Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם עזרה לפני קנייה

מדובר בסובארו לגאסי טורבו סטיישן שנת 1992

רציתי לדעת את כול הפרטים שידוע לכם

לא מכיר את האוטו ולא יודע שום נתון

אשמח ואודה למי שיתן לי כול מידע

פורסם

אני זוכר לפני כמה חודשים היה נושא דומה. ממליץ לעשות חיפוש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה קירור אויר? זאת לא חיפושית משנות ה 50.

כל המכוניות של העשורים האחרונים (99.9%) הן בעלות קירור מים.

ציינתי בשירשור מלפני הרבה זמן שהאוטו לא מקורי וההספק עלה אצלו לסביבות ה 230 כוחות סוס בגלל תוספת אינטרקולר ונעשו בו עוד כמה שינוים.

עוד שניה אני אמצע לך נתוני מקור.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אני מקווה שלא יהיה לך קשה לקרוא מהתמונות:

vs_3.jpg

vs_4.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

שלום, לגבי הלגאסי טורבו 92 אני אישית מכיר את הבעלים של הרכב,מדובר על לגאסי טורבו נפח מנוע 2000 מנוע תואם sti בוודאות רכב חזק מאד 6 הילוכים ועוד ועוד,הרכב גמא לדעתי כ250000 קמ אבל מאד מטופל שוב צריך הרבה כסף ותשומת לב לרכב כזה,אים תירצה יותר פרטים צור איתי קשר בפרטי.

imprza new age

פורסם
שלום לכולם עזרה לפני קנייה

מדובר בסובארו לאגסי, טורבו סטיישן שנת 1992.

רציתי לדעת, את כול הפרטים שידוע לכם.

לא מכיר את האוטו, ולא יודע שום נתון.

תום כתום שלום רב, וברוך הבא לפורום!

ראשית בקשה קטנה וצנועה, הקפד לפסק ולנקד את המשפטים בתגובתךף על מנת שהמשפטים לא יהיו מחוברים, ובכך יקשו על הבנת הנקרא.

ראה כיצד לעשות זאת בההעתק שבו אני מצטט אותך.

בקשר ללאגסי טורבו, הספציפי שבו אתה מתעניין, הוא מוכר וידוע, והוא מסוג רכב"הלימון", רכבי הלימון הם רכבים

שנקנים בגלל צבעם הצהוב המבריק ומדליק ונוצץ, ומיד לאחר הקנייה, מתבררים , כגרוטאה מחופשת לרכב, ומשאירים טעם חמוץ כלימון מיד לאחר הקנייה.

מומלץ שתיכנס למאמרים הדביקים בנושא רמאויות, בקניית רכב מיד שניה, מסוחרים, המתחזים לאנשים פרטיים., ולמגרשי רכב.

שלחת כעזר כנגדך, את חגי בעל לאגסי בעבר, ובעל אימפרזה בהווה, שיספק לך מספר אזהרות בנוגע לרכב, שאתה מתעניין בו, כי חגי מכיר את הרכב, והתעניין בעבר בקנייתו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום ותודה לכול העונים

כמה דברים שאני צריך לציין

ראיתי את הרכב המדובר

המנוע והרכב מקוריים לחלוטין

הרכב הינו בעל 5 הילוכים ולא שישה

לרכב אין אינטר קולר אוויר אלא קולר מקורי מקורר מים

הרכב של בחור דתי בשם יוני מרמת בית שמש

וזה בגדול מה שידוע לי

הבחור דיבר על 34,000 שח והוא מאוד גמיש

מה עוד אני יכול לדעת בבקשה תעזרו לי

פורסם

יש חימום בכיסאות, סנארוף מקורי, ספוילר מקורי, פנסי ערפל, גיר קצר, מה עוד אחי:?:שוב אים אתה רוצה פרטים נוספים ואולי קיזוז במחיר דבר איתי בפרטי אוכל לעזור לך,אבל אל תישכח שהרכב עשה 250000 קמ:?.

imprza new age

• תוכן חדש...