Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד ללנצ'יה שהוציאה אתכם בחיים מהעסק. מזל שלא נסעת יותר מהר בכביש הזה, שמזמין נהיגה במהירות.

החלמה מהירה!

איך הנהג הטמבל הזה הצליח לנסוע נגד כיוון התנועה בכביש חדש ויחסית די ברור, אפילו שהיה שיכור? לא יאמן וממחיש כמה צריך להזהר בכביש מנבלות כאלו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני נוסע לעבודה דרכו, לכן אני לא מבין מה בדיוק קרה שם (כלומר מאיזו יציאה הנהג הפוגע יצא)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

החלמה מהירה ורפואה שלמה !

את הכאבים מתאונה לרוב מרגישים היטב כמה ימים לאחר מכן.

למרות שמדובר בשני מכוניות ישנות למדי, תאי הנוסעים נישארו שלמים יחסית, מה שמעיד, בעיקר בלנצ'ייה, על חשיבה נכונה בתחום הבטיחות.

כרית האוויר מנעה ממך פגיעת ראש קשה בהרבה, ועצם העובדה שהייתם חגורים בהחלט מנעה מכם פגיעה קשה בהרבה.

לכן תמיד, אבל תמיד אני חוזר ואומר,גם לחבריי בעלי מכוניות אספנות ישנות (מתחת לשנת 69', שאז אין חובה חגור) - תמיד חיגרו חגורות בטיחות, זהו אמצעי בטיחות מציל חיים מס' 1.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

באמת מזל גדול :shock:

החלמה מהירה שתהיה לך ותרגיש טוב !!

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

עדיין לא הבנתי איך השיכור עם הסקודה הגיע לנתיב שהוא חד סיטרי!!(אה הוא היה שיכור):drinking:

תהיה בריא ובאמת תאמר ברכת הגומל זה חשוב!

פורסם

החלמה מהירה מאוד!

האוטו זה קופסת פח שאפשר להחליף, את החיים שלכם לא. אני שמחה לשמוע שאתם חיים ונושמים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

קודם כל - החלמה מהירה ותרגיש טוב!

אני שמח לשמוע שאין משהו בלתי הפיך (ברכיים גב וכו').

הלנצ'יה ? אולי במקום הגומל תלך לברך אותה? היא זאת שהצילה לך את החיים!

תהיה שלדתה צרורה ברוכה... (אומשהוכזה).

עכשיו כשאתה בבית יהיה לך זמן לתכנן פרוייקט חדש עם אוטו חדש :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

החלמה מהירה! ורפואה שלמה, ושהכל יעבור מהר מהר, שמח לדעת שלא נכנסת לסטטיסטיקה העגומה במדינה שלנו.

ואני מאחל בדיוק ההפך למניאק שנכנס בך, נקווה שהוא נפגע ככה שלא יוכל לנהוג שוב, וככה אתה אני וכולנו נהייה בטוחים יותר.

ושוב החלמה מהירה!

פורסם

קיבלתי צמרמורת רק מלקרוא את זה.. ואחרי שראיתי את התמונות בכלל נעשה לי רע.

אני אשמח לשמוע שיצאת מזה בחיים. באמת קיבלת את החיים שלך במתנה.

שתהיה לך רפואה שלמה ושלא ישאר לך זכר מהתאונה הזאת.

באמת מפחיד.

פורסם

החלמה מהירה, אני עדיין קצת בהלם מהקריאה, זה פשוט בלתי ניתן לתיאור

אני רק מנסה לחשוב בתור רוכב על דו"ג מה אם חס וחלילה הייתי רואה מולי זוג אורות. (מזכיר את הגשש לא? משאית? או 2 אופנועים)

בכל אופן דבר אחד אני יודע שלא תשכח (אני לא שכחתי) זה את הריח של הכריות אוויר אחרי הפיצוץ. ריח כזה של משהו שרוף שמאוד קשה לתאר שלא שוכחים בחיים. מקווה בשבילך שלא תזכה להריח זאת שוב.

רק בריאות והחלמה מלאה!

• תוכן חדש...