Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לגבי חומר ניקוי של חברת dupont

havahaklaeit
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

אתמול עשיתי קנייה של מוצרי ניקוי/שמנים לרכב,

רציתי לקבל חוות דעת על מוצר שנועד לשטיפת הרכב,

כשקראתי את המאמר בנושא שמירת הצבע של הרכב,רשום שם שמומלץ להשתמש במי סבון+ווקס לרכב,

כששאלתי את המוכר באוטודיפו אם יש כזה מוצר - הוא המליץ לי לקחת מים+טפלון לרכב מבית דופון ואמר לי שווקס הוא מתפורר טיפה לעומת טפלון שנדבק לרכב,

מצאתי את פרטי המוצר בקישור הבא :

http://www2.dupont.com/Car_Care/en_US/products/index.html

זה המוצר האחרון בדף,

מישהו פעם השתמש בו? תגובות בנושא תתקבלנה בברכה.

106Rallye S2 :onfire:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יגיד לך רק את האמת,

קראתי פה שירשורים על שירשורים בנושאים כמו:טפלון,ווקס,פוליש שטיפה כללית לרכב וכל מה שיכול לעזור לי לקבל אינפורמציה

ואני לא כ"כ מבין את הנושא,

יש לי פז'ו ראלי דור שני צבע לבן,שמורה מבחינת הצבע,אני חושב שפוליש אני לא צריך לעשות כיוון שאני לא צריך להסיר שכבה דקיקה של צבע כי הצבע במצב טוב,

מה שאני צריך לעשות לדעתי זה לשטוף את הרכב במים + להוסיף למים סבון+ווקס לפי מה שהבנתי בכל השירשורים שקראתי,הבעיה היא שהמוצר הזה שאני מדבר עליו של dupont הוא בעצם מים+טפלון וזה לא סבון+ווקס ורוב השירשורים מדברים על סבון+ווקס אז אני ילך היום לאוטודיפו ואני יחזיר את זה כי אני צריך סבון+ווקס אז אם למישהו יש המלצה לסבון+ווקס איכותיים שירשום כי זה יעזור,

שאלה שניה-לאחר שאני שוטף את הרכב בסבון+ווקס אני הבנתי שאני צריך לעשות פלסטלינה ולאחר מכן לעשות ווקס.

השאלה שלי היא,לאחר הפלסטלינה צריך לשטוף את הרכב במים רגילים ולייבש ואז לעשות ווקס או שלא שוטפים את הרכב בכלל

ועושים פלסטלינה+ווקס ורק לאחר מכן שוטפים את הרכב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז זהו שזה אחלה דברים קניתי ואני מאוד מרוצה אני מקווה שזה עוזר קניתי כל מיני דברים שלהם והם באמת ברמה.

והכוונה לטפלון שזה שומר על הצבע , "כאילו" כמו טפלון משאיר ציפוי הגנה.

בנתיים כבר שבוע והרכב נראה כמו חדש .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז זהו שזה אחלה דברים קניתי ואני מאוד מרוצה אני מקווה שזה עוזר קניתי כל מיני דברים שלהם והם באמת ברמה.

והכוונה לטפלון שזה שומר על הצבע , "כאילו" כמו טפלון משאיר ציפוי הגנה.

בנתיים כבר שבוע והרכב נראה כמו חדש .

למה בדיוק את מתכוון שאתה רושם "קניתי כל מיני דברים שלהם"?

מה קנית ? את המוצר של המים+ווקס של dupont ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו פה יודע איך משתמשים בווקס קאראנובה של דופון?

יותר נכון אמרו לי באוטודיפו שמורחים את הווקס בתנועות סיבוביות על כל האוטו ולאחר מכן עוברים עם מטלית,

האם גם עם המטלית צריך לעבור בתנועות סיבוביות או שלעבור עם זה רגיל ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל מיני דברים זה הוקס , השמפו , מנקה השטיחים (מצויין להפליא) , ומנקה למגנזיום (גם מדהים) שהוציא לי ג'אנט מקורי משנת 86 כאילו יצא מהחברה.

אז כן המוצרים שלהם די איכותיים וגם עשיתי וקס לרכב אתה פשוט מורח נותן לזה כמה דקות ואז מנגב .

תעשה את זה עם מטלית רכה אבל לא לחה. אין צורך בתנועה מסויימת.

תהנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...