים מושלם) הפרוייקט של עודד רץ מושלם, יש לנו ולאחרים פה לא מעט ניסיון בתחום אתה יכול לקבל את עצותינו, אתה יכול לנסות לבד וללמוד דרך הכיס,

סיני זקן פעם אמר שהחוכמה היא ללמוד מטעויות, בא ישראלי קומבינטור ואמר שהחוכמה היא ללמוד מטעויות של סיני זקן - אני עודד ועוד כמה פה, כבר עשינו טעויות ושילמנו עליהם, יש לך הזדמנות להרוויח מזה, מפה והלאה השיקול הוא שלך

פורסם

לירן הייתי מציע שתעמיק את הידע שלך עוד בחשמל .

זה רק יעזור לך ולא רק בנושא של חשמל ברכב .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לירן, לגבי כל האביזרים http://www.mp3car.com/

אתר מצויין עם פורום טוב. עושים משלוחים לארץ.

המסך המומלץ לטעמי הוא ה XENARC. רציתי להרים פרוייקט כזה לפני בערך שנתיים אך זה ירד מהפרק בשל חוסר תקציב.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

היי לירן

אני מצטרף למה שעודד (focalist) ועתיד רשמו, תלמד מהם ולא תתחרט.

הדרך שבא אתה מתכנן את הפרויקט שלך היא עקומה מהיסוד, אתה עושה טעויות שותתחרט עליהם לאחר שכבר הוצאת כסף ובזבזת הרבה זמן.

יש מספר דברים שאתה צריך לשנות בתכנון שלך כדי להנות מתפקוד נכון של המחשב.

1. תוותר על המרת המתח ובמקום תרכוש ספק כח יעודי עבור רכב (12V) שכולל בתוכו כבר בקר כיבוי והדלקה. חשוב שתבחר ספק שיכול לספק את הזרם שהמחשב שלך דורש. לי לדוגמא ואפילו למחשב של עתיד מספיק M2-ATX אבל לך אני לא יודע כי זה תלוי איזה רכיבים בחרת, אם זאת יש גם ספקים כאלו חזקים יותר, ממליץ לך גם להתחשב בנושא החום שקיים בסביבות כמו רכב, זאת הסיבה שהרבה אנשים רוכשים פתרון כמו זה, אחרים מפברקים דברים לא רעים בכלל אבל זה דורש זמן ומיומנות... תיקח בחשבון שה VOOMPC נועד לתצורות של mini-itx שזה אומר שאתה צריך להחליף את הרכיבים שיתאימו.

2. המדיה סנטר, תנסה בעצמך, אתה כבר לבד תראה איך אתה מחליף את זה עם תכנה כמו RR או Centrafuse או רבים אחרים, שתוכננו ויועדו לסביבה של רכב. תכנות כאלו מקנות לך כבר התממשקות עם דברים שהופכים את המחשב בסביבה של רכב ל"שווה" כלכלית. GPS, דיאגנוסטיקה של מחשב הרכב, אקוליזר עבור הסאונד, טלפון BT ועוד רבים וטובים, שלא לדבר על זה שהתוכנות האלו מהירות בצורה משמעותית ממדיה סנטר. לפחות פה השינוי לא יעלה לך כסף. ואגב אם לא אהבת את RR בגלל המראה שלו, יש המון מעטפות (SKINS) שאתה יכול לנסות, זה משנה לגמרי את הממשק ולטעמי נותן חווית משתמש טובה בהרבה. המלצה אישית שלי - LSX Void !

3. אין טעם לנסות בכלל להשתמש במסך ללא VGA, הסיבה היא איכות מאוד מאוד ירודה של תמונה שמתקבלת מ TV-OUT דרך סיגנל כמו RCA או SVideo.

4. בנוגע ל KX DRIVER - מאוד ממליץ לך, נותן תמורה טובה מאוד ביחס לעלות (רק של כרטיס הקול) ויכול להחליף לחלוטין HEADUNIT ברמה גבוהה. מרישומים של עתיד ואנשים מחו"ל, ה Audigy 2 ZS בגרסת ה PCI הוא כרטיס קול נהדר לשימוש ביחד עם ה KX, נותן את כל מה שרק אפשר לרצות מפתרון כל כך זול וללא בעיות.

תסתכל קצת על פרויקטים של אנשים אחרים בפורום כמו MP3CAR וגם פה, יש הרבה ידע שהצטבר ואתה יכול לחסוך לעצמך טעויות כואבות.

