Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה רכב ספורט/ספורטיבי עד הסכום הנ"ל הייתם ממליצים?

תנו לי רעיונות, כי אני לא כ"כ בטוח מה לעשות... :roll:

וזה לא צריך להיות רכב בכל הסכום, נהפוכו, יכול להיות אוטו ישן יותר עם אופציה לשיפורים.

אני פשוט רוצה שתגידו לי מה אתם הייתם עושים בסכום שכזה...

(אני כבר מנבא שחלק נכבד מן ההצעות יהיו ראלי... :wink: )

בתודה מראש, אביה.

פורסם

המממ... שלוש אפשרויות, תלוי בך:

1. מכונית ישנה וזולה לשיפור - הכל החל ממיני ועד ב.מ.וו סדרה 3. משהו מלפני שנות ה-90, בזול, שישאר כסף לתיקונים ושיפורים.

2. מכונית ספורטיבית כמה שיותר קטנה וזולה לאחזקה, כדוגמת 106 ראלי/GTI וכולי, כתלות במשגת ידך. מודל 97+

3. מכונית ספורטיבית גדולה יותר וקצת ישנה יותר, אשר עלויות האחזקה שלה יהיו גבוהות יותר אבל החבילה הכוללת כנראה עדיפה. דוגמאות - פורד RS2000, פז'ו 306 XSI/S16, סיטרואן ZX וולקן/16V, אופל אסטרה GSI וכולי. מודל 93-95 לרוב, שים לב שהוולקן זולה מהאחרות באופן משמעותי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה לכם...

אבל האמת, שעל כל המכוניות האלו גם אני חושב (הצרפתיות הכוונה) אך הן לא כ"כ אמינות, לא?

וזה קצת בעייתי בשבילי, כי "השלדה המטורפת" ( :lol: ) מאוד חשובה לי...

חשבתי אולי ללכת על סיוויק האצ'בק + שיפורים למינהם (שיפורי מנוע-שלדה, אני לא מהערסים...) אבל התחרטתי ורובכם בטח יבין אותי...

בכל זאת, אתה אומר (הפנייה לרוני) שהראלי זולה לאחזקה, זה גם אומר שהיא אמינה ולא תיכנס הרבה למוסך?

ומה עם 205 GTI? אמינות? תדירות במוסך? כי אני מאוד אוהב את הרכב הזה ובסכום הנ"ל אפשר לקנות אחת משנתון 92 ולעבוד עליה המון. מה אתם אומרים?

אביה.

פורסם

אמינות ו205gti לא הולכים ביחד באותו משפט.

סך הכל ברכבים האלה צריך הרבה מזל, ישור קו יכול להסתכם ב2K ויכול להגיע גם ל10K על אותו סוג רכב מאותו שנתון.

אני הייתי הולך על הראלי/rsi, לדעתי עדיף שנתון קצת יותר גבוה.

דניאל

פורסם
בכל זאת, אתה אומר (הפנייה לרוני) שהראלי זולה לאחזקה, זה גם אומר שהיא אמינה ולא תיכנס הרבה למוסך?

ומה עם 205 GTI? אמינות? תדירות במוסך? כי אני מאוד אוהב את הרכב הזה ובסכום הנ"ל אפשר לקנות אחת משנתון 92 ולעבוד עליה המון. מה אתם אומרים?

אביה.

כמו שאמר קודמי 205GTI זה אולי הרבה כיף אבל גם הרבה מוסך...

בנוגע למכונית בסגנון ה-106, סקסו:

זה כמובן עניין של מזל, אבל בעקרון ה-106 או הסקסו הספורטיביות זולות לאחזקה בכמעט כל קנה מידה לספורטיבית. רוב החלפים זולים למדי, כאשר העלות שלהם גבוהה יותר אם מדובר על הגרסאות החזקות יותר (נניח GTI מול ראלי). יש כמה דברים פז'ואיים קבועים שיקרים יותר (צינורות גומי למשל) אבל תמיד אפשר להסתדר.

אוכל להגיד לך רק מניסיוני (סקסו VTS שנת 97 עם יותר מ-100000 ק"מ) שיישור הקו עלה כ-2000 ש"ח וכולם כמעט מיותרים למדי ותלויים רק בכמות הפרפקציוניזם הראשוני שלי (שעכשיו כבר ירדתי ממנו...) מאז הרכב בילה רק פעמיים במוסך באופן בלתי צפוי, בשתיהן הוא הגיע בנסיעה ויצא בנסיעה באותו היום. סה"כ הוצאות אחזקה כולל היישור קו כ-3500 ש"ח על טיפולים (ועוד 1500 על צמיגים).

עוד חודשיים הרכב אצלי שנה ואז אפרסם סקירה שנתית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...