Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי של הערב היה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה הם קוראים לSTI "אס טי"? ברור שאנשים פה יבינו שמדובר בSTI, אבל לפי מה שזכור לי, הוא לא הזכיר (אפילו לא יעקובסון, שממנו כבר ציפיתי ליותר בתחום, אכזבה:cry:) אפילו פעם אחת ששמה הוא STI.

אני יודע שזה קטנוני קצת, אבל פשוט חבל. בזבוז זמן טהור כמו שאמרו כאן.

ואני לתומי חשבתי שהשם של ה STI החדשה השתנה ל ST אף על פי שראיתי סקירות של הדגם החדש

ובשום מקום חוץ מהמופע המוטורי לא ראיתי שהיא ניקראת ST :?.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי הם קיוו לקבל בעצם את הפוקוס ST? ;-)

ול- m101: עכשיו אתה יותר מסכים איתנו? :-)

צפית, היית אופטימי, ובסופו של דבר ללא קשר לציפיות שלך, הוטעית. וזו כבר בטח לא יעולה להיות מטרת התוכנית...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם התוכנית הזאת הייתה ברמה של טופגיר , היא לא הייתה משודרת בערוץ 2 או 10..

מה לעשות ? התרבות המוטורית בארץ לא ברמה גבוהה , זה לא סוד , ובהתאם לרמה הזו משדרים תכנים ,

אתה באמת חושבים שמעניין את רוב האזרחים מה עושה דפרציאל מוגבל החלקה ?..

נו באמת תיהיו ריאלים!

אם כבר תוכנית ברמה של TOP GEAR , היא הייתה אמורה להיות משודרת בערוץ הספורט או משהו דומה.

פורסם
אולי הם קיוו לקבל בעצם את הפוקוס ST? ;-)

ול- m101: עכשיו אתה יותר מסכים איתנו? :-)

צפית, היית אופטימי, ובסופו של דבר ללא קשר לציפיות שלך, הוטעית. וזו כבר בטח לא יעולה להיות מטרת התוכנית...

תיראה, זה שהרמה של התוכנית נמוכה, זו לא שאלה וגם לא ציפיתי ממנה להרבה מעבר לעוד משהו ליראות

לפני השינה.

לגבי הסובארו, כבר כשראיתי את זה צרם לי השם באוזן פעם אחר פעם, עד שזה נאמר יותר מידי פעמים וחשבתי

אולי זה אני זה שזוכר לא נכון והשם באמת הישתנה.

לדעתי, אם כל הצוות שלהם לא כל כך מתמצא, לפחות טרם שידור תוכנית שיתנו למישהו שמבין (ולא, אני לא מתכוון

לצוות ה"מומחים" שהם מומחים רק באיך להכניס עוד כמה גרושים לכיס בעזרת התוכנית) שיבדוק שמה שנאמר הוא אכן

רלוונטי.

למרות כל מה שנאמר, אינני בעד הורדת התוכנית. התוכנית הזאת נותנת ועוזרת ביצירת לגיטימציה בעיני הציבור לספורט

מוטורי ולהבנה כי בעבור חלק מהאוכלוסיה רכב הוא לא רק כלי תחבורה שאיתו מגיעים מ A ל B.

פורסם

אולי תציעו למפיקים לשנות את השם של התוענית ל"המופע הגסטרונומוטורי"???:wink:

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
אם התוכנית הזאת הייתה ברמה של טופגיר , היא לא הייתה משודרת בערוץ 2 או 10..

מה לעשות ? התרבות המוטורית בארץ לא ברמה גבוהה , זה לא סוד , ובהתאם לרמה הזו משדרים תכנים ,

אתה באמת חושבים שמעניין את רוב האזרחים מה עושה דפרציאל מוגבל החלקה ?..

נו באמת תיהיו ריאלים!

אם כבר תוכנית ברמה של TOP GEAR , היא הייתה אמורה להיות משודרת בערוץ הספורט או משהו דומה.

דווקא Top Gear באנגליה משודרת ב-BBC, שהוא ערוץ טלוויזיה ציבורי, המקביל האנגלי לערוץ 1 אצלנו... המימון שמגיע מהמדינה הוא אחד הדברים שמאפשרים לתוכנית לא להיות תלוייה במפרסמים מתחום הרכב, וכך להשאר בלתי-משוחדת כשזה מגיע לביקורות שהם מבצעים על רכבים.

פורסם

מה לעשות שאלי הוא סוג של סלברטי ולכן צריך אותו (למרות שאת כל ההחלקות שרואים לא הוא מבצע ) ,מה לעשות שאת רוב הרכבים שבוחנים החברה שנותנת אותם לא מרשה להראות מה הרכב מסוגל .

מה לעשות שהתכונית בחיתולים ולכן ישנם אנשים שמאחורי הקלעים עובדים הרבה על מנת לעשות מה שניתן במעט שיש .

כמובן שגם אני הייתי מעדיף לא לראות את צמד השמן והרזה ובמקומם למשל להחניס את קושמרו עם און למשל .

