Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב נסיעה יחסית ארוכה לחו"ל אני מתכוון לשהאיר את המכונית בחניון לטווח ארוך למשך חודש עד חודש וחצי.

האם יש סכנה שהמצבר יתרוקן בזמן הזה?

פורסם

תלוי אם המצבר חדש או לא.

לנו במיצובישי ז"ל היה מצבר בן חצי שנה, האוטו המושבת והמצבר עמד משהו כמו 3 חודשים, כשבא המוסכניק לבדוק את הרכב, הוא חיבר את המצבר והוא פעל כאילו הוא לא עמד אף פעם.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם
תיקח מפתח מתאים ותנתק את הקטבים מהמנוע.

זה בדיוק מה שאתה צריך לעשות.

במיוחד גם שאתה נוסע לתקופה שהיא הרבה זמן בשביל האוטו שהוא לא נוסע.

גם אבא שלי עושה ככה כבר שנים. תקיח מפתח כמו ששי אמר , ותשים גם שקיות ניילון על הקטבים ליתר ביטחון.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
גירוז ישמור לך על מהדקים בצורה מעולה!

וגם רופא אליל.

ובנימה רצינית- לא שמים גריז על מגעים. ישנה תרבות שגויה של למרוח גריז על נעלי הכבל בשביל למנוע קורוזיה. אני לא תומך בשיטה זו אבל ניחא. מה שבטוח ועל זה אין עוררין- בוודאי שלא מורחים גריז על הקטבים, שכן גריז מבודד.

לפותח השרשור קרא את ההכרזה שבראש הפורום. להבא חפש לפני פרסום הודעה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...