Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לקחתי רכב לבדיקה (יונדאי אלנטרה 2003 ידנית).היו מספר בעיות וריתי חוות דעת לגביהם:

1.בלמים אחוריים-לתקן רפידות

2.מצמד-בלאי יתר

3.בלוק מנוע-תצרוכת שמן מהצילינדרים

4.מערכת תיזמון-רעש יתר

5.שלדת מרכב משמעות נמוכה-סימני פגיעה לפנים,סימני פגיעה קצות שילדה

אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את חומרת הדברים (האם קריטי או לא) ועלות תיקונים אם מישהו יודע

תודה רבה

פורסם

באיזה מכון עשית את הבדיקה?

בלמים להחליף רפידות - לא רציני בכלל, למרות שמוזר שבמכון בדיקה אמרו לך את זה, אלא אם הם פרקו את הגלגלים ומניסיון שלי הם לא עושים זאת. בכל מקרה, רפידות בלבד זה עניין של כמה מאות שקלים.

שלדה - קצה שלדה רושמים תמיד (כסת"ח). סימני פגיעה מלפנים מראים שכנראה הייתה תאונה, המוכר אמר לך משהו על זה?

בכל מקרה, אם המכון בדק והמכון אמין ואתה בחרת במכון ולא המוכר כנראה שיש לזה חשיבות נמוכה ואין מה להיות לחוץ מזה.

מצמד, בלוק מנוע ותיזמון הייתי בודק יותר טוב או ממתין לתגובה מקצועית מחברי הפורום בעניין.

בהצלחה

פורסם

תודה על התגובה

המוכר אמר שהיתה מכה קלה (הוא לא קורא לזה תאונה) מקדימה והוחלף טמבון.

אשמח לקבל התחייסות משאר הגולשים ליתר הסעיפים (בנוגע למנוע במיוחד)

תודה מראש

• תוכן חדש...