Jump to content

BARDUGO

  • הודעות

    38
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי BARDUGO

  1. חברים יש לי את כל הרכיבים הרשומים אני רק מנסה להתיעץ איתכם איך לשמוע איתם הכי טוב תנסו לעזור לי תודה למגיבים!!
  2. בטעות זה שלח לי תהודעה בלי שסיימתי אותה.. אז לא הבנת מה אני רוצה עכשיו תקנתי..
  3. שלום! יש לי את המערכת הבאה: קומפוננט של Hertz High Energy HSK-165 מאחורה קומפוננט של KICKER DS600.2 שהם 60 RMS מגברים: JBL GTO1004 נתונים: RMS Power Rating: 4 ohms: 100 watts x 4 chan. 2 ohms: 150 watts x 4 chan Mac Audio Z4100 נתונים: 4X80 הספק ב 4 אום : 4X160 w MAX POWER הספק ב 2 אום : 4X210 w MAX POWER ניתן להפעילו בקונפיגורציה של 4 ערוצים או 2 ערוצים או ערוץ בודד. סאב: HED 12 CERWIN VEGA 300 RMS ורדיו קיסק: KDCW7531 kenwood עם שליטה נפרדת לסאב וכל הדברים.. עכשיו השאלה שלי זה איך אתם ממליצים להגביר את כל הרכיבים.. כרגע הקומפוננטים מחוברים למגבר של JBL והסאב לZ4100 מה יתן לי תהגברה הכי טובה? שאני אפיק מכל רכיב את הכי טוב יש אפשרות לקומפוננטים להתחבר ב2 אום ? ואיך אני מחבר את הסאב בגישור? יש אפשרות שאני אתן מהמגבר Z4100 רק לסאב בגישור או משהו כזה? ככה שהוא יתן יותר מהJBL ?
  4. 1. עופר דותן. 2. מקס - makskoma. 3. צביקה - shorlakk. 4.אוראל - RS. מגיע במידה ולא אסע לטייל לי בגולן. 5. Alexander80. 6. מיקי, מגיע נטול רכיבים בגלל פריצה. 7.avk-מגיע עם חבר. 8.אדי - lanosforce (כמובן שאם משהו ישתנה אני אודיע). 9.יבגני HAZE מגיע במידה ויהיה לי את האוטו 10.אסיף-מגיע ומעוניין לשמוע MT 23+המונו בלוק שלמכירה 11. רוני - roni_n מגיע, אולי עם חבר 12. דניאל מיכאלי - מגיע עם חבר. 13.שומכר 14.idandavid 15.האימפרינט אה... בעצם הסקאן-הרץ ז"א ג'נפייז אה ז"א רגע.. איזה רכיבים יש לי כרגע באוטו? פשוט תרשום "רועי". 16. ניר - poz - אכן מגיע 17.DKNY מגיע אם לא יהיו הפתעות בדרך(זה יהיה מפגש ראשון שלי) 18.ישראל מגיע עם רכב אטום ומבודד {בקרוב תמונות קשות מהפרוייקט} 19. סביר להניח שאני מגיע אחרי נטישה כללית של הפורום בשנה האחרונה. 20. דני - dannyg, מגיע. 21. אלכס - RedBull, מגיע 22. אלברט - מקווה להגיע. 23.הראל-vrtk מגיע כנראה עם חבר מפגש ראשון שלי.מה להביא? 24. רוני - יגאל-בנץ :] אחרי נטישה מרובה ממפגשים. 25. נטלי- NTL אגיע אם לא אשכח 26.green monste- ניר- מגיע כמובן. 27.XXXAGXXX מגיע עם אנשים חדשים ו-120G מוזיקה 28.אריק 29.ישי בן-ברוך +2 30. רענן - סיכוי קלוש, אך אשתדל לקפוץ לפני העבודה. 31. בן- מגיע עם מערכת חדשה!! (מקווה שתעזרו לי לכוון =)
  5. מישהו?
  6. אני יכול לשים לפיג'ו 106 XS שנת 96 את מידת הגלגלים הזו: 165/70/13?
  7. אני יכול לשים לפיג'ו 106 XS שנת 96 את מידת הגלגלים הזו: 165/70/13?
  8. המידה שלי כרגע 165/70 R13 בפיג'ו 306 דיאמונד 1.6 98 יש לי אפשרות להחליף את הג'אנטים כולל גלגלים למידה של 185/55 R14 המידה הזו תתאים לי לרכב? יאשרו לי לסוע ככה? האם זה יזיק?
  9. לליטל כמובן!! התבלבלתי..
