Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש מנוע EJ18 באוטו. זה המנוע מהדור הראשון שבא עם הלגאסי.

בהנחה שאני רוצה להחליף מנוע למשהו יותר חזק, אפשר מבחינה חוקית לאשר מנוע יותר גדול משנים יותר מאוחרות?

שני המנועים הגיעו עם אימפרזות ועם לגאסי באותן שנים, ואמורים להיות תואמים לחלוטין בלי שינויים משמעותיים.

השאלה היא למעשה "אם אני לוקח מנוע 2.2 מפירוק או יבוא שהיה פעם בלגאסי GT, אפשר להכניס אותו מבחינה חוקית ללגאסי שלי אם זה אותו דגם או אם הגיעה לגאסי עם מנוע תואם לארץ?"

הדגמים הם EJ20 או EJ22 ככה שמבחינת דגם לא אמורה להיות בעיה, אלא אם כן יש תת-דגמים שיכולים לא לאשר.

אני רואה שבחו"ל עושים את זה הרבה, והתעורר אצלי החשק למנוע יותר גדול או לפרוייקט מעניין (קניית עוד לגאסי ויצירת רכב למסלול) אחרי שחבר מארגנטינה סיפר לי שהוא החליף את ה1.6 באימפרזה שלו למכלולים של STI וגם הוסיף עוד קצת על זה. עכשיו הוא מאיץ מאפס למאה ב4 שניות...

אולי זה שייך לפורום שיפורים אבל בגלל שאני יודע שזה לא ייעשה בחודשים הקרובים, שמתי את זה כאן.

פורסם

צריך לבדוק מול המחלקה הטכנית של יפנאוטו מה מאושר לעשות באוטו הזה.

אם הרישוי לא מעניין אותך (רכב למסלול) עד כמה שאני יודע כל מנועי הבוקסר של הלגאסי מתאימים מבחינת תושבות.

פורסם

הסיכוי לזכות בלוטו גדול יותר.

הסובארו היחידה שאישרו לה החלפות כאלו בעבר היתה הלאונה ששודרגה במשך השנים מ1300 ל1600.

אבל היי, שיהיה בהצלחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יוסי פרנקוס שלום,הייתי עד לפני כחודש וחצי בעלים גאה של לגאסי 1.8 אוטומט כמו שלך, הרכב חזק ומהיר למה אתה רוצה להחליף מנוע ליותר חזק:?: דרך אגב אני מכיר מישהו שמוכר לגאסי 2.2 מוזרק 136 כוח סוס אים אתה מעוניין צור קשר בפרטי.

imprza new age

• תוכן חדש...