Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסארה או פולו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעתד להחליף רכב שישמש אותי לנסיעה לעבודה (100 ק"מ בכל יום מאריאל לבקעת הירדן) ועוד נסיעות עם המשפחה וללימודים (כ-40000 ק"מ לשנה).

אחרי שדיברתי עם כל מיני חברים שמבינים וכו' קיבלתי הצעה לקנות פולו דיזל או קסארה דיזל שנמצאים בתקציב שלי (עד 30000 ש"ח) וישמשו אותי בנאמנות .

מישהו יכול להציע לי מה עדיף ולמה?

אני בעל משפחה וסטודנט אז חיסכון כלשהו באחזקה תמיד מתקבל בברכה!

רכב ראשון DL!

למה לא מייצרים יותר מכוניות כמוה !

בימינו הכל מחזיק 10 שנים ואז לפח!

מי שמתנגד - שיקום! :twisted:

פורסם

כדאי לך לרכוש את מה שבמצב יותר סביר .

היתה לי פולו SDI מודל 2000 במשך 5 שנים ונמכרה עם 240 אלף ק"מ במצב טוב (אפילו עם הקלאצ' המקורי).

אבל מסביבות ה 200 אלף ק"מ התחלתי להשקיע - מדחס של המזגן, רדיאטור של המזגן.

בסביבות 230 אלף ק"מ משאבת סולר התחילה להזיע (סימן שהחלפתה מתקרבת והמחיר שלה לא זול).

יש לשים לב לחלונות חשמל קדמיים - מחלה כללית לפולקסוואגן מאותם השנים, ולא רק של פולו.

אני חושב לפולו באופן כללי יותר אמינה אבל ביחס לקסארה היא לא נוחה, המושבים לא מתאימים למי שיש לו כאבי גב.

אחרי שעה של נהיגה הגב מתחיל להציק. אם תלך על פולו מומלץ לקנות מושב של "דר. גב".

גם למשפחה קסארה עדיפה (פולו צרה יותר).

פולו קצת יותר חיסכונית מקסארה

ושוב, בגלל שקשה מאוד למצוא רכב דיזל במצב שמור בתקציב שלך השיקול הראשון בבחירת הרכב הוא מצבה של המכונית הספציפית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עמדתי בפני דילמה דומה. בסופו של דבר קניתי קסארה.

ההבדל במחיר הוא תהומי, זה 1.

במחיר של פולו 98 מהשכרה לשעבר אפשר לקנות קסארה שנת 2000 מיד פרטית.

במידה ויש לך בערך 40 אלף ש"ח, אני הייתי מציע לך ללכת למגרש של לובינסקי טרייד ולרכוש אחת עם היסטורית טיפולים מתועדת משנת 2004 - היתרון הוא שכל הטיפולים להבאת האוטו למצב דנדש הם על חשבון לובינסקי, במידה ותמצא כאלה בבדיקה.

שיהיה בהצלחה - הקסארה שלי נהדרת ומפנקת, ואני מבסוט בטירוף.

פורסם

לפני כ 4 שנים רכשתי סיאט קורדובה דיזל.

הדגם הזהה לפולו קלאסיק - מנוע SDI מדגם AGP.

4 שנים שהאוטו שימש אותי לנסיעת 150 ק"מ ביום בערך.

נסעתי המון, לכל מקום ובכל זמן..

האוטו מעולה,

נוח, נעים, אמין מאוד וחסכוני.

בקיצור- זה באמת סוס מנצח.

ואני מהמר שבקרוב יגיב גם חבר פורום נכבד שרכש אותה...:-D

פורסם

כמי שעשה את הדרך הזו באופן קבע בשנים האחרונות, וגם מכיר לא רע בכלל את הרכבים המדוברים, המלצתי ברורה.

קורדובה \ פולו דיזל תספק אותך לחלוטין.

אני נוסע די הרבה, כ35K בשנה. הקורדובה עולה בצורה טובה את העליות של מעלה אפרים, ואמינה מאוד. שלא לדבר על החסכוניות. להערכתי אתה אכן יכול לקנות שנת 2003\4.

מהקסארה אכלנו מרורים, למרות שאין בדיוק מקום להשוואה כי היא היתה עם מעל 350K.

אותי - הנוחות מספקת. אמנם המושב האחורי צפוף מעט, אבל אני עם ה187 ס"מ שלי מסתדר לא רע. עם זאת יכול להיות שהדרישות שלי צנועות.

אגב, אשמח לשמוע בה"פ מה אתה עושה בבקעה.

צביקי

עכשיו ראיתי גם את התגובה של עמרי, ואכן הייתי מספיק מרוצה מהקורדובה כדי לרכוש אחת נוספת להורי.

קח בחשבון שאין הרבה כאלו בשוק.

צביקי.

פורסם

כלומר ,אם מצאתי קסארה או פולו עם פחות מ-200K ק"מ אני יכול בראש שקט לנסוע עליה עוד כ-100000 ק"מ?:shock:

רכב ראשון DL!

למה לא מייצרים יותר מכוניות כמוה !

בימינו הכל מחזיק 10 שנים ואז לפח!

מי שמתנגד - שיקום! :twisted:

פורסם

למה אתה מתכוון "בראש שקט"?

המנועים של פולקסוואגן SDI עברו אצל נהגי מוניות 500 אלף ויותר.

חוץ ממנוע יש עוד הרבה חלקים אחרים שיכולים להתקלקל - מערכת המיזוג, משאבת סולר, מאווררים וכו.

כמו שכתבתי, מאיזור של 200 אלף מתחילים לתקן כל מיני דברים. תהיה מוכן לכך.

מבחינת המנוע פולו עדיפה - פחות שיפוצים של ראש מנוע.

בקסארה זה קורה יותר. צריך לשים לב טוב טוב למצב של המותחנים של רצועת הטיימינג והרצוע עצמה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מהקסארה הספציפית שהיתה להורי (ותוכל לעשות חיפוש על הודעותיי בפורום) אני לא חושב שיש מקום להשוות בין האמינות שלה לזו של הפולו.

זו המדוברת ב100K שבין 250 ל350 נזקקה לשיפוץ משאבת סולר, טורבו, הח' קלאץ' (שיקר בה במיוחד - קלאץ' הפוך), ראש מנוע ולבסוף הושבתה.

הפולו - שאל את נהג המונית הקרוב למקום מגוריך.

צביקי

• תוכן חדש...