  10. היה מפגשש טובבב נהנתי מהמערכות ועד עכשיו זה המפגש שהכי החכמתי ממנו (אני הייתי עם הפיג'ו 306 ירוקה) תודה רבה לאלי התותח שסידר לי את הידית הילוכים וכמובן את הכיוון במערכת. שומעים קטלני, עכשיו אני מרוצה מכל הרכיבים ביחד מה שלא היה עד עכשיו, הסאב השלים לי את המערכת ואלי השלים את שאר החוויה לכמעט מושלמת מבחינתי! עכשיו רק לאטום איכשהו את המכסה, איפה שהמנורות שמתחבר לגג = אלי שכחתי לשאול אותך מה אני יכול לעשות בשביל זה..? רועד שם הכל(המנורות והחישן של הנעילה מרכזית= ריבוע כזה קטן איפה אמצע הגג בסוף השמשה.. ותודה גם ללונה שעזרה לשכנע את אלי שיכוון =)
  11. תודה "מרשמלו" !! בדיוק איך שכתבת ועכשיו זה עובד!!
  12. לא נורא.. מקסימום תבוא למפגש הבא או משהו.. תתעניין עוד תקרא ותנסה איכשהו לשמוע לפני שתקנהה אל תהיה פזיז וגם אתה צריך הגברה בהתאם..
  13. רק הרץ! היי אנרג'י זה חוויה הכי טוב שתשמע ואחרי זה תחליט על הרץ חח(מילה חדשה בעברית?)
  14. ביום בהיר אחד אני נכנס לרכב מדליק את המערכת (Kenwood KDC-X789) לוחץ על הכפתור שמעביר בין הרדיו, "קופקט דיסק", "סטנביי" והAUX ופתאום זה לא נותן לי לשים את אפשרות הAUX זה כאילו נעלם כלא היה.. עזרה חברים!! מה זה יכול להיות?!
  15. לךך על הרץ לא תתאכזב יש לי את ה"היי אנרג'י" לאחר שמיעה והתלבטויות בינו לבין הסטים של מורל ואני לא מתחרט על שום צעד שעשיתי הקומפוננט מחוברים לJBL 1004 הדגם המחליף של ה75.4 הכי טוב אבל שתשמע את שניהם ואז תהיה נעול
  16. יש לי את הJBL הוא מגביר את ה"היי אנרג'י" וסאב חשבתי רבות על הרכיבים ובסוף לא התאכזבתי שומעים יותר טוב ממה שאפילו ציפיתי הוא מגביר אותם בכייף גם בעוצמה וגם באיכות
  17. אז על איזה מגבר אתם מליצים? בתקציב בסביבות 1000 ש"ח יד שניה גם בא בחשבון
  18. בשביל זה אני נעזר בכם אם יש מישהו שמכיר את הדגם הספציפי הזה ולא סתם לומר בכללי שSIERRA פחות טוב אלא להתיחס לדגם 250.4
  19. בפומפה אמרו שהוא יותר טוב מה Z4200 ואם כבר להשוות אותו למגבר אחר אז דומה לו הJBL 1004
  20. לאחר בחישות רבות בנושא החלטתי על מרכיבי המערכת הנ"ל: קומפוננט : HERTZ HIGH ENERGY מגבר: SEIERRA F205.4 כרגע ברכב (פג'ו 306) מותקן : סאב: יש לי של MAGNAT ULTRA 300 REFLAX 300 RMS נקי Kenwood KDC-X789 :HU ואחוריים 6*9 של פיוניר.. את הקומפוננט שמעתי ואהבתי מה אתם אומרים על המערכת בכללי? ובמיוחד על המגבר של SIERRA ? קראתי רבות בפורום ובפונקציית החיפוש גם כן.. על המגבר והחברה בעיקר אמרו שזה זבל סיני (מה גם שדברו על הדגם 4056 שמוציא 50 RMS ) מדיבור עם אנשים בפומפה הם אמרו שזה מגבר קוריאני ולא זבל סיני ויש הבדל רב וגם תומר "מתומכר" שהמליץ עליו אמר שזה מגבר טוב (לא מצאתי תגובות על הדגם הספציפי הזה 205.4 שמוציא 100 RMS ל4 ערוצים.. מה אתם אומרים? התקציב למגבר 1000 ש"ח אם יש הצעות ליד שנייה משהו טוב 4 ערוצים שיגביר את הקומפוננט והסאב
  21. מה מידת הרמקולים הקדמיים ברכב שלי?! פיג'ו 306 שנת 98 דגם דיאמונד.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה..
  22. כן היוום התקנתי את המערכת עם המתאם של האדום והלבן לאוזניות אני מחבר ואני גם רואה וידאו דרך הנגן תודהה! והמערכת קטלנית!!! אבל יש לי בעיה אחרת שהחיבור-המתאם למכשיר הוא אמור להתחבר לAV OUT\IN ואז את הוידאו אני לא יכול לראות, לא יכול לראות קליפים שזאת המטרה.. ורק כשאני מחבר ליציאת אוזניות כמו דרך חיבור AUX חיצוני במכשירים אז אני שומע אבל הבעיה שלא שומעים כזה חזק..והמכשיר (A2) משמיע את הקול שאני שומע בניגוד לחיבור דרך AUX רגיל שלא שומעים כי זה כמו לחבר אוזניות (לא אמורים לשמוע את הקול כי האוזניות אמורות לפעול)
×
×
  • תוכן חדש...