חבל שדבר שאמור להיות טוב (כמו אותה תוכנית עם הטיול בירדן ששם ראו קצת אקשן ) לא מתרומם בהתאם .

ונכון שהתוכנית היא העתק של טופ גיר אך אני מסכים עם זה (תוכנית טובה שניתן ללמוד ממנה ).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

צריך לתת לאון לנהוג ולא לאילדיס או לשף. אלדיס מתאים יותר לקריינות. און הוא נהג טוב ומספיק בשביל לתת את הרצאה למה אסתי טובה לנהיגה על הכביש למרות שיש לה 4 או חמש בוכנות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ירוד ללא ספק, יותר מהעונה הקודמת אפילו.

און יעקובסון הוא הדבר הכי מקצועי בתכנית הזאת וגם הוא מופיע זמן ממש בטל.

ממש עצבן אותי הקטע שהם שהחליטו לשנות על דעת עצמם הבלעדית את השם של STI ל ST.

אנשים חושבים בגלל זה שלדגם החדש קוראים ST.

פורסם
דווקא Top Gear באנגליה משודרת ב-BBC, שהוא ערוץ טלוויזיה ציבורי, המקביל האנגלי לערוץ 1 אצלנו... המימון שמגיע מהמדינה הוא אחד הדברים שמאפשרים לתוכנית לא להיות תלוייה במפרסמים מתחום הרכב, וכך להשאר בלתי-משוחדת כשזה מגיע לביקורות שהם מבצעים על רכבים.

להזכירכם - התקציב של TOP GEAR לתוכנית אחת הוא 100,000 פאונד !!

כמו כן זו תוכנית שרצה כבר כמה חודשים :wink:, והפכה לאייקון בעולם כולו, יצרני הרכב מתחננים להופיע בתוכנית (ממש כמו שקורה כאן בארצינו).

ובקיצור - נכון שיש למופע המוטורי מקום לשיפור - המון מקום לשיפור, אבל בואו לא נקטול אותה אחרי עונה וחצי, כי אחרת לא יהיה כאן שום דבר אף פעם.

אני יודע שהם מנסים ורוצים להפוך את התוכנית למשהו יותר רציני ומצליח - אבל זה לוקח זמן ותקציב גדול בהרבה ממה שכרגע מופנה אליהם.

אני מאמין שכולנו רוצים בהצלחתה של התוכנית - אז תנו להם עוד קצת זמן....

ולגבי און יעקובסון - אין מה לומר - מלך בלתי מעורער!

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

ניסיתי לראות את העונה החדשה של המופע המוטורי.

בהן צדקי שניסיתי, אבל זה היה פשוט בלתי אפשרי, ואני לא מקצין לשם ההודעה הזו.

זה מביך וזה תפל ברמה שלא חשבתי שאפשרית בערוץ מסחרי, ומכיוון שיש לי קצת נסיון תקשורתי, אני עוד פחות מצליח להבין איך הדבר הזה עולה לשידור, ועוד עונה אחרי עונה.

יסלחו לי כל אלה שמאשימים את "התקציב הנמוך" ואת היותה של התוכנית "מיועדת לכל המשפחה".

קשקוש.

בחצי מהתקציב האפסי הייתי עושה תוכנית מעניינת עשרות מונים, ולגבי "מיועדת לכל המשפחה", עשו לי טובה.

המשפחה הממוצעת תעדיף לצפות בשקופית חסות ל"קלאב הוטל לוטראקי" מאשר לשמוע את אילדיס מלהג טקסטים חסרי הומור (במקרה הטוב) או טקסטים שלדעתו יש בהם הומור (במקרה הרע).

ועוד לא הזכרתי את צמד החמד של היועצים מחברת הליסינג\מגרש המכוניות, שהתובנות שבפיהם (שלא לדבר על העברית הצחה) מתאימות לתוכנית "תן לו בקומבינה אחשלי" בערוץ הקהילתי של שוק הכרמל.

אם יש כאן בעל חברת הפקות שעובד עם ערוץ 2 ורוצה לתת בראש לערוץ 10 על קרקס "הישרדות", אני מקבל פניות בתיבת ההודעות הפרטית שלי.

תודה. :-)

פורסם
בזבוז של שעת שינה לדעתי

אני הבנתי את זה מהפרק הראשון של העונה הראשונה.

חסר להם את ההומור האנגלי המשובח של קלרקסון-האמונד-מיי. וחוש הומור בכלל...

כי כדי להגיש תוכנית רכב, לא מספיק להבין במכוניות, צריך גם לדעת לגרום לצופה לא להירדם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כי כדי להגיש תוכנית רכב, לא מספיק להבין במכוניות, צריך גם לדעת לגרום לצופה לא להירדם.

לצערנו, נראה שאין להם אף אחד מהשניים.

"ai motoare capul doare"

פורסם
:| 100,000 פאונד לתוכנית?! בטוח שאין פה טעות? כאילו, מה עושים עם כל כל הרבה כסף לתכנית?

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...