Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום את האוטו. ידני,5 דלתות. מתאים מבחינת הגודל של הבגאז'. מבחוץ קצת חבוט. 1600, שנת 99', 170 אלף. אמרו עליו שהוא חסכוני. הבעלים רצה עליו 18K אבל מסכים לרדת ל-15. המזגן עובד, מהנסיעה הקצרה שעשיתי בעיר לא הרגשתי חריגות. נשמע כדאי?

NB. ראיתי שעד 97' היו מייצרים אפלאוז עם מנוע יותר חזק. זה משמעותי?

פורסם

לפי דעתי, קח את הרכב למכון בדיקה ואם הכל בסדר, כדאי לשקול קנייה שלה. מה זה "קצת חבוט"?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

משהו פה נראה מסריח ומאוד.

גש עם בעל הרכב למשרד הרישוי ובקש פירוט של מס' בעלים קודמים וסוגם.

היו לא מעט אפלאוזים (שלעצמם רכב לא רע) ששימשו את משרד הביטחון וחברות ההשכרה.

מעבר לכך,יש רגישות גבוהה למנועים אם נעשה ברכב שימוש במי ברז במקוטם נוזל קירור ייעודי.

לפי מיטב ידיעתי,מנועי 1600 היו באפלאוז מאז ייצור השנתון הראשון של הרכב (1990).

ייתכן שהיה שינוי במספר השסתומים אך זה לא וודאי,המתן בעניין הזה לדעולת נוספות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תמיד היו 16 שסתומים, אבל יש מספר סוגי מנועים: 90 כ"ס ו- 105 כ"ס קרבורטור, ו- 99 כ"ס הזרקה. לא היה את כולם ביחד, כל אחד בתקופה שונה, אבל אני לא סגור על השנים. את המנוע עם 105 כ"ס אני לא בטוח שהיה בכלל בארץ.

"ai motoare capul doare"

פורסם
את המנוע עם 105 כ"ס אני לא בטוח שהיה בכלל בארץ.

לפי פרוספקט מתחילת שנות ה-90, המנוע היה קיים בגירסאות המובזרות יותר כדוגמת X.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...