Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש תענוג! נשארנו בסוף רק 4 חברה (אני, דוד אח של גיא, מתן וישראל) היה מפגש טוב ומצחיק.

מי הבחור שהחליף את יחיאל במנגל ?

ותנו לו ציון =)

יעקב

מודה באשמה.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אחרונות להיום.

:-)

אוראל הרכב מצוחצח 8)

89628370nb0.jpg

ל'

IMG_8577.jpg

IMG_8584.jpg

IMG_8576.jpg

1.jpg

2.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יאללה, כובעי SPL לכולם:)

נראה לי שרק אני ודוד נותנים בראש בינתיים, הכובע שומר על האוזניים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מצטער שלא נשארתי הרבה אפילו מעט. אבל מי שהספיק לשמוע אצלי יודע על מה מדובר (סקינים)

במפגש הבא אני מבטיח לבוא עם הרדיאטורים החדשים, ואולי עוד איזה הפתעה.:wink:

א. לא מנומס ככה לברוח מהר:)

ב. למה המיניבלוק כבר למכירה ?

פורסם

היה מפגש טוב מאוד אבל חבר'ה, כמה בשר??!! אמרתי לכם מהתחלה שצריך יותר שתיה!! :)

ולא בירה שחורה לייט חמה זה לא שתיה, אפילו לא ביום כזה!

בשיפוצים

פורסם

תמיד אני מביא כמה בקבוקי שתיה ואומרים לי כמה שתיה מביאים ושצריך יותר בשר! אז הבאתי גם וגם.

ואל תעליב אותי עם הבירה :( כן אני הבאתי את הבירה לייט החמה חמה

פורסם
תמיד אני מביא כמה בקבוקי שתיה ואומרים לי כמה שתיה מביאים ושצריך יותר בשר! אז הבאתי גם וגם.

ואל תעליב אותי עם הבירה :( כן אני הבאתי את הבירה לייט החמה חמה

עידן אני נותן לך צל"ש על הבירה שחורה לייט כי בלעדיה הייתי מת מצמא אז אני בעד הבירה השחורה *** למרות החמימות שלה

ולסיכום שלי מפגש ראשון וממש נהנתי ומחכה כבר להבא!!!

פורסם

היה מפגשש טובבב

נהנתי מהמערכות ועד עכשיו זה המפגש שהכי החכמתי ממנו (אני הייתי עם הפיג'ו 306 ירוקה)

תודה רבה לאלי התותח שסידר לי את הידית הילוכים וכמובן את הכיוון במערכת. שומעים קטלני, עכשיו אני מרוצה מכל הרכיבים ביחד מה שלא היה עד עכשיו, הסאב השלים לי את המערכת ואלי השלים את שאר החוויה לכמעט מושלמת מבחינתי!

עכשיו רק לאטום איכשהו את המכסה, איפה שהמנורות שמתחבר לגג = אלי שכחתי לשאול אותך מה אני יכול לעשות בשביל זה..? רועד שם הכל(המנורות והחישן של הנעילה מרכזית= ריבוע כזה קטן איפה אמצע הגג בסוף השמשה..

ותודה גם ללונה שעזרה לשכנע את אלי שיכוון =)

• תוכן חדש...