Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד, אם כל הסיפור הזה הוא בעצם קונספירציה אחת גדולה של הממשל האמריאי, לא נראה לך שהם היו "מארגנים" גם איזה "תאונה" קטנה ליוצר הסרט ?

נראה לך באמת שהם הצליחו ליצור מזימה כלכך מטורפת ולא הצליחו לבלום איזה הזוי אחד ש"עלה" עליהם ?

פורסם

אני לא אמרתי שאני מאמין בכל מה שנאמר שם, כמו כן אם תשים לב יש סימן שאלה בכותרת (וגם טעות :oops:) רציתי את הדעה שלכם.

אין לי מושג מי יוצר הסרט ומה המניע שלו, אבל אני ממליץ לראות את כל הסרט במיוחד את הפרק השני והשלישי מדקה 39.

פורסם

אתה מוזמן לקנות אצלי אוויר בשקל.

אני מוכר נאדים בחצי שקל לקפסולה :lol:

אנרגיה פוטנציאלית :twisted:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

היהודים עשו את זה!

זה כתוב בפרוטוקולים של זקני ציון!

נראה לך באמת?

הממשל האמריקאי לא מסוגל לעשות כלום או אפילו לגרום לנשיא שלהם להיראות אינטליגנטי.

הם לא היו לביים פיגוע כמו זה גם אם הם רצו.

פורסם

דווקא פה אני חש חובה להתערב כי זה משהו באמת רציני.

קודם כול, הסרט שמוצג כאן הוא לא הסרט הכי טוב בשביל להוכיח את הקונספירציה (שאני אגב מאוד מאמין בה).

יש איזה סרט של 3 שעות שמוצג בכול יום שנה של האירוע הזה שממחיש באופן מדוייק ולפרטי פרטים למה הפיגוע הזה לא היה טרוריסטי אלא של הממשל האמריקאי. ברור...כולם חושבים שמיש שמאמין בזה זה בד"כ אנשים הזויים - אבל בתור סטודנט לתקשורת ומדיה פופלארית, אותם אנשים שחושבים ככה הם בדיוק אלו שהתקשורת והאליטות שולטים בהם ובדעות שלהם.

בכול מקרה, הסרט שאני מדבר עליו שייך לנשיונל ג'אוגרפיק ואני כבר המון המון זמן בחיפושים אחריו, ולא נותר לי אלא לחכות ל- 11 בספטמבר הקרוב בשביל שהוא יופיע שוב ולגלות בדיוק מה השם שלו ומי היוצר שלו.

בצורה מאוד מאוד תמציתית של 3 שעות של סרט:

1. האמריקאים דיווחו ופרסמו הקלטות של שיחות טלפון סלולארי מטיסה 93 (זו שכיביכול התרסקה ביער בדרכה לגבעת הקפיטול) - יוצר הסרט מפרסם הודעה בעיתון אמריקאי משנת 2004 שאחת מחברות התעופה הפנימיות של ארה"ב (לא זוכר איזו) הייתה לראשונה בעולם להתקין מערכת שתאפשר קיום שיחות מטלפונים סלולאריים בזמן טיסה.

יותר מזה, היוצר בעצמי עלה על טיסה רגילה (פנימית) עם שלל מכשירים סלולאריים משלל ספקיות סלולר ולא קיבל אפילו סיגנל של קליטה.

2. עד היום לא אותרה אף לא קופסא שחורה אחת משום מטוס מארבעת המטוסים שהתרסקו באותו יום. הבנאדם הביא לראיונות ממוחי אסונות טיסה מכול העולם שאמרו שמהיום שבו הומצאה הקופסא השחורה - לא היה מקרה אחד בהיסטוריה של התרסקות מטוס, גם אם זה בלב ים!!! שלא נמצאה קופסא שחורה.

3. מה שמתקשר לסעיף 2 - באחד מרחובות מנהטן, כביכול נמצא זרוק דרכונו של אחד המחבלים כשהוא שלם ואין עליו אפילו לא טיפת פיח. - קופסא שחורה לא, אבל דרכון כן.

4. עובדים במגדלי התאומים דיווחו ששבועיים לפני הפיגועים היו ימים שבהם קומות שלמות נסגרו "עקב עבודות שיפוץ". משרדים וחברות שלמות היו בחופש ליום שלם במהלך השבועיים האלו שבמהלכן לאף אחד לא הייתה גישה לקומות הללו. ההנחה היא שאז הטמינו חומרי נפץ ביסודות בשביל הריסה מבוקרת

5. מתקשר לסעיף הקודם - כשהפיגועים התרחשו, התקבלו עשרות אם לא מאות צילומי ווידאו של חובבנים שצילמו את המבנים בעת הקריסה שלהם. הצילומים מראים בבירור פיצוצים ביסודות ובאבל של הבניין מס' שניות ארוכות מאוד עוד לפני שהמטוס פוגע בו בכלל!!!

