Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן מצב שייתכן, אבל ברוב הרכבים קיים נגד במקביל ללד החיווי בכדי לאפשר זרימת זרם עירור גם במקרה שמנורת החיווי שרופה.

הבחור ציין שהוא מדד מתח של 13.7 וולט כלומר עובר זרם עירור לסליל של האלטרנטור לכן במקרה זה אני פוסל את האפשרות שהבעיה היא כתוצאה ממנורת חיווי שרופה.

בכול מקרה ברוב האלטרנטורים בימינו וגם ביונדאי אקסנט עד כמה שזכור לי יש לד חיווי שלא קשור במישרין לזרם העירור של האלטרנטור אלה מחובר במוצא נפרד לווסת המתח של האלטרנטור.

גם ברכבים מודרנים אתה יכול למצוא נורת טעינה שקשורה במיישרין לעירור, לא הכל זה כמו בVW.

נורה טעינה לא דולקת כלל ויש בעיות טעינה זה הכוון שצריך להתחיל בבדיקות, זה ככה פשוט.

פורסם

בקשה להמלצה:

האם מישהו יכול להמליץ על חשמלאי טוב ברעננה לצורך פתרון התקלה?

ושאלה נוספת: האם על פי המתחים שנמדדו בתחילת הנסיעה

1. מתח מצבר מחובר רכב כבוי - 12.4

2. מתח מצבר מחובר רכב דולק - 13.7

יכולתי להסיק שיש בעיה במצבר או בטעינה? (בעיות החשמל התחילו עוד לפני הנסיעה הזאת).

פורסם

פונפון,

ציינת באחד ההודעות שקיימת בעיה בנעילה/ABS לכן יש לי חשד שיש לך קצר/נתק במערכת החשמל הגורם לכול הבעיות שציינת.

נסה לאתר את הפיוז של נעילה מרכזית ולהוציא אותו ולבדוק בנסיעה וגם במצב סרק מה קורה עם הטעינה.

כמו כן בצע בדיקה כפי שכבר נכתב מגעים רופפים.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא הצלחתי למצוא פיוז לנעילה מרכזית בתיבת הנתיכים שבתוך הרכב. האם יתכן שהוא בתיבה שמחוץ לרכב?

מה אמור להיות השם שמקושר אליו באנגלית?

ואגב, לפני מספר חודשים היתה בעיה שרק דלת הנהג נפתחה בעת לחיצה על השלט ובוצע תיקון כלשהו במכונית שסידר את זה.

יתכן שקיצרו או ניתקו משהו שלא היו צריכים...

פורסם

באקסנט, מוסיפים לוקר לנעילה המרכזית, עת התקנת אזעקה. באם עם המפתח כל הדלתות נפתחות, אך עם השלט רק דלת הנהג נפתחת, סימן שיש בעיה בלוקר הזה בלבד, לחילופין, כיוונו ובלבד.

כאשר יש בעיית מתחים באוטו, מערכות אלקטרוניות ובהן הABS , כריות אוויר ככל שיש, ניהול מנוע , ועוד, עלולות ובדכ משתבשות.

יש לסדר ומייד בעיות המתחים, רק לאחר מכן, לבדוק את שאר התקלות שנשארו, ככל שישארו כאלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

1. החשמלאי תפקידו לאתר ולתקן את הבעיה לכן תשאיר לו את העבודה. נסה להמליץ לו כול מה שנכתב באשכול.

2. חפש את הפיוז של הנעילה המרכזית בקופסאת הפיוזים שנמצאת בתא המנוע (אם בכלל קיימת קופסא כזו קרובה למצבר).

איזה כייף לי :)

פורסם
תודה.

האם יש לך המלצה לחשמלאי טוב ברעננה (או שמא לפנות למוסך?)

מה הם הדברים שצריך החשמלאי לבדוק?

פנה לשרשור ההמלצות בפורום אוף-טופיק.

חשמלי יבדוק מצב מצבר וחיבוריו, רצועת הנעה, מתח וזרם טעינה בעומס וללא ומצב חווט הטעינה ונורת הביקורת.

• תוכן חדש...