Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

יש לי אפשרות לרכוש יונדאי אקסנט 2005, יד ראשונה מליסינג, עשה 85,000 ק"מ

אנא שתפו אותי מה דעתכם על הרכב? האם כדאי? חשוב לי שיהיה בטיחותי, שלא יתקלקל כל שני וחמישי ושעלויות התיקונים יהיו סבירות. וכמובן, לא בולע דלק.

בעיקרון אני מחפשת רכב כדי לנסוע לעבודה, הורים, לגן של הילד וכו'... לא כדי לקרוע לו את החיים. ויש לי תקציב בסביבות 50k .

את האמת, רציתי רכב קטן אבל נראה לי שבאותו מחיר אני יכולה לקנות אקסנט במצב טוב יותר מהמכוניות הקטנות שאני מוצאת.

אז מה אומרים על האקסנט???

פורסם

זהו רכב מאוד מוצלח מבחינת האמינות

גיר אוט' נעים ומתלים רכים הופכים את אקסנט לבחירה מוצלחת לנסיעות רגילות לאנשים שמבקשים להגיע ממקום א' למקום ב'. המנוע זריז, אך מחוספח בסל''ד גבוהה.

סוס עבודה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בחצי שנה האחרונה אני נוסע באקסנט 95 עם ק"מ זהה פחות או יותר,בסך הכל זה רכב בינוני בכל התחומים ,אין מה לצפות לביצועים יוצאי דופן או לצריכת דלק טובה,מצד שני מפגין אמינות טובה ומאובזר ברמה סבירה בסך הכל יחסית למחירו זו קנייה טובה.

פורסם

שלום, אני קניתי לפני כחודש אקסנט 05 מחברת ליסינג, בינתיים מרוצה, צריכת דלק 1:10.5 בנסיעה משולבת. אני חיפשתי רכב מעט מעל 90K ק"מ כדי שהם יעשו את טיפול 90K הגדול.

• תוכן חדש...