Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכרת את הפיאסטה 97 ורוצה להתקדם קצת קדימה, ומתלבטת בין פונטו ספייס 2000-2002 לבין פיאסטה 2000-2001 ואולי גם לקסארה 2000-2002, מחפשת רכב שחסכוני בדלק, ובטיחותי (לא קופסת שימורים...) כי הנוכחי ממש לא (1-ל9) לנסיעות עירוניות בעיקר.

למישהו יש המלצות?

פורסם

לא משנה לי, הפיאסטה ידנית כי חשבתי שתחסוך לי דלק אבל היא לא, אז באמת לא משנה, אני נוסעת באזור המרכז בעיקר, נסיעות עירוניות כך שאין לי התנגדות לאוטומט

פורסם

הגיר האוטומטי של הספייס הוא גיר רציף חסכוני בדלק , יקירתי , אני ממליץ לך על הספייס מנסיון של בעל מכון לבדיקות רכב.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אין שום קשר בין עמידות הפח לבטיחות הרכב. מה שמתחת לפח זה מה שמשנה.

לפונטו יש ארבעה כוכבי בטיחות, וזה הציון הכי גבוה שהשיגה סופר מיני בשנים האלה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

barzelay ו-redlabel, תודה על העיצה, שאלה נוספת, שמתי לב שרב הספייס שנמצאות בשוק הן מליסינג או מהשכרה, האם להתרחק כמו מאש או שזה לא כל כך נורא? ואם בכל זאת אני אקח אחת שיד קודמת היתה ליסינג, מה אני צריכה להקפיד ולבדוק?

פורסם

אני דווקא הייתי מתרחק מליסינג בכל מחיר.

רמת הץחזוקה בחברות הליסינג היא נמוכה ביותר לכל אורך הדרך כדי להרוויח כמה שיותר.

אני כבר לא מדבר על איך נהגים מתייחסים לרכב שלא שלהם...

ממליץ לך להתאזר בסבלנות ולחכות לאחת פרטית- בסה"כ ניתן למצוא, המבחר יחסית גדול.

הדגם הידני מאוד חסכוני (נסיון אישי של שנתיים) ובגרסת ה80 כ"ס גם זריז ומאובזר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...