Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מזה שהספריי ניקל, גם אחריי שבוע עם נוגעים בו הצבע יורד ונהיה אפור והניקל נשאר על היד:mm_nah:

פורסם
חוץ מזה שהספריי ניקל, גם אחריי שבוע עם נוגעים בו הצבע יורד ונהיה אפור והניקל נשאר על היד:mm_nah:

הכי זול להזמין חדש מחול

ספרי ניקל הוא דבר מעולה

אישית אני משתמש בו לכל הרפלקטורים שלא היו באוטו

כמו שנאמר אם נוגעים הוא נהרס

ציפוי בארץ ראיתי הרבה עבודות של גלונומטה

בחלק מהמקרים הספרי ניקל עולה על הרמה שלו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
אני יצרתי קשר עם הבחור לפני כחודש. המכשיר לא נמכר והוא רוצה 6K ש"ח אם אני לא טועה.

אם כבר, אז מר שטיינמן ביקש 600 ש"ח, ועדיין אף אחד לא קנה הערכה. אגב, אני ראיתי את בניית הערכה וחשוב יותר, את ההשקעה והלהט בהן היא נבנתה ואני בטוח שחומרית - היא שווה יותר. רק מטיל הניקל עלה לו אז כ- 500 ש"ח.

פורסם

ירחמיאל שלום ניסיתי ליצור קשר דרך האי מייל שלו אבל הוא לא הגיב

יש מצב שהוא מכר את הערכה?

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם

לפי מיטב הבנתי עד היום צריך לנקות את החלקים ניקוי מוחלט ללא חלודה וללא הלחמות (אלא עם מלחימים צריך לשייף בצורה חלקה 100%) כי כל שריטה יראו בציפוי וללא כל חומר מילוי כגון מרק פחחים וכדומה הציפוי ניתפס רק על מתכת נקיה

וחובה לצפות ליפני זה את החלק בנחושת כל הציפויים של הנחושת והניקל נעשים בצורה של אלקטרוליזה (באיזה וואט אני לא יודע) וגודל החלק המצופה אינו חשוב רק שהוא חייב ליהיות טבול 100% בחומצה ולא כדאי ליטבול חצי חלק בפנים וחצי בחוץ ואחר כך להפוך אותו כי אז יראו את החיבור (התפר) של הציפוי בין שני הטבילות

עד כאן הצלחתי לברר את הליך ציפוי הניקל

אם יש למישהו משהו להוסיף או לתקן בהליך ציפוי שיגיב בכדי שאלמד עוד

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם

ראשית התהליך נקרא ELCTROPLATING

נוסף לכך יש צורך לחמם את החומצה שהחלק נמצא בה.

ע"מ שהציפוי יהיה בשכבה אחידה יש לערבב את החומצה תוך כדי התהליך.

לא נחוץ מתח גבוה, יותר נחוץ זרם גבוה..הזרם תלוי בגודל החלק שמצפים..

מטען מצברים יכול להיות מתאים לתהליך..

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...