Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי כותרת ספציפית כיוון שיש לי מספר שאלות, אז מצטער אם הכותרת לא בהתאם.

כל השאלות מופנות לרכב הספציפי, יונדאי אקסנט 96 אוטומט' דגם GLS הדגם המפואר.

בזמן מהירות גבוה יש לי רעידות בכל הרכב, הרעידות מתחזקות כשאני בולם.

ממה שאני הבנתי זה הצלחות בלמים, רפידות הוחלפו לפני פחות מ-8K ק"מ. ולאחר מכן איזון גלגלים

אם תוכלו לכוון אותי לבעיה אשמח לעזרה.

הרימו לי אנטנה, בצורה פיזית, הרימו אותה מהמקום.

אני יכול לקנות חדשה בחנות לאביזרי רכב השאלה היא אם אני צריך לחבר אותה בצורה מיוחדת(לפרק את החיבור של האנטנה וכד')

פנס ערפל אחורי שרוף. הוא לא נדלק.

האם פנס ערפל אחורי הוא כמו פנס ראשי או אור ברקס? האם זאת אותה נורה? ואם כן

האם הפשוטות להחליף היא כמו בנורה ראשית?

בזמן נסיעה בכביש מהיר או במהירות גבוהה (מעל 50 קמ"ש) יש רעשים של רוח שנכנס לרכב

החלונות כמובן סגורים ועדיין יש רעשים, על מה אני צריך להתסכל במקרה הזה? ומה יכול לגרום לרעשים ולרוח להיכנס כשכל האוטו סגור?

אשמח לתגובות!

ניב.

ג'ימיניב!

פורסם

אז ככה

בקשר למהירות הגבוהה, ממה שאני הבנתי ומהחקר שעשיתי, אני צריך להחליף דיסקיות\צלחות כי הרכב רועד כשאני נותן ברקס.

הבעיה היא שהרכב רועד גם ככה שאני בסביבות ה-110 קמ"ש בלי ברקס ובלי כלום, ממה זה נובע? האם איזון גלגלים יפתור לי את הבעיה?

קניתי אנטנה חדשה, עכשיו האנטנה שהייתה לי לפני זה היא לא אוטומטית, כלומר פתוחה כל הזמן

אבל בעיקרון בדגם לרכב שלי יש אנטנה חשמלית והאנטנה שקניתי היא חשמלית. האם להתקנתה אני צריך ללכת לחשמלאי או שזאת עבודה האפשר לעשותה עם כוח רצון וידיים נורמליות?

השאלה בקשר לאור ערפל עדיין רלוונטית.

וכמו כן השאלה לגבי רוח שנכנס לרכב במהירות סבירה עד נורמלית.

אשמח לעזרה ולתגובות.

ערב טוב.

ג'ימיניב!

פורסם
אז ככה

בקשר למהירות הגבוהה, ממה שאני הבנתי ומהחקר שעשיתי, אני צריך להחליף דיסקיות\צלחות כי הרכב רועד כשאני נותן ברקס.

הבעיה היא שהרכב רועד גם ככה שאני בסביבות ה-110 קמ"ש בלי ברקס ובלי כלום, ממה זה נובע? האם איזון גלגלים יפתור לי את הבעיה?

כן, איזון גלגלים אמור לפתור את הבעייה, עולה כמה עשרות ש"ח בפנצ'ריה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אבל יש את הבעיה שבמהירות מעל ל50 קמ"ש כאשר אני בולם כל הרכב רועד לי.

זה לא יהיה סתם ביזבוז של זמן+כסף אם אני יעשה איזון קודם ורק אז אני אסדר את הרעידות בבלימה?

ג'ימיניב!

פורסם

רעידות בבלימה יכולות להיות בגלל דיסקים או תופים מעוותים. האם בזמן הבלימה הגה רועד? אם כן, אז דיסקים קדמיים, אם לא כניראה העניין בבלמים אחוריים. איזון גלגלים בגלל רעידה על כ110קמ"ש זה סיפור אחר מתגובה קודמת שלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתחיל מדיסקים קדמיים. כניראה יש להחליף אותם. ממליץ לגשת למוסך לאבחון מדוייק.

• תוכן חדש...