6. התשובה של האמריקאים לשאלה: "מה גרם למגדלים לקרוס לאחר הפגיעה?" הייתה שהדלק של המטוסים המיס את היסודות. מבדיקה שערכו גילו שהטמפ' שהתגלתה במינוס כמה קומות מתחת לביניין הייתה כמעט פי 4 מהטמפ' שדלק מטוסים יכול להגיע אליו. מה גם, שניצולים שהיו בחניון של אחד המגדלים דיווחו על עשרות פיצוצים סדרתיים שבקעו בחלל החניונים.

7. טיסה 93 שהתרסקה ביער של פנסילבניה. עד היום, ויש עשרות שריפים ושוטרים וכבאים ופרמדיקים שהעידו על כך מול מצלמה - עד היום לא נראה אף לא שריד אחד שדומה לשריד של מטוס מאותה התרסקות. כבאים ואנשי ביטחון ורפואה שהגיעו ראשונים לזירה הזו ביער דיווחו שמה שהם ראו שם זה רק בור ענק באדמה והמון המון פיח ואש - אפילו לא חתיכת פח של מטוס.

כול זה רק על קצה קצה קצהו של המזלג. אני מדבר אתכם על סרט של 3 שעות עם עובדות חותכות! עובדות שבאות אחת אחרי השנייה ובלי מריחות. יום אחד האמת תתגלה...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מה שרשמת זו ערימת הבלבלח הכי גדולה שניתקלתי בה

1. אני בשנת 2000 עם טלפון מתוצרת קוואלקום ביצעתי שיחה אוירית מניו יורק לפלורידה, בנוסף גם טסטי עם מסוק מיסביב למנהטן וגם היתה תקשורת סלולרית.

2. לא יודע מאיפה המידע הזה אבל אותרו כל הקופסאות ואפילו דרכם חקרו בידיוק כל מה שקרה כולל שיחות הטייסים בינם לבין עצמם

3. שני שליש ממנהטן היה מלא בפיח , אין מצב שבאמצע הרחוב יהיה זרוק לו משהו ללא פיח, מה שרשמת זו סתם המצאה.

4. לא יודע אם היית במגדלי התאומים, אבל אני הייתי והבניין הזה כמו ספינה הוא כל הזמן בתהליכי שיפוץ ותיחזוק וקומות רבות נסגרות בו במהלך כל השנה ויש ממש קומות עם חדרים ספייר לחברות שיוכלו לעבוד באופן זמני.

בניין שעוברים בו 3 מיליון איש ביום צריך גם תחזוקת מעליות.

5. אני רוצה ליראות סירטון אחד כזה אפילו של שניה.

6. החום החליש את החומר, מה שגרם לקריסה היה שהמטוס ריסק את התומכות של העמודים הראשיים שהיו צריכים לסחוב את שאר הבניין מעליהם

7. בשידור חי בלטביזיה הראו את זה, זו גם המצאה של יודע מי מה שרשמת

רוצה ליראות כמה סרטים יש שלא היתה שואה ? שהכל הצגה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין שום בעיה...בלי שום קשר ללהוכיח משהו, אני כבר המון זמן מחפש אחרי הסרט הזה, וכשהוא יופיע שוב, אני מבטיח לעדכן אותך בשביל שתראה במו עיניך.

ואם כבר אתה מעיז להעלות באותה נשימה את השואה, אז כדאי לך מעט לחקור את הנושא ולגלות שאם כבר יש אי אילו מכחישי שואה בעולם שעוד איכשהו מישהו מסוגל להעלות בדעתו אולי לקבל את דעתם - אז הם לא מכחישים לגמרי את כול השואה ואומרים שהיא לא התקיימה, אלא הם אומרים שאם כבר נרצחו אנשים אז לא מדובר ב- 6 מליון.

בנוסף, וזו העדות הכי חזקה שיש - אתה לעולם לא שמעת ולעולם גם לא תשמע ניצולי שואה שאומרים שלא היה כלום. לעומת זאת, מאות ניצולים ממגדלי התאומים מדווחים על סדרות של פיצוצים ביסודות הבניין.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...