Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת מחיר לטיפול 10k [פיג'ו 205]

samg
שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב!

אני עומד לבצע בקרוב טיפול 10 ל205 שלי הרכב משנת 94 ועבר 174K ורציתי לברר מה דעתכם על העלות.

מדובר בהחלפת שמן, דובר על LM בעלות של 100 ש"ח.

פילטר דלק נאמר שעלותו 100 ש"ח.

פלאגים, נאמר לי צרפתיים עם 2 אלקטרודות, עלותם 100 ש"ח.

ופילטר אוויר 30 ש"ח.

פילטר שמן מקורי קיים אצלי נקנה מבעוד מועד.

סך הכל 320 ופלוס עבודה הכל כולל 500 ש"ח.

בנוסף נאמר שיעשה ניקוי אינג'קטורים לשיפור סחיבה וניקוי שפריצרים והמערכת כולה. ובדיקה כללית של בלמים ורפידות.

מה דעתכם?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יקר.

שמן של LM (תעיף מבט בפורום הכללי לפני שאתה מכניס את הדבר הזה למנוע שלך) עולה 80 ש"ח לגלון.

פילטר דלק - 30 ש"ח בחנות יקרה.

פלאגים אפשר לקנות גם ב60 ש"ח אם לוקחים פלאג בלי אלקטרודה כפולה.

עבודה - חצי שעה למכונאי מתחיל.

יש לך רק אינג'קטור אחד וגם אותו לא ממש צריך לנקות כל עוד אין בעיה ממשית במערכת ההזרקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי האינג'קטור טעות שלי כמובן שיש אחד, מדובר בבעיות סחיבה שבאות והולכות נאמר שזה אמור לעזור.

לגבי הפילטר דלק המכונאי אמר שזה דיי יקר לרכב הזה ועלותו 100.

עכשיו לגבי שמן המנוע איזה שמן ממולץ אם כך לקחת? הפרסטון הרי לא יותר טוב? ESSO?

תודה על התגובה המהירה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מוזמן להגיע אלי ביום ראשון ולקנות ממני פילטר דלק ב90 ש"ח.

או שתקפוץ לכל חנות חלפים באזור המסגר ותקנה פילטר כזה ב30 ש"ח. תחסוך לי את ההליכה עד למסגר וחזרה :lol:

לגבי שמן - ההמלצה האישית שלי היא השמן של מוטול. ניסיתי אותו ב205 שהיתה לי והוא היה מעולה. אבל חוץ ממנו יש עוד המון שמנים איכותיים בשוק, באמת שלא חסר. הLM מהניסיון האישי שלי מרגיש גרוע במנוע הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחירים גבוהים במקצת (לפחות לפילטר הדלק ) .

אפרופו מחירים , תקראו את השורה הבא ולא תאמינו :

ליקווי מולי במיכל האפור 180 שח ב-"המדביק" בבית שמש , ומחיר שערורייתי של 200 שח ב-א.עופר אביזרים בבית שמש .

אבל , אותו שמן בצנטרל 120 שח בלבד .... עם העליות לירושלים , כנראה שגם המחיר עולה .

לבסוף קניתי ELF ב-85 שח , מיכל כחול 10-40 .

פילטר דלק בצנטרל 35 שח .

פלאגים - 40 של לדנסו אלקטרודה אחת , ו 100 שח לאלקטרודה כפולה .

האם אתה מסוגל לעשות את העבודה לבד ? חצי שעה מקסימום..... בכסף שחסכת תתפנק בחוטי הצתה בירו .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...