Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסרט| In Bruges

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

עכשיו סיימתי לראות את הסרט In Bruges

ואני חייב לומר שזה אחד הסרטים היפים של השנה ושראיתי ביכלל.

הסרט באנגלית בריטית ויש בו הכל, צחוקים, (הומור בריטי מוצלח לדעתי)

דרמה, מקות ורצח.

קצת קשה להבין את השפה, אבל לדעתי שווה לראות.

Bruges, the most well-preserved medieval city in all of Belgium, is a welcoming destination for travellers from all over the world. But for hit men Ray and Ken, it could be their final destination; a difficult job has resulted in the pair being ordered right before Christmas by their London boss Harry to go and cool their heels in the storybook Flemish city for a couple of weeks. Very much out of place amidst the gothic architecture, canals, and cobbled streets, the two hit men fill their days living the lives of tourists.

טורנט

טריילר:

http://www.youtube.com/watch?v=7mR-sIf-w1w דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תהנו.

נ.ב

הסרט לא מצונזר כמו הטריילר.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

אני הלכתי אליו (לשם שינוי, בקולנוע) לאחר שחבר שכנע אותי אותי שמדובר בסרט אקשן עם 2 רוצחים שכירים שנשלחים לברוז' ואז האחד מגלה שהשני צריך לחסל אותו.

מיותר לציין שיצאתי מהסרט בתחושת אכזבה כבדה.

לאחר קריאת ביקורות באינטרנט, וצפייה בו שוב (הפעם לאחר "רכישה" באינטרנט) - הוא כבר היה הרבה יותר נחמד :)

אז כדי שאףאחד לא יתבלבל או חס וחלילה יוטעה במזיד - מדובר על סרט שהוא קומדיה שחורה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני גם ממליץ בחום..

הסרט ממש נחמד, ואם לא מצפים ממנו להיות סרט פעולה, אז הוא עושה את העבודה שלו נהדר.

הדבר שהכי הצחיק אותי בסרט היו הסצנות עם הדרדס!

באמת סרט חביב + +

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אין על הסרט STREET RACER :)

חבל שלא כולם יתליחו להבין כי הוא ברוסית

זה שילוב של כמה סרטים ביחד של מכוניות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...