בהצלחה,

מורן

פורסם

בלי קשר לת'רד.

מורן ראיתי את הסקין של RR, נראה מעולה.

http://www.youtube.com/swf/l.swf?video_id=HmVNTxvYaZo&rel=1&eurl=http%3A//www.mp3car.com/vbulletin/1190457-post2397.html&iurl=http%3A//i.ytimg.com/vi/HmVNTxvYaZo/default.jpg&t=OEgsToPDskJsleEqV_AItzO7m5GYB77G

סוף שבוע מעניין יהיה לי...

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

ראשית אדוויס והוריזון (שהם חברות שאני עובד איתם המון) לא יביאו מוצר אחד לבן אדם פרטי. זאת על פי נסיוני איתם.

יש להם קווים מאד ברורים בנוגע לכך. הם מביאים בכמויות של 20+ והתנאי תשלום שלהם לא כולל משהו שקרוב לכרטיס אשראי או מזומן.

שנית, ניתן להשיג מסכים קטנים ללא טאץ' עם כניסת VGA. זה עסק מאד יקר לעומת מסך סטנדרטי. וגם הם באים לרוב כopen frame או enclosed ולא כrack mounted כפי שבד"כ דרוש לרכב.

דבר שלישי ואחרון. פרוייקט מבורך. המון בהצלחה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

שלום לכולם, מצטער שלא יצא לי להגיב נסעתי לצפון לשבועיים

קראתי את התגובות האחרונות והאמת שהדיון התפתח לכיוונים לא צפויים קודם כל ברצוני להבהיר שאת הנושא פתחתי על מנת לשתף ולקבל חוות דעת וטיפים מהמנוסים. קראתי על רוב הפרוייקטים הקודמים של עתיד וליאור לדוגמא מאוד התרשמתי באמת מקצועי אבל אני מאמין שכל מי שמחליט ללכת לקראת פרויקט שכזה סומך על שיקול דעתו ומאמין שהוא מסוגל.

נכון, אני ביקשתי עזרה ובאתי לשתף בנושא שמעניין אותי ואתכם אבל מותר לי לא להסכים וכן גם להתווכח למרות שראיתי ולא פעם אחת שקיים דפוס מסויים בפורום של תחרות ידע כזאת וממש לא היה בכוונתי להיות חלק ממנה האמת היא שלעתיד ועוד יש יותר ניסיון ממני ויותר משכילים בנושא ונכון שיש לי מה ללמוד אבל כל אחד והפרויקט שלו הוא עשה זאת בדרך שלו אני רוצה לעשות זאת בדרך שלי מי אמר שיש רק דרך אחת לבנות את השיט הזה? אני מעריך מאוד את הדעות פה של כולם ולקחתי לתשומת ליבי מצאתי ספק 12 וולט 500 וואט שמתאים למחשב שלי וגם מסך מגע מחברה שמוכרת את המחשבים הייעודים לרכב המגעילים האלה. את האמת שהרגשתי קצת מותקף וזה גרם לקצת חרטה על שפתחתי בכלל את הנושא כל אופן אני לא חושב שזאת מטרת הפורום

פורסם

אני מביא אליכם קצת תמונות מהחיתולים...:wink:

הוא לא כזה גדול כמו שהוא נראה זה מארז קטן יחסית

הספק כח שבתמונה יוחלף בקרוב לספק 12V

כל מאוורר מוקף בעיגול, במעבד יש 2 מאווררים מוצמדים לדחיסת אויר כפולה

DSC00769.jpg

DSC00770.jpg

DSC00771.jpg

פורסם

אני מצטער אם אתה מרגיש מותקף אבל פשוט כואב לנו לראות מישהו עושה טעויות שכבר נעשו.

בכל מקרה, עצה קטנה לגבי האוורור.

בתמונות נראה שכל המאווררים של המארז מוציאים אוויר והמאורר של המעבד דוחף אוויר על המעבד.

הייתי ממליץ לך לכוון את המאררים בצורה כזאת שצד אחד יכניס אוויר קר וצד שני יוציא אוויר חם החוצה.

המאוורר של המעבד צריך למשוך אוויר חם מהמעבד לחלל המארז.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

אני מסכים איתך אני עדין לא יודע איזה צד יוציא איזה יכניס כי המיקום של המחשב באוטו עדין לא הוחלט

איזה כיוונים אתה ממליץ?

• תוכן חדש...