Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם משהו שמציק לי בתמונות, ברמקול 15" שנמצא בשום מקום, יש מין שקע, לפחות כך אני משאר מהתמונות, אני יודע שברגע שנוצר שקע כזה זאת בעיה קטנה לטפל בו אך כך עצה שעשיתי ברמקולים הישנים שהיו לי בחדר:

כך מדבקה פשוטה, תדביק על השקע, ותמשוך. תהנה (:

שקע על ה DUSTCAP לא משפיע על כ-ל-ו-ם בסאונד של סאב.

למה? סאב יכול לעבוד גם בלי החלק הזה, פשוט אבק וחלקיקים יכנסו לסליל.

למה? כי תדרים גבוהים, נוצרים במרכז הCONE, כלומר מה DUSTCAP, וסאב וופר לא מנגן תדרים כאלה. הוא מנגן רק תדרים א-כיווניים.

קרה לכם פעם שחיכיתים שחבר יגיע, וחיפשתם אותו מכיוון מקום הבאס, אבל הוא הגיע מאחוריכם?:)

בקומפוננטים מידים, ומידבסים האזור הזה של הCONE יותר חשוב, ולכן חשוב שיהיה במצב טוב!

בסאבים? אפשר לחיות גם עם חור באמצע.

יעקב, החורים של ה 6על9 שעשית נראים יותר כמו 7על9וחצי :(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

החורים של ה6*9 יצאו כך מכיוון שכבר היה שם חורים לפני , אני רק ניסיתי לסדר אותם כדי שיכנסו לשם ה6*9 .

עשיתי את זה בגלל שלא היה לי מה לעשות עם הרכיבים והיהלי אותם בבית , חבל שהם סתם יושבים בבית עם חוסר מעש , התיבה לא יושבת כל הזמן ברכב רק מתי שצריך אותה .

אני אעלה עוד כמה דקות תמונה של התא מטען שלי, תגידו לי מה אני צריך לסדר שם עם הכבלים של המגברים , העברתי את הכבל של ה RCA בצורה כ"כ מכוערת כי לא מצאתי משהו אחר בנתיים .

אדי ככה אתה@!#?

יום טוב =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

זה מה שאתה מתכוון לשים בתא מטען??

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יעקב, זה קישור לפרויקט שלי.

אתה צריך לעבור על פרויקטים דומים ולראות כול מיני קטנות שאתה מצפה לראות בתיכנון שלך.

זה משה חשוב ביותר, לפני שאתה מתחיל אתה צריך לראות את זה על הדף, ואז כשה אתה בניתה וויזואליט , אז אתה יכול להתחיל. זו דרך לקצר תהלכים, ולא לפנטז תוך כדי.

לשאול את חברים מה טוב ומה לא טוב ברגעה שרכב שלך מפורק, או משמש כי מחסן לחומרי גלם, זה משה קורה כשה לא עושים תכנון בהתחלה :-D.

בהצלחה :wink:

פורסם

אלי - חד משמעי לא , הסברתי כבר למה זה נועד , שנוסעים סתם ככה עם חברים לאיזה מקום וצריך מוסיקה , זה הכלי שאני אכניס לתא מטען .

מזל טוב תגובה מxxxagxxx , תכנון ?! ברור! כבר התחלנו לעבוד על זה , מחר אני בתלפיות עם חבר של אבא שלי כדי להביא את כל הכלים לעבודה ויאללה ומכניס את הרכב למוסך .

אני מקווה כבר ביום שלישי להתחיל את הבניה .

תודה =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
שקע על ה DUSTCAP לא משפיע על כ-ל-ו-ם בסאונד של סאב.

למה? סאב יכול לעבוד גם בלי החלק הזה, פשוט אבק וחלקיקים יכנסו לסליל.

למה? כי תדרים גבוהים, נוצרים במרכז הCONE, כלומר מה DUSTCAP, וסאב וופר לא מנגן תדרים כאלה. הוא מנגן רק תדרים א-כיווניים.

קרה לכם פעם שחיכיתים שחבר יגיע, וחיפשתם אותו מכיוון מקום הבאס, אבל הוא הגיע מאחוריכם?:)

בקומפוננטים מידים, ומידבסים האזור הזה של הCONE יותר חשוב, ולכן חשוב שיהיה במצב טוב!

בסאבים? אפשר לחיות גם עם חור באמצע.

יעקב, החורים של ה 6על9 שעשית נראים יותר כמו 7על9וחצי :(

לא צריך להייות פרופסור בישביל להבין שזה לא משפיע על כלום, שבת דודה שלי הקטנה החליטה לעשות לי כאלה קימוטים גם בשתי הרמקולים ישר שמתי לב שהאיכות לא הישתנתה, בכל מקרה תודה על ההסבר המדוייק.

ובכל זאת, זה עדיין מציק!

• תוכן חדש...