Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית גדולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי וחיפשתי ובסוף התבלבלתי (כנראה מעודף הנתונים).

אני מחפש רכב משפחתי ל-7+ נוסעים (ה-+ מתייחס לאופציית גידול).

הדרישות:

- 7+ מקומות.

- עלות אחזקה נמוכה (אמינות גבוהה, צריכת דלק סבירה).

- תא מטען סביר (מזוודה, עגלה).

- תקציב: ההעדפה היא למשומש בעלות של כ-100k.במידת הצורך אתגמש מעט.

- מודל: מעל שנת 2000.

- ק"מ שנתי: בערך 25000. לרוב מחוץ לעיר.

לאחר החיפושים עלו בגורל הרכבים הבאים:

- טויוטה היאס.

- מרצדס ויטו.

- פולקסווגן טרנספורטר/קרוול.

- פורד טורנאו קונקט (הגירסה הגדולה).

האם יש המלצות או מידע נוסף לסיוע בבחירה, בעיקר בנושאי אמינות הרכבים ונוחות השימוש בהם.

פורסם

לטורנאו קונקט אין בכלל תא מטען. כדאי להביא בחשבון גם סיטרואן ג'אמפי שהיא חסכונית משמעותית מהטויוטה המרצדס והפולקסוואגן ויש לה 9 מקומות. אבל תא המטען אינו גדול.

אופציות נוספות: רנו טראפיק (והתאומה הנדירה אופל ויוארו) 8-9 מקומות, תא מטען גדול מאד וחסכונית מאד יחסית לגודלה.

ניסאן סרנה עם 8 מקומות ותא מטען סביר. די חסכונית אבל המנוע חלש מאד ויש לחלקים הפנימיים נטייה להתפרק.

אני ממליץ על הרנו טראפיק שנהניתי מאד לבלות איתה 3 שבועות בחו"ל בדרכים הרריות. אין לי מידע לגבי האמינות, אבל מרכב מסחרי חדיש עם גיר ידני לא צפויות בעיות מיוחדות.

פורסם

על המרצדס ויטו - תוותר.

למיטב ידיעתי הרכב סובל מבעיות אמינות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

[quote=ULY;1737760]

אני ממליץ על הרנו טראפיק שנהניתי מאד לבלות איתה 3 שבועות בחו"ל בדרכים הרריות. אין לי מידע לגבי האמינות, אבל מרכב מסחרי חדיש עם גיר ידני לא צפויות בעיות מיוחדות.

צפויות בעיות של הטורבו:

http://www.parkers.co.uk/advice/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18664

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לאור רשימת הרכבים הנ"ל אולי ניתן לשנות את הכותרת מ"משפחתית גדולה" ל"אוטובוסים קטנים וזעירים" או אולי ל"משאיות קטנות":-)

בקשר לויטו, היה לנו פעם בחברה אחת כזו.

את ההתעללויות החוזרות ונשנות היא סבלה די טוב עד לכ 200.000 ק"מ, אך לאחר מכן החלו כל מיני בעיות, אי לכך התוצאה הסופית הגיעה באיזור 280.000 - היא נמכרה.

סה"כ נסעה בסדר - לפי זכרוני.

פורסם

תשוטט בעמוד שני בפורום טכני, ותראה את דעתי על הטורנאו.

לפחות בשנתון הראשון שלו (2004) היה אוטו גרוע ביותר מבחינת אמינות.

תוותר לדעתי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...