Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב ב 50 k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

קראתי הודעות בפורום אבל עדיין לא הצלחתי לגבש דיעה

אני מחפש רכב כאמור בסביבות ה 50 אלף פלוס מינוס

רוב הנסיעות בתוך העיר (תל אביב)אני נהג יחיד ורוצה רכב אוטומט אמין ולא זלללן יתר על המידה

בתקציב הנל אני יכול להביא :

יאריס - 2000 - 2001

לנטיס - 2002

איביזה 2004 אוטו' מנוע 1.4

פונטו אוטומט 2004

על איזה רכב הייתם ממליצים לי ללכת

תודה רבה

פורסם

נהג יחיד בת"א לא צריך מאזדה לנטיס (היא גם לא חיסכונית).

יאריס מכונית מעולה (קשה למצוא, יקרה יחסית לאחרות).

פונטו גם מומלצת (אבל, לדעתי, היא פחות אמינה מיאריס).

אני חושב שאיביזה 1400 אוטומטית קצת חלשה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפי דעתי יאריס עם מנוע 1.3 זו אופצייה מעולה. יש לה שוק ושמירת ערך מעולים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפילו אם שנתיים / שלש ותיקה יותר על הכביש מאשר הפונטו או שנה מהלנטיס היא עדיפה ?

זה שהיאריס ישנה יותר לא צריך להוות שיקול מבחינתי ? מבחינת בלאי .. ואמינות ?

פורסם
אפילו אם שנתיים / שלש ותיקה יותר על הכביש מאשר הפונטו או שנה מהלנטיס היא עדיפה ?

זה שהיאריס ישנה יותר לא צריך להוות שיקול מבחינתי ? מבחינת בלאי .. ואמינות ?

כמובן קשה מאוד לחוות דעה לגבי אמינות.

הכל תלוי ברכב הספציפי.

כעקרון כל הרכבים המוזכרים מעלה לא סובלים מבעיות מיוחדות וידועות.

פורסם

גם אני חושב שיאריס תהיה בחירה מצוינת

אבל בתקציב שברשותך אתה תמצא את המינימום שביאריס.

כלומר, תמצא יאריס משנת 2000 בערך, עם ק''מ גבוה או עם מנוע חלש מהמקובל.

שלומי.

פורסם

1. מנוע חלש יותר כי הדגם ישן או בגלל שהזמן עשה את שלו ?

2.ראיתי באינטרנט שמוכרים או לפחות דורשים על היאריס כמה אלפים מעל המחירון , השאלה האם מוצדק לקנות יאריס 2001 ב 54 אלף כשאפשר להביא לנטיס 2003 כמעט באותו המחיר או פונטו 2004/05 באותו המחיר ופולו דור 4 2003

פורסם

אי אפשר להשוות רכבים משפחתיים קומפקטיים עם מנוע 1.6 או גדול יותר עם רכבי סופר מיני

בכל הבחינות אם אין צורך ברכב גדול עדיף ללכת על רכב קטן יותר הוא יהיה חסכוני יותר בדלק ובדרך כלל גם מכל הבחינות האחרות.

יאריס הוא רכב מבוקש וישנה נטיה לבקש מעל המחירון על הרכב הזה,לא כל רכב שווה מעל המחירון או מחירון אם כבר מדברים על זה,אבל אם מצאת רכב מציאה עם ק"מ נמוך,יד נמוכה עם היסטוריית טיפולים וכו אולי שווה לקנות מעל וזה נכון לגבי מכוניות אחרות שמוגדרות בתור מבוקשות.

יאריס באופן כללי תתן תמורה טובה יותר לכסף,קח בחשבון שלאנטיס לא בדיוק חסכונית בדלק,ואם זה עדיין לא ברור גם מכוניות יפניות מתקלקלות ובעיקר חשוב היסטוריה של הטיפולים שהרכב עבר,הרבה מאוד לאנטיסים יש להם עבר של השכרה או ליסינג וזה לא מוסיף לאמינות שלהם לאחר ההתעללות שהם עוברים בחברות ליסינג והשכרה והזנחה מבחינת טיפולים ותיקון תאונות כאשר קורות.

• תוכן חדש...