Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(אליקו, עכשיו אתה מרוצה?)

היה אחלה מפגש עם פחות משתתפים מהממוצע. אבל בסדר, לפחות לחתולים תהיה ארוחת ערב טובה.

נהנתי לשבת היום באוטו של אליקו ולשמוע מוזיקה בווליום נורמלי. גם בווליום נמוך הסאבים שלו תענוג (בעיקר לגב).

לא היה חסר אוכל (וחומוס, אפילו נשאר קילו!) אבל שתייה וסכו"מ חד"פ נגמרו ולא היו בהתאמה. להבא צריך לעשות איזה צ'ק ליסט לפני מפגש מנגל. אבל בשורה התחתונה היה אחלה (חומוס).

יאללה, שרשרו תגובות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר ואריק, המון תודה על העזרה :-)

היה מפגש נחמד למדי.

נתראה במפגש הבא :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רב תודות למי שהגיע וכיבד אותנו בנוכחותו.

אלי המון תודה על הסיוע וחיבור הרמקולים האחוריים ברכב, עכשיו הנסיעה הרבה יותר מהנה.

8)

img8557fx7.jpg

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מי הבחור שהחליף את יחיאל במנגל ?

ותנו לו ציון =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מצטער שלא נשארתי הרבה אפילו מעט. אבל מי שהספיק לשמוע אצלי יודע על מה מדובר (סקינים)

במפגש הבא אני מבטיח לבוא עם הרדיאטורים החדשים, ואולי עוד איזה הפתעה.:wink:

פורסם
מי הבחור שהחליף את יחיאל במנגל ?

ותנו לו ציון =)

יעקב

כמה רעש וצילצולים אתה עושה, וטרם ראינו אותך במפגש.

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אל תישאלו איזה קטע, נירא לי שהלך לי הטרמוסטט בדרך למפגש :cry: (הוא פשוט לא העביר מים מקוררים למנוע)

אז חציא יום לקח לי לחזור הביתה.

אני מקווה שלפחות אתם נהניתם מהמפגש.

דוואי תמונות.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

היה מפגש נחמד {קצת דליל} היו חסרים כמה אנשים להיתראות במיפגש הבא:arrow::arrow:

נ.ב מתן היית צריך ליראות את עצמך שאתה יוצא מהאוטו שלך ומחפש את הסאב זה היה קטע חזק :-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני זוכר ששמעתי את הסאב של סיסטם אודיו במפגש הקודם והוא הרשים מאוד לטובה.

מה הנתונים שלו?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

עירוי של חשמל לרכב של אלי.

8)

77560634zq8.jpg

ל'

1.jpg

2.jpg

3.jpg

IMG_8602.jpg

IMG_8586.jpg

IMG_8587.jpg

• תוכן